Модул против объркано гориво

Модул против объркано гориво

СТОП ДИЗЕЛ, ВНИМАНИЕ ДИЗЕЛ!

Много неприятен момент за всеки един шофьор е когато тръгне да зарежда и обърка горивото сам или пък още по-неприятно е, когато служителя на бензиностанцията не го е разбрал и отново обърка горивото и вместо дизел зареди бензин.

Неприятно, но вече станало факт, изваждането на обърканото горивото е труден и скъп обратен процес, който за съжаление при съвременните автомобили не може да се случи на самата бензиностанция а е необходимо да се потърси специализирана помощ от Автосервиз.

Защо не е желателно да има бензин в дизеловото гориво?

Дизеловото гориво освен за работа на двигателя е предназначено да смазва елементите на горивната уредба. Когато бензин попадне в дизеловата горивна уредба и остане за дълго време, предизвиква раздуване на гумените съединения / маркучи и О пръстени /. Намалява живота на гориво подкачващата помпа, тъй като тя е предназначена да работи с гориво ,което да я смазва, увеличава износването на помпата за високо налягане, която започва да отделя стружки, които попадат в инжекторите и ги унищожавт.

Какво е необходимо да знаем и да се направи при такава ситуация с объркано гориво, т.е. попаднал бензин в дизеловото гориво?

  • Ако сте установили по касовата бележка, че са объркали горивото ви и са заредили бензин вместо дизел най-добре не стартирайте двигателя на автомобила , дори и за кратко време.
  • Ако са объркали горивото и са заредили бензин вместо дизел и вие сте си тръгнали от бензиностанцията на ход и усетите, че двигателя не работи добре, незабавно го загасете. Не се опитвайте на собствен ход да се приберете или да отидете до сервиз. Направете го на Пътна помощ, всеки един километър намалява живота на вашият двигател.
  • Не се притеснявайте да си поискате разходите за Пътна помощ и сервизни услуги от Управителя на бензиностанцията, зашото всяка една бензиностанция има застраховка. Професионална отговорност и застрахователя изплаща щетите. Те не са за сметка на момчето което ви е „Обслужило“.

Ние имаме решение за този проблем с обърканото гориво. Нарича се СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! на цена само от 24,95 лв

Как работи устройството против объркано гориво СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ!

Устройството против объркано гориво се залепва за вътрешната страна на капачето за зареждане с гориво. При отваряне на капачето, дневната светлина или светлината от прожекторите на безиностанцията осветяват фото сензора на устройството против объркано гориво СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! и то се активира независимо кой е отворил и ще зарежда.

Звука от устройството против объркано гориво е изненада и нещо ново за всеки служител на бензиностанция и вероятноста да сбърка горивото е почти равна на нула.

Ако имате няколко автомобила и в забързаното ежедневие не може да се концентрирате, когато зареждате също е вероятно да заредите бензин в дизеловият си автомобил, затова се доверете на устройството против объркано гориво СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ!

Използвайки СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! против объркано гориво е изключено да се зареди бензин в дизеловият ви автомобил и няма да се сблъсквате с излишни главоболия и висене по автосервизите

Използвайки СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! против объркано гориво ще спестите нерви и загубено време.

Използвайки СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! против объркано гориво вашият автомобил ще е винаги на разположение

Използвайки СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! против объркано гориво няма да се налага да слушате глупави оправдания на служителя.

Възможно ли е да се зареди дизел в бензиновият автомобил ? За голяма радост на собствениците на бензинови автомобили това е почти невъзможно, защото в съвременните бензинови автомобили предназначени за безоловно гориво, гърловината на резервоара е направена по-малка още от времената когато можеше да се зареди и оловно гориво, което да унищожи катализатора им.

Сами може да се уверите в размера на пистолетите за зареждане на Дизел /в черно/ и Бензин /в зелено/. В същите цветове са означени и местата им на колонката за зареждане.

За поръчка на устройството СТОП ДИЗЕЛ, ЗАПОМНИ ДИЗЕЛ! на цена 24,95лв моля свържете се с нас на тел:0878202121 или поръчайте на Имейл: dunevmotorsport@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *