Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box

С Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box можете да нощувате там където поискате!

TentBox' equipped Jeep Compass is a perfect weekend camping car ...

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box е компактна и почти не се различава от така популярните в момента багажници за коли.

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box може да се монтира на всички марки и модели леки автомобили или бусове снабдени с напречни греди на тавана.

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box е изключително актуално предложение в момента когато голяма част от хотелите не работят.

 

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box се разпъва и след използването и се сгъва бързо и лесно за по малко от 3 мин. Горната част на палатката се избутва от пружинен механизъм и я държи перфектно в изправено положение.

Кутията на Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box е изработена от висококачествена пластмаса а стените от водо и ветро устойчив плат.

В комплекта към Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box е включена алуминиева стълба ( достатъчно устойчива за да предпази автомобила от надраскване или счупване), Шалте за пода на Палатката, Лампа фенер със зареждане на 12V и с слънчева светлина.

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box е оборудвана с закачалки където може да закачите дрехите си , мрежа на тавана в която може да се сложат, книги, таблет и други аксесоари. Има налично и висяща стойка за обувките.

Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box има 2 отвора които могат да се ползват за влизане и излизане и два прозореца. Всички отвори и прозорци могат да се затварят с мрежа тип комарник за проветрения или да бъдат напълно затворени плътно с цип когато температурите спаднат.

С Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box може да си организирате и парти с приятели

When one TentBox just isn’t enough 🤩🤩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . #twinning #thisismyadventure explore #easycamp #mountains #backyardadventure #climbing #exploretocreate #camping #offroading #rtt #overland #tentboxliving #tentbox #rooftoptentlife #projectvanlife #fulltimetravel #roomwithaview #overlanding #rooftoptent #vanlifeideas #rooftent #youngfarmers #offroad #bmw

 

Размерите на Палатката за покрив на Автомобил Sleeping box са : 210 х 145 х 95см абсолютно достатъчни за двама възрастни с малко дете.

В сгънат вид за транспортиране размерите са: 210 х 135 х 27см

Предлагаме и варианти за изплащане и под наем.

Цена за Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box : 4195лв

 

 

2 коментара за “Палатка за покрив на Автомобил Sleeping box

  1. Здравейте,

    Като преглеждам снимките виждам, че има с бяла черупка (цвят пластмаса) и черна черупка. А дали има и други цветове като примерно сива?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *