Почистване на запушен радиатор на парно

Почистване на запушен радиатор на парно
4.3 (85%) 44 Гласа

Почистване запушен на радиатор на парно

Почистване на радиатор на парно

Почистване на радиатор на парно

Ново:Продаваме машини за почистване и добавки!

Няма нищо по-лошо за шофьора  от това, зимата купето на автомобила да е студено и прозорците да се потят, както и лятото автомобила да ви прегрява, а погледа Ви постоянно да е в стрелката на температурата, вместо да е насочено в пътната обстановка.
Сега вече ние от Дунев Мотор Спорт имаме решение на Вашият проблем. Предлагаме услугата почистване на запушени Радиаторчета, Парно и запушени Водни Радиатори с единствената в България машина за почистване на Запушени Радиатори. С грижа за нашите клиенти и максимално спестяване на разходите им, само срещу 85 лв ние ще отпушим запушеният Ви радиатор. По този начин ще спестите пари за нов радиатор, както и пари за смяната му .

 

Гаранция за Перфектно свършената работа е , че ще видите Всичките боклуци от Запушеният Ви Радиатора , събрани в филтъра на машината.

Времетраене за почистване на Запушен радиатор на парно 1:30 час. За препоръчване е след почистването на Запушеният радиатор да заредете автомобила с антифриз Лонг Лайф и добавете Хотер Хитер.
За много замърсени и ръждясали Охладителни уредби препоръчваме добавка Кондиционер за охладителна уредба , който неутрализира Ръждата и Котленият камък от системата.

 

Преди започване на процедурата при загрят на 90оС двигател се измерва температурата на въздушната струя  в случая 40оС

Почистване на радиаторчета на парно 1

Почистване на радиаторчета на парно 3 Почистване на радиаторчета на парно 2

Закачва се машината към Запушения радиатор на парното. Почиства се филтъра на машината  и след като разтвора в нея достигне 80 оС стартира процедурата  по промиване на радиаторчето на парното.

Периодично се развива филтъра на машината и се почиства , след което като се стартира отново процедурата периодично се подава контакт и се пуска вентилатора на парното .

Процедурата се повтаря докато не се достигне пълен краен резултат , температурата на вуздушната струя стане над 55оС.

Почистване на радиаторчета на парно 4 Почистване на радиаторчета на парно 5

Замърсения филтър                         Пълен ефект Радиаторчето е напълно отпушено


Посетете и нашата facebook страница

Услугата вече може да ползвате със същата машина и качество на същата цена в:

гр. Русе Автосервиз Дорела Ауто  кв. Черодейка ул. Зорница 6   Тел: 0898626794   Добромир Калинов

гр. Стара Загора Ул. Георги Байданов 2А, Георги Иванов,         тел +359 88 6667288

гр. Варна, ул. „Студентска“ 1, Светослав Лазаров , Тел:0898415070 

гр. Дупница   Автоцентър „Слави“   Ул. Никола Малашевски   7    Тел:0886224004 ; 0886088077   Георги Юруков

гр. Плевен, ул. „Българска авиация“ 1, Мариян Христов, Тел:0887216474 

гр.Раднево Автосервиз Европа ул. Васил Левски 7     Тел:0887470842  Георги Манчев

гр. Провадия  Автосервиз Камикадзе  ул. Камчия 42   Тел: 0897888 160   Юнал Фекриев

гр. Лясковец  Автосервиз БОССА-АУТО  ул. ДимоКьорчев 14 Околовръстен път   Тел: 0888 848691  Ивайло Димитров

гр. Враца, ул. „Георги Апостолов“ 13, Тодор Цолов, Тел:0878671801

Почистване на радиатор на парно

Почистване на радиатор на парно

11 коментара за “Почистване на запушен радиатор на парно

 1. Днес, 12.12.2017 г., бях в автосервиз „Дорела“ в гр. Русе и ползвах услугата машинно почистване на радиатор за парно. Преди посещението отоплението беше съвсем слабо – при 0 градуса на околната среда управлявах автомобила с шапка и зимно яке. Изключително съм доволен от постигнатия резултат (отоплението в купето е на 100% възстановено), бързата реакция и вниманието към клиента.
  Благодаря за чудесно свършената работа!

 2. Днес си взех автомобила след като използвах услугата предлагана от сервиза и реших че си струва да изразя и своето мнение.

  Използвах услугата за промиване на запучен радиатор в комбинация със смяна на антифриз и добавка за по-бързо загряване на втомобила. Всичко ми излезе 200лв.
  Когато оставих автомобила имах минимални очаквания за подобрение на парното и мисля че дадох 100лв на вятъра (смяна на антифриза и добавката като цяло ги планирах като част от обслужването така или инъче“
  НО…..! останах Изключително изненадан от последвалият ефект. Пътят ми от сервиза до Красно село е 15-20 мин, за по-малко от 10 във колата беше нетърпима жега при 22 градуса на минимална сила на духане.

  Във колата не е било толкова горещо от лятото насам. Напълно искарено го казвам. не съм очаквал такъв резълтат. Освен че услугата се извърши доста бързо, имайки предвид че отидох на място без запазен час, но и спестих допълнително още 300лв отгоре на платените ако трябваше да сменям парното (както ми обясниха че трябва във друг сервиз във софия). Допълнително съм доволен че като съвет се допитаха до мене дали желая да добавят от добавката за по бързо загряване, която се промотира във сайта. Обяснени ми бяха плюсовете от това ако реша да я ползвам. Разбира се беше просто съвет и не бях притискан или убеждавам че на всяка цена трябда я я сложа имайки предвид че цената и е 50лв.

  Благодаря на сервиза за супер добрата услуга и бърза работа по колата. Горещо препоръчвам услугата на всеки който има проблем със слаба струя топъл въздух във колата, преди да преминете със смяна на радиатора и тн.

  • Днес 24.03.18 г. бях в сервиза в гр. Варна който се намира в кв. Виница ул. „Студентска“ 1 , защото парното ми духаше слабо след намесата на няколко прехвалени сервиза които ми препоръчваха освен водната помпа и радиатора на парното да сменя. В купето температурата стигаше до 30 градуса . Отличната намеса на тези ПРОФИСИОНАЛИСТИ всичко е супер!!! Много съм доволен от обслужването което е на ниво и от съветите които дадоха . Работата е свършена перфектно . Сега в купето е 65 градуса . Браво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Много съм доволен ,че не послушах „профисионалистите“ и икономисах много време , нерви и пари ……….
   За джип 100 лева + 15 лева ако има много за разкачване.
   Заслужава си !!!!!

 3. Здравейте.
  Колко струва едно такова почистване на радиатора на парното?Какви са симптомите за едно запушване?Колко време отнема?

 4. Здравейте, може ли да ми дадете цена за почистване на парното и трябва ли да си запиша час.

 5. Искам да попитам трябва с предварително записан час ли става ,и каква е цената за почистването?

 6. Много съм доволен. Парното е като ново. Спестих си сериозна сума пари и поне три дни висене по сервизи за разглобяване на предницата.

 7. Pingback: Смяна на антифриз с машина само за 76,90 лв | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *