Смяна на Акумулатор и на място във всеки гард

Смяна на Акумулатор и на място във всеки град!

Мобилен сервиз Доставка и Смяна на Акумулатора на място във вашият дом или офис ВЕЧЕ ЗА ВСИЧКИ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ !!!      0878 20 21 21 или 0886 20 21 21

Смяната на акумулатора изглежда  елементарна работа но има особености които трябва да се спазват а ние следваме всички препоръки на производителите на автомобили и производителите на Акумулатори. Можем да ви предложим AUTOPOWER, BOSCH, GIGAVAT, VARTA , BERGA , BANNER , MONBAT

За правилната смяна на Акумулатора преди да се откачат клемите му е необходимо на първо място да се подсигури захранване на автомобила . Това е необходимо за да могат всички електронни блокове и системи да не остават без напрежение защото това би довело до загуба на адаптация и памет . Затова при съвременните автомобили за безпроблемна смяна на Акумулатора задължително се използва външно захранване , което се включва в запалката на автомобила и поддържа цялата система под напрежение.

След прекъсване на захранването много често голяма част от компютрите в автомобила записват грешки и се налага диагностика за изчистването им.

При монтиране на клемите на вече смененият акумулатор задължително да се използва смазка за клемите. Тази смазка трябва да е специално предназначена за Акумулаторни клеми,  защото тя предотвратява окислението на клемите и полюсите на акумулатора , увеличава живота на новият Акумулатор и го предпазва от само разреждане .
Не е за пренебрегване и укрепването на Акумулатора стабилно към купето на автомобила . Никога не оставяйте акумулатора не укрепен , защото то рязкото спиране , ускоряване и завиване от инерционната сила акумулатора започва да се блъска в купето или в други елементи на автомобила а тези сътресения не са препоръчителни , защото това предизвиква разпадане на активната маса от плочите на акумулатора те изпадат на дъното на неговата кутия и от вибрациите притискат положителните и отрицателните плочи в акумулатора , вследствие на което клетка дава на късо и акумулатора става негоден за използване и за употреба.

Надяваме се с тези няколко реда да сме ви били полезни с нашите съвети за смяната на Акумулатора  а ако ви се налага да го смените заповядайте при нас .

Разполагаме с Акумулатори за европейски азиатски и американски автомобили , камиони , мотоциклети и АТВ.

Позвънете на 0878 20 21 21 или 0886 20 21 21 и ние ще организираме наш специалист да дойде на място и да смени вашият акумулатор с нов на място пред вашият дом или офис Цена на услугата 35лв

Ние работим с всички марки производители на Акумулатори  AUTOPOWER, BOSCH, GIGAVAT, VARTA , BERGA , BANNER , MONBAT, а нашите специалисти ще ви го сменят Професионално.

Опасност при работа с гаечен ключ , при развиването на положителният полюс да не се докосне с ключа металното укрепване на акумулатора .  Затова винаги при демонтиране на акумулатора откачайте първо отрицателната клема /Минуса/ а когато го монтирате винаги първо монтирайте Положителната клема /Плюса/

 

 

2 коментара за “Смяна на Акумулатор и на място във всеки гард

  1. Здравейте, интересувам се от акумулатор за Форд Фокус 2005-та година Дизел 136 коня.Интересува ме най-доброто като цена качество – не най-ефтиния но не и прекалено скъп акумулатор, както и цена за монтаж на място. Мога да дам стария акумулатор. Моля да ми предложите някакъв както и дата на която може да се случи.Моля пишете ми имейл понеже съм с ограничено време. Става дума за София.

  2. Здравейте. Колата не пали и ме интересува дали имате услуга да се провери на адрес дали е от акумулатора и евентуално да се замени с нов?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *