Тунинг Джанти VOSSEN

Тунинг Джанти VOSSEN
5 (100%) 3 Гласа

Лети Тунинг Джанти VOSSEN

Тунинг Джанти VOSSEN  може да закупите вече и в България от официалният вносител Дунев Мотор Спорт Р21 вече и на изплащане за 3-6 месеца без оскъпяване с нашият партньор JetCredit O% лихва , защото през годините сме доказали , че нашите клиенти са лоялни!

Защо качеството, а не цената са важни за една джанта?

Всяка една Тунинг Джанта  VOSSEN минава и през Естетична Оптимизация към дизайна на Автомобила. Това дава възможност и за избиране на готови решения за вашият автомобил предложени от VOSSEN.

Тунинг Джанти VOSSEN са произведени за ценители и хора с вкус  и имат свой собствен стил и характер. Те просто търсят и искат най-доброто, ако това сте и вие, джантите са едни -Тунинг Джанти VOSSEN.

Нека надникнем в процеса на производсто на Тунинг Джанти VOSSEN,за да разберем защо той е уникален.

Финалното оформяне и цвета също са важни те могат да са синхронизирани с вашият автомобил и стил . Машинната обработка, колкото и да е точна и прецизна,  е необходимо и ръчен труд за да се постигне съвършенство.В следващото видео може да видите финалният процес:

Тук може да разгледате онлайн каталога и цените за всяка Тунинг Джанта VOSSEN

Vossen catalog

Тунинг Джанти VOSSEN са най-търсените джанти в интернет и има защо.

Дизайна на Тунинг Джанти VOSSEN е с огромен принос ,за да станат Джантите VOSSEN най-модерният бранд Джанти в света. Всеки един детайл е така подбран и синхронизиран , че прави вашият автомобил бутиков и уникален.

При нас може да намерите Гуми и TPMS сензори за налягането в гумите за всички модели Тунинг Джанти VOSSEN . При пълна поръчка ще ви направим още по-добра оферта!!!

Вземи сега и на изплащане за 3-6 месеца без оскъпяване с нашият партньор JetCredit O% лихва

Ценова листа на Тунинг Джанти VOSSEN

Заповядайте при нас и заедо с нашите специалисти ще подберем най-стилното и добро решение за специално произведената за вашият автомобил джанта по ваш вкус.

Подбора на джанти , техният цвят и дизайн са нещо специално.

За да се уверите в ювелирната изработка и качество заповядайте в нашият център за да се докоснете до съвършенството на Тунинг Джантите  VOSSEN. Когато ги разглеждате в каталога усещането за съвършенство не е същото, както когато ги видите и докоснете на живо.

Американско качество и съвършенство!!!

100% Made in USA с последните технологии

Измерванията, които се правят от инжинерите на Тунинг Джантите  VOSSEN са съсредоточени в две посоки: Тунинг Джантите  VOSSEN да пасват перфектно върху всеки един автомобил без да е необходимо допълнително слагане на фланци и втулки , както и да използват възможно най-малко материал, което прави джантата много лека, но същевременно и с голяма якост.

Всяка Тунинг Джанта  VOSSEN се проектра,за да отговаря на стандартите за якост по SAE и TUV и след това физически се изпитва на якост. Това гарантира качество и инвестиция, която правите. Заслужава си!

Изобилие от различни дизайни и избор на цветова гама, перфектно създадени за вашият автомобил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *