Устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма

Устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма

Имаме възможноста да ви предложим най-добрата и сигурна защита против кражба на мотори, мотоциклети и велосипеди.

След като паркирате мотора или мотоцикелта е необходимо да поставите  защитното заключващото устройството против кражба на мотора. Със заключването на устройството против кражба автоматично се включва вградената аларма.

  1. Изработена от висококачествена легирана Стомана, трудна за прерязване дори и от машина.
  2. Специална форма, която затруднява да се достигне до заключващият пин с режещ инструмент. С всяко устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма получавате 3 ключа.
  3. Устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма, има защитена ключалка със сложна нестандартна конфигурация на ключа. Затова в комплекта са предвидени 3 броя ключа, тъй като отключването му със шперц е доста сложно .
  4. Вградена Аларма против кражба е със сила на звука, колкото няколко автомобилни аларми. Достатъчно силна, че да разберете за набезите върху вашият мотор, мотоциклет или велосипед. Алармата против кражба ще привлече вниманието на всички около вашият мотор и това би смутило крадците. Алармата е с вградена автономна сменяема батерия, което дава допълнителна надеждност на алармата за мотори .

При леко разклащане на мотора алармата индикира и подсеща за наличие на охрана, ако този процес продължи отново напомня за себе си , но с друг сигнал, при третото разклащане или ако първото е по-продължително алармата се включва на пълна мощност до отключването и с ключа. Няма как да не остане незабелязана от минувачите или хората в блока или офиса.

ВИДЕО :

  1. Подсещат кабел за да ви напомни, че вашият мотор или мотоциклет е все още под охрана. Това е важно защото ако заключите мотора и тръгнете без да освободите заключващото устройство против кражба може да изкривите спирачният диск.
  2. Наи-надеждната защита в Европа на най-добра цена само 97,90лв

 

Инвестирайки в устройството за защита против кражба на мотор с вградена аларма, защитавате инвестицията , която сте направили.

При закупуването на устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма, не забравяйте да поръчате и Подсещащият кабел  на Цена: 24,95лв, той ще ви спести допълнителни главоболия!

Ако желаете да поръчате устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма

Моля поръчайте на тел:  0878202121  или на Email: dunevmotorsport@gmail.com

 

1 коментар за “Устройство за Защита против кражба на мотор с вградена аларма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *