TyreDog TPMS измерва Вибрациите в Гумите

TPVMS  Retrofit  TyreDog първата в света система която измерва Вибрациите в Гумите

Без Аналог в света TyreDog  TPVMS  е единствената система за следене  на Налягането , Температурата , която измерва същевременно и Вибрациите от Криви Джанти и НЕ Балансирани Гуми и Зареждането на Автомобила.

Това е за момента най-добрата Retrofit TPMS система, която до момента сме дистрибутирали, независимо, че не е най-скъпата Retrofit  TPMS система.

Уникалното за системата е това, че за първи път в света TPMS сензор за налягане за вътрешен монтаж е и със сменяема батерия, което го прави вечен. Само развивате трите болтчета на гърба на TPMS сензора и бързо и лесно сменяте батерията му и той измерва отново.

С помощта на системата TyreDog  TPMS Спестявате разходи от Гориво, Увеличавате живота на гумите, Спестявате пари за ремонти на Окачването, Правите вашият автомобил Екологичен

 


–          Бърз и лесен монтаж

–          Надеждна

–          Цветен дисплей

–          Лесно меню

 

 


Ретрофит система от най-висок клас вече и със система за измерване на вибрациите от крива гума или джанта.

На дисплея TyreDog  TPMS ще ви изпише състоянието на вашите гуми и джанти.

 

 

С помощта на TyreDog  TPMS  лесно  сами можете да контролирате зареждането на автомобила и състоянието на акумулаторната батерия.

 

 

На цветният дисплей може да следите Температурата в гумите и лесно да откриете дали има спирачен апарат или Ръчна спирачка , която задържа. Това ще ви спести разходи от гориво и скъпи ремонти.

Цена : 448,90 лв Пролетна цена 386,70 лв.

Дунев Мотор Спорт Р21 е Първата компания в България която започва TPMS бизнес и инвестира постоянно в диагностични уреди , сензори и всички видове Retrofit TPMS

Ние сме официални Представители на:

Диагностични Уреди  ATEQ , Bartec  , Cub , Orange , Hamaton , Alligator

TPMS сензори  HUF, Shcrader, Alligator, Hamaton, Orange, Cub ,Redi

RetroFit TPMS системи на TyreDog , SteelMate , Shcrader, Cub , Alligator и

До моментa нямаме НЕ решен случай J защото разполагаме с всички марки сензори и 6 марки диагностични уреди,  помощ от Производителите на сензори и Производителите на автомобили Благодарение на това , че използваме ALLDATA Repir.

 

1 коментар за “TyreDog TPMS измерва Вибрациите в Гумите

  1. Здравейте….бих искал да попитам ако дойда на място да си закупя TyreDog имате ли налични,най-много ме впечатли наличието на система за измерване на вибрациите от крива гума или джанта..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *