Смяна на гуми

Смяна на гуми

Най-Модерният център за Смяна и продажба на Гуми за Леки автомобили и мотори. Всичко за Гумите на едно място.

Защо да изберете точно нас?

  • Защото Ние използваме машините на Бъдещето.
  • Защото ние може да Ви предложим един изпипан до съвършенство Процес по Смяна и Баланс на Гуми.
  • Защото не просто сменяме Гумите на Вашият автомобил а се Грижим за Гумите и джантите и удължаваме живота им и Ви спестяваме неприятности.
  • Защото предлагаме Хотел за гуми и Реглаж след смяната на Гумите
  • Защото осигуряваме всичко за TPMS сензорите в Гумите включително и „Клониране“ на още един комплект за зимният ви комплект гуми.

Първо ще започнем с измиване и подсушаване на гумата защото за прецизният баланс това е важно. След това с последно поколение  Американски  Робот Машини  Hunter Revolution за Безконтактна Смяна на Гуми и Машина за Баланс , която има опция за Оптимизация на Баланса и Имитира със Специален Валяк , пътното съпротивление . Крие тежестите зад спиците на джантата и възможност за оптимизация и балансиране с по-малко количество тежести. Самокалибриране нещо изключително важно за точният Баланс на Гумите.

смяна на гуми смяна на гуми 1

Робот за Смяна на Гуми                                          Баланс Машина

смяна на гуми 2 смяна на гуми 3

Ние слагаме Край на ерата на Щангите и Наранените и одраскани джанти отвън и Наранените отвътре джанти където се забиват зъбците на евтините машини

смяна на гуми 4

Това е най-точната Баланс машина в Света с нея може да се премахнат нежеланите „Вибрации във Волана“.  Ако има крива Гума или Джанта машината сама дава заключение и Разпечатка за състоянието им.

смяна на гуми 5 смяна на гуми 6

Специално меню дава насока коя Гума на кое място да се монтира на Автомобила Ви. Ако има странично дърпане разпределя така гумите така , че дърпането на волана да изчезне.

смяна на гуми 7

Машината е създадена да предпазва от Счупване на TPMS сензорите за налягането в Гумите и има специална програма за Нулиране на Грешката  след смяната на гумите. смяна на гуми 9смяна на гуми 8

 

 

 

 

Налични сензори TPMS за налягането в гумите на Склад в София за Всички модели Европейски, Американски и Азиатски автомобили.

Възможност за Клониране на 4бр. TPMS сензори за Зимният ви комплект гуми.

Предлагаме също така монтаж, демонтаж, смяна и балсанс на мотоциклетни гуми. За прецизен баланс на гуми на мотори използваме машина , която всички състезатели от Moto GP използват HAWEKA Bike BOSS Haweka: Motorcycles

Предлагаме и състезателни гуми за мотори Pirelli , Dunlop и Metzeler за писта.

Защо е важно да се стяга с Динамометричен ключ ? Монтажа и стягането на болтовете на Джантата правим с Динамометричен ключ за да не остават гумите хлабави или ако ви се наложи да сменяте спукана гума на пътя да се окаже , че болтовете са прекалено силно затегнати. При монтажа на Болтовете и джантата пръскаме с Меден Спрей за да ги предпазим от корозия.

Когато сменяте зимни или летни гуми Скенер ще Сканира Грайфера на Гумите Ви и ще  даде Заключение тези гуми годни ли са за употреба и струва ли си да хвърляте излишни пари за Смяната им, или по-добре да си Закупите нови. Така вече няма да ви се налага някой „Специалист“ да ви консултира стават ли Гумите за предстоящия Зимен или Летен Сезон а Получавате Разпечатка със заключение от Машината.

смяна на гуми 10 смяна на гуми 11

Скенер за Диагностика на грайфера има възможност да открива недобра сходимост на Предният или задният мост.

Ако Автомобила ви има криви джанти ние ще ги изправим с помощта на дигиталната машина PANGEA  можем да я изправим много прецизно!

Pangea | Atek Makina | Service & Garage Equipments

Предлагаме и помпане на гумите с Азот а по надолу ще ви обясним предимствата на помпане на гумите с Азот.

смяна на гуми 13

Считаме , че изчерпателно се Аргументирахме , Защо да изберете точно нас за допълнителни въпроси може да се обръщате към Приемчиците на телефоните на Сервиза.

Лично Регионалният Менажер за Европа на Американската компания Hunter  Кевин Дилан  пристигна в София пускането на Машините и двудневно обучение на Персонала. Кевин Дилан  прояви интерес да разгледа Автосервиза , който е инвестирал в най-скъпите машини за гуми в света и отбеляза , че не всеки ден в Европа някой си позволява такава инвестиция за да бъде Номер 1 в бизнеса за Продажба и Смяна на Гуми.

смяна на гуми 14

Смяната на гумите се оказва не чак толкова проста работа . От правилният монтаж на Гумите на Вашият автомобил зависи Безопасността ви.

Защо е важна хигиената? Преди да се започне Смяна на Гумата , тя заедно с джантата се измиват и подсушават . Това е необходимо защото калта по гумата. Затова преди смяна на гумите е необходимо те да са добре измити.

Защо е толкова Важно гумите да се сменят от машини Робот? В световен мащаб тенденцията при смяната на гуми е да не се наранява джантата и да не се къса борда на гумата. Евтините машини изискват много голяма квалификация на оператора за да се случи това. Затова водещите фирми в Бранша залагат на производството на Роботи. Тези машини не докосват лицето на джантата и същевременно пазят борда на гумата. Когато борда на гумата се нарани или разкъса това може да доведе до проникване на въздух под налягане между платовете на гумата и дори да отлепи протектора от каркаса, което е много опасно за безопасността и силно намалява живота на гумата.Затова е важно монтажа да се извършва по най-прецизният начин с Робот.

6 коментара за “Смяна на гуми

  1. Здравейте, искам да попитам, използвате ли препарат за премахване остатъците от стара гума по джантите и за премахване лепилото от балансиращи тежести? Или търкате с телена четка? Благодаря.

  2. Колко време приблизително отнема процедурата по изправяне на джантите и смяна на гумите

  3. Благодаря за страхотното обслужване,вече споделих и на моите приятели да ви посетят

  4. Напук на всички негативни коментари, аз реших да си сменя гумите при тях. Сложих нови гуми на старите, железни джанти. При монтажа се оказа че 3 от 4-те джанти са криви и са за изправяне, но отказах да ги изправят, защото нямах никакво излишно време в момента. Казах само да ги понагласят. Резултатът е, че гумите са толкова добре балансирани и оптимизирани, че вече нямам никакво дърпане встрани и няма абсолютно никакви вибрации във волана при никаква скорост (припомням, че джантите са си още криви). Отсега-натам вече ще правя абсолютно всички процедури за гумите само при Дунев. След време ще помисля и за другите услуги които предлагат. При тях наистина високата цена означава най-високо качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *