За нас

За нас

Заповядайте в Най-Високотехнологичният център в Европа с Последно поколение Диагностично оборудване и техника.

Ние не сме просто сервиз а място където може да откриете много Бутикови услуги за Вашият автомобил. Автосервиза е оборудван с всички видове Машини и автосервизно оборудване. Стараем се всяка една операция да се извършва с Машини. Когато инвестираме в Машини винаги купуваме най-доброто.

Концепцията на Сервиза е да извършва Всички видове услуги , защото ние знаем, че Времето на Нашите Клиенти е ценно и вместо да обикалят няколко сервиза за различни проблеми с едно посещение при нас ние ще Решим Всичките ви Проблеми. Подобно на Големите хранителни вериги в които може да намерите всичко за бита, кучето, битова химия, плодове, месо, риба, напитки, цигари, и всичко това на едно място, когато се сетите че имате какъвто и да било проблем с автомобила точното място е Автосервиз Дунев Мотор Спорт Р21
За Решаването на Проблемите залагаме страшно много на Диагностиката. Стремим се да имаме оборудване за всичко, което трябва да се измери. Когато човек има здравословен проблем винаги му се иска да посети най-добре оборудваната Болница защото има машини, скенери Лаборатория, компютри. Същото е и когато имате проблеми с колата търсите автосервиз пълен с Оборудване, защото Съвременните автомобили изискват да се ремонтират и обслужват с Машини и Компютри.

Нашата мисия е да посещаваме всички световни изложения и да следим за последните Технологии и Иновации в сервизирането на съвременните Автомобили и продукти и услуги насочени в Намаляването на разходите за експлоатация на автомобила. По този начин се опитваме да спестяваме парите на нашите клиенти.
За нашите Клиенти, които не са от София може да се възползват от нашите услуги и продукти чрез изпращане по куриер. Услугите Почистване на Дюзи, DPF филтри, TPMS сензори за налягане на гумите  и Добавки извършваме в деня на получаването и ги изпращаме обратно в рамките на деня.

 

20 коментара за “За нас

 1. Здравейте, на два пъти имах удоволствието да ползвам услугите Ви, за два различни по марка автомобила и бих искал да изразя удовлетворението си от обслужването, бързината и коректността в работата Ви с мен, като клиент. Обслужването, което получих, категорично ме спечели спечели, като Ваш клиент.
  Поздравления!

 2. Здравейте, Карам Опел Мерива 2004г. 16V 100к.с. бензин.на трети цилиндър след диагностика се установи, че дюзата е запушена. Светва и „чека“ при прехвърляне от газ на бензин при стусен двигател. Има и промяна на работата на двигателя на бензин. При подаване на газ колата „потъва“. Вероятно трябва почистване на дюзите? Колко ще ми струва до крайна цена? Поздрави

 3. Най-сърдечни благодарности на г-н Румен Дунев, който въпреки годишната почивка на сервиза през август и „гонитба“ до „Златна рибка“ 🙂 ме снабди с така необходимата ми добавка Gask It. Добавката е номер едно – наистина работи. Засега всичко е наред г-н Дунев. Бъдете здрави!

 4. Здравейте колко ще ми струва смяна на масло на автоматична скоростна кутия DSG . Автомобила е Шкода Супърб 2015г

 5. Считам, че обслужването в сервиза отговаря на информацията изложена в сайта: компетентна и осъществена с иновативна технология диагностика, професионализъм при ремонта, коректност в обноските. Впечатлен съм!

 6. Здравейте, каква цена е монтаж и демонтаж на дюзи на rav4 и почистване евентуално? JTEHG20V406043187

 7. ЗДР ДА ИМАТЕ ДОБАВКА BG 244 И СЪОТВЕТНО ЦЕНА ,ЕДНОКРАТНО ЛИ СЕ ПОЛЗВА

 8. здравейте
  може ли да ми кажете
  цена за почистване на dpf и преглед на дюзи и подгревни свещи
  става дума за опел астра h 2008 дизел 1,7 101 к.с

 9. сервиза притежава ли сертификати за качество? И от кого, ако има. Благодаря

 10. Здравейте,

  Предвиждате ли възможност за някакъв вид електронно разплащане при вас – ПОС терминал, дебитна карта..?

  Поздрави,

 11. Здравейте, интересува ме цена за обслужванена автоматична скоростна кутия за МБ w140 с320 231 к.с., 1994 г. Искам да се направи с всички добавки ,които предлагате в сайта ,защото съм сигурен ,че не е обслужвана адекватно досега.

 12. Здравейте смяна на ремъци ролки и масло на строен с2 2006 година 1.1 61к.с. интересува ме цена Благодаря?

  • Моля свържете се с приемичк на някой от телефоните на сервиза и той ще изготви вашата оферта.
   Приятна вечер:)

 13. Здравейте , интересува ме демонтаж и монтаж на нов радиатор на парното на стара Вектра – 1990 година, модел А, 2000i..- ръчни скорости…
  Каква е цената на радиатора и за труд ?
  Поздрави
  Владимиров

 14. Здравейте.Собственник съм на Passat 2.0 FSI, b6-150к.с. 2006 г.Купих колата преди около година с монтирана газова уредба,която е с директно впръскване и освен газ харчи около 1.5 литра газ.Преди 2-3 месеца се появи неприятен проблем.Когато е на газ колата върви перфектно.Но когато е на бензин се появи страшно прекъсване особенно на ниските обороти.Смених бобините и свещите ,но ефекта е нулев.А колата винаги пали на бензин и докато мине на газ прекъсва,гасне и дори при подаване на газ се чува ужасно пукане.Можете ли да ми помогнете,защото не съм от София,но тук в Хасково майсторите гледат колата като голям камък и се чешат там дето не ги сърби.Благодаря ви предварително…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *