Регулиране на фарове

Регулиране на фарове

Регулиране на фарове

Регулиране на фарове

Реглаж на фарове вече и с лазерно насочване

Видимостта при управление на автомобила е нещо много важно. Затова, осветеността на пътното платно е от изключително голямо значение. Ние, от Дунев Мотор Спорт Р21 предлагаме услугата  “Реглаж Фарове”  на цена само 25лв.

За да направите Реглаж на фаровете на вашият автомобил не е необходимо да запазвате час а просто ни посетете, операцията отнема около 15мин.

Разполагаме с последно поколение стенд с лазерно насочване .

Така най-точно и прецизно могат да бъдат регулирани фаровете на Вашия автомобил не само по височина , но и странично.

С това, вие ще получите перфектна осветеност на пътното платно , тротоара и канавката. Ще спестите много неприятности, защото ще виждате опасностите на пътя, а именно – дупки, пешеходци и животни и Най-важното е, че ще имате време да реагирате и да ги избегнете.

Регулиране на фарове

Регулиране на фарове

 

 

 

 

 

 

 

Предлагаме и регулиране на фарове Matrix , LED intelligent  , LED dynamic. Зарегулирането им е необходим освен уреда за реглаж и  софтуер за Адаптирането им. Разполагаме вече и със Софтуер за всички марки и модели Автомбили с фарове последно поколение. Време за регулиране 45мин.

Проверката на фаровете и Регулирането им е необходимо да се прави всеки път когато се демонтират от автомобила или веднъж годишно.

През есенните дни ще имате по-добра видимост дори и в гъстата мъгла.

За още по добра видимост и осветеност на пътя попитайте вашият приемчик за крушки с до 150% повече светлина. Произведени в Германия 100% гаранция за успешен резултат

Image result for осрам +150%

Резултата от регулираните фарове и със сменени крушки Н4 с 100% повече светлина! Професионалният уреда за проверка интензитета на светлината показва максимална стойност над 160 kcd . Минималната стойност която осигурява нормална видимост е 100 kcd

Няма да заслепявате насрещно движещите се автомобили и когато те ви присветкват, няма да се чудите дали ги заслепявате или просто има полиция. Ще си спестите неприятности с пътните полицаи  дебнещи за превишена скорост. Времетраене на услугата до 15мин.

Регулиране на фарове

Регулиране на фарове

 

В следващото видео може да видите разликата между Обикновенните Халогенни фарове, Фарове Xenon и Фарове LED Matrix.

 

За още по-добра видимост на пътя може да Увеличите осветеността с крушки до 110% Повече Светлина или с Xenon. Попитайте Вашия Механик или Приемчик.

Проверявайте реглажа на Вашите фарове веднъж годишно или всеки път след монтажа и демонтажа им.

Ако вашите фарове не могат да направят перфектно петно върху стенда или то е размазано , възможната причина може да бъде не добре монтирана крушка или фаровете да имат нужда от полиране . Когато поликарбонатната пластмаса на фара се захаби, е необходимо той да се полира. Само така може да се свали изгорелият слой, който поглъща голяма част от светлинният поток и допълнително го разсейва така , че той не попада по най – добрия начин върху пътното платно и независимо , че фаровете са перфектно регулирани , Вие отново нямате перфектна визия на пътя.

За повече информация погледнете темата „Полиране и  UV Защита на Вашите фарове“.

Разполагаме и с тестер, който може да измери интензитета на светлиният поток и ако крушките не светят достатъчно силно да ги подменим.

Регулиране на фарове

Регулиране на фарове

 

Приятен Път 😉

21 коментара за “Регулиране на фарове

 1. Здравейте
  Имам Mondeo MK5 с адаптивни LED фарове
  Имат нужда да се регулират защото светят много ниско.
  При Вас можете ли да отреагирате ?

 2. Здравейте, може ли да се регулират фаровете на Шкода супърб 2010 от Англия с десен волан,за да отговарят на българските стандарти?

 3. Здравейте, може ли да проверите и евентуално да регулирате фаровете на opel insignia 2017? Фаровете са inteligent matrix led.

 4. Моля да ми дадете телефон за контант за реглаж на фарове за Варна

 5. Здравейте. Къде във Варна имате пак партньори одобрени от вас със същата техника (визирам другите ви услуги като машината за прочистване на парното)

 6. Pingback: Полиране на фарове | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

 7. Сложих си Ксенон система на Фолксваген Бора, но фаровете искат реглаж, със записване на час ли става процедурата или ? ?

 8. Благодаря доволен съм , след толкова много опити на ваши „колеги“ , чак сега имам перфектна видимост на шосето

 9. Здравейте. Искам да регистрирам кола с десен волан Воксел Астра Н и ми казаха,че трябва да си сменя фаровете. Въпроса ми е дали може фаровете да св реголират,за да станат,като ма кола с ляв волан без да се сменят 🙂 Благодаря предварително

  • На английско Volvo XC60 от 2016 може ли да се регулират фаровете, за да отговарят на българските стандарти?

 10. здравейтте,имам проблем с регулирането на левия фар на фиат мареа -2000г смених моторчето и…..нищо ще можетели да помогнете и как да запиша час…..

 11. Регулирате ли фарове на автомобили с десен волан, цена и колко време отнема?

 12. Добър ден!! Имам Audi A7 и бих искал да си направя регулиране на фаровете.Какво време отнема тази процедура,за да си направя графика и да мина през вашия сервиз?

 13. Здравейте,
  Интересува ме за реглаж на фаровете трябва ли да си записвам час предварително?

 14. Здравейте,
  Интересува ме за реглаж на фаровете трябва ли да си записвам час предварително?

 15. Здравейте, бих искал да ми бъдат регулирани фаровете на автомобил VW PASSAT 1.9TDI 1999г. Има ли предварително записване за извършване на тази услуга

 16. Здравейте,искам да попитам дали има някаккъв вариант за регулиране на фаровете,ако ми липсват релетата за регулаж,ако да как ще стане и какво ще струва.Колата е Голф 3 1993-4

 17. здравейте искам да знам дали регулирате фарове на Lexus IS 250 за стандарта в България защото колата ми е с десен волан и колко струва това

  • Здравейте реглажа на височината на фаровете може да регулираме както и позицията им напред и цената на услугата е 15лв , но „Петното“ на светлинният поток който пада върху пътното платно не може да бъде променен без подмяна на фаровете с такива Европейски стандарт.
   Единственото с което можем да бъдем полезни е да предложим лепенки за фаровете която синхронизира фарове с Английски стандарт към Европейския. Цената на Лепенките с монтажа е 65лв.
   Очакваме Ви 🙂

 18. Здравейте. Имам ПАсат 2004 г. 1.9,0 131 кс. Ходих на реглаж, но ми казаха, че десният ми фар не може да се регулира нагоре надолу – механизмите на рефлектора не зацепвали. Може ли да ми помогнете по този проблем и колко би струвало това?

 19. Здравейте,
  Интересувам се каква е цената на услугата.
  Благодаря предварително!
  Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *