Регулиране и калибриране на Дистроници

Регулиране и калибриране на Дистроници

Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 имаме пълна гама от калибратори за регулиране и калибриране на Дистроници за всички марки Европейски, Американски и Азиатски автомобили.

Също така имаме и Диагностика и Калибратори за всички системи, Night Vision, Blind spot, Head up Display, 360 камери всичко свързано с регулирането, калибрирането и ремонта на системите за активна безопасност на вашият автомобил.

Правилното Регулиране и калибриране на Дистрониците е изключително важно за безопасното движение и експлоатация на автомобила.

Ние Регулиране и калибриране на Дистроници с помощта на диагностична апаратура AUTEL лидер в така наречените ADAS системи.

Регулиране и калибриране на Дистроници и останалите системи за безопасност се налага, след удар на автомобила, демонтаж и монтаж на предната броня или решетката на автомобила.

Премахване на Компонент Протекшън на дистроници втора употреба и записване на VIN номер на нови такива!

Премахване на Компонент Протекшън и на други модули включително Software Version Management (SVM) за ъпдейт и програмиране до последните версии на всички електронни модули  в автомобилите AUDI и VW !

Ако след удар или ремонт по автомобила лампите на таблото не светят това не е Гаранция, че дистрониците са перфектно насочени и Регулиране или калибрирани, това от своя страна пък води до застрашаване автомобила от пътно транспортно произшествие.

Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 даваме 100% ГАРАНЦИЯ за Регулиране и калибриране на Дистроници и тяхното укрепване.

Регулиране и калибриране на Дистроници AUDI ,VW, MERCEDES, BMW, MAZDA, HONDA, TOYOTA, FIAT, FORD, INFINITY , NISSAN,  ALFA, TESLA, RENAULT, PEUGEOT, GMC, SUBARU и други

Регулиране и калибриране на Дистроници по всички изисквания и препоръки за сигурност на производителите на автомобили.

Въпроси относно Регулиране и калибриране на Дистроници, Камери и Асистент за държане на линиите може да зададете на тел 0878 20 21 21

Цена за Регулиране и калибриране на Дистроници от 280лв до 360лв

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *