Ефективна защита срещу кражба на Дистроник, Радари, Парктроници, Фарове, Катализатор и ДПФ

Ефективна  защита срещу кражба на Дистроник, Радари, Парктроници, Фарове, Катализатор и ДПФ

Защита от кражба на  Дистроника

На автомобилите от марката  Audi  чест обект на набези са радарите на дистроника , които се свалят за секунди а цената за комплект нови е около 8000лв. За тях сме се погрижили да изработим специална предпазна клетка , изрязана на лазер от неръждаеме високо якостна ламарина ,която се захваща стабилно за бронята и демонтажа им е значително по-труден. Клетката е прецизно изрязана , така че да не пречи на нормалната работа на Радара за дистроника и е добре укрепена и от задната страна на бронята. Нещо много важно: Клетката поставена от нас дава възможност и за регулиране на дистронииците!!!

Откраднат Радар на Дистроника

Защитен Радар на Дистроника  с прецизно изрязана клетка от неръждаема стомана

Осигуряване на защита на декоративната решетка на AUDI Q7  с допълнителни болтове със сферична глава

Професионално Укрепване на дистроник BMW против кражба

Цена на защитни клетки с монтаж AUDI и VW 370лв  BMW 390лв

Примери за лоша и неуспешна „защита“ на Дистроници със свински опашки от наш „конкурент“ на пазара 🙂 

Често пъти след набези за кражба на дистроника крадците дори и да не могат да го откраднат той може да се размести и да не отчита вярно , затова предлагаме и услугата за Настройка и Реглаж на Дистроници , Радари , Камери за следене на лентите , парктроници и 360 Камери  инсталиране на нови Дистроници тяхното кодиране и Програмиране

Ако видите този надпис на таблото при запалване на автомобила или някой е откраднал дистрониците или те се нуждаят от регулиране!

  

За да функционират точно и безотказно се налага Регулирането на дистроиците след удар на автомобила, демонтаж на предната броня и при инсталиране на нови дистроници. Имаме опция за обучаване и на дистроници 2 употреба и онлайн кодирането им.

Регулиране на камера Mercedes Maybach 2019

Разполагаме с Пълен набор адаптери за всички марки и модели автомобили!!!

 

Ефективна Защита от кражба на фарове

Всяка марка автомобил има тънки места и части които се демонтират за секунди а струват много скъпо. Производителите на автомобили в стремежа си да направят смяната на крушките на фаровете лесна за обикновения потребител не осъзнават , че в държави като България това е много бърз и доходоносен бизнес за крадците.

Най-често крадците се възползват от паркингите на метрото , големите подземни паркинги на Моловете и тъмните не оживени улици.

Вижте  в това видео как бързо и лесно крадците свалят фаровете :

http://mnogozle.com/video24876_kak-se-kradat-farove-na-tuareg.html

Хубаво е да прочетете това и да вземете мерки преди вече да е станало късно.

Ако пък вече е много късно и са откраднали вашият Дистроник, Радар , Парктроник , Фарове , Катализатор или ДПФ , преди да монтирате новият се консултирайте с наш специалист.

Ако не искате да видите това :

 

Кога застрахователя изплаща откраднати елементи по автомобила?

Застрахователите изплащат откраднати фарове , дистроници, огледала , радари , парктроници само когато част от тях останат на автомобила , което е доказателство , че наистина е имало насилствена  кражба.

Затова частите така трябва да се укрепват и захващат , че да не могат да бъдат откраднати цели.

Много често след като останете без фарове започва търсене на „Втора Употреба“ и вероятността да си закупите отново вашите фарове е много голяма. Затова ви препоръчваме да оставите траен  отличителен белег върху фара и още когато подадете жалба в полицията за откраднатите фарове да приложите снимка на отличителният белег. Това може да ви помогне да си ги върнете без пари.

Предпазни мерки срещу Кражба на Катализатори и DPF/FAP филтри

Катализаторите са ценни за крадците защото в тях има благородни метали. При изкупуването им те получават от 200лв до 600лв като по скъпи са катализаторите от дизеловите автомобили.

Крадците просто лягат под колата и със специализирани клещи верига за по-малко от 2мин абсолютно безшумно отрязват и крадат Катализатора.

За да не видите това вземете мерки предварително

Инструмент за бързо рязане на тръби което крадците използват

Джиповете са по уязвими от кражба защото по-лесно може да се легне под тях и да се пререже катализатора .

Често пъти крадците не могат да различат Катализатора от DPF или FAP филтъра. DPF или FAP филтъра нямат стойност при изкупуването , но ако се наложи да закупите нов такъв цената му е от 1800лв до 5000лв затова по-добре е да бъде премахнат софтуерно.

Решение за предпазване на  Катализатора , DPF или FAP филтъра. Заваряваме специялна стоманизирана тел която изхабява и затъпява режещият инструмент . Това значително затруднява крадците , унищожава решещите ролки на техните инструменти и те бързо се отказват

Ако вече са ви откраднали  Катализатора , DPF или FAP филтъра свържете се с нас за професионална консултация.

Секретни Болтове против кражба на Гуми и Джанти

Най-често това става преди Зимният или Летния сезон когато Апашите вместо да купуват гуми просто си ги набавят от някой набелязан автомобил с скъпи джанти и нови гуми.

Най доброто предложение е да монтирате секретни болтове. Това ви гарантира , че няма да Ви откраднат  вашите Гуми и Джанти.

 

 

7 коментара за “Ефективна защита срещу кражба на Дистроник, Радари, Парктроници, Фарове, Катализатор и ДПФ

 1. Здравейте колко парички е укрепване на дистроник бмв 730 2012г? И за колко време се извършва процедурата?

 2. Зравей те искам да ви попитам укрепване на дистрониците и настройката им. Колата е туарег 2012г. 7P колко ще ми струва ?

 3. Интересувам се от укрепване на дистроници и катализатор (ДПФ) на Ауди КЮ 7- 2016 г хибрид (дизелов и електрически двигател.) 0893660435

 4. Здравейте!
  Скоро се сдобих с Ауди А6 4f quarto. Искам да направя тест на амортисьорите и почистване или премахване на ДПФ филтър.
  Моля да ми даде ден за посещение защото съм от Стара Загора.
  Поздрави!
  Божидар Дуков

 5. Здравейте,искам да ви благодаря за обезопасителните мерки ,които направихте по автомобила ми,сега определено се чувствам по-спокоен,когато паркирам някъде или пътувам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *