Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове

Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове на автомобила без да е необходимо да се свалят

ProCut 9.2 в Действие

Представяме ви новото попълнение на Дунев Мотор Спорт Р21 ,чисто нова машина за изправяне на Спирачни дискове ProCut 9.2 с уникалната глава GTX2 ,с помоща на която постигаме още по-прецизно изправяне на диска и с много по- гладка повърхнина.

 

     

След приключване обработката на спирачният диск, автоматично измерва дебелината на диска с голяма точност /стотни от милиметъра/ и ако стойностите са под минималната предписана дебелина на диска се препоръчва смяна.

Не се преопръчва изправянето на един диск. Задължително при изправяне на спирачните дискове сменете и накладките , това ви дава гаранция и дълъг живот на дисковете!

С новата машина ProCut 9.2 имаме възможност за изправяне на Всички диаметри спирачни дискове за Леки и Лекотоварни автомобили и Джипове. Едиствената машина която може да изправи и най-големият диаметър диск , възможност за изправяне и на вентилирани и перфорирани спирачни дискове.

Цени за изправяне на дискове:

Лек автомобил : 30-65лв/бр

Джип , Бус : 40-65лв/бр

НОВО: Ако имате проблеми и с чисто нови дискове , можем да ви предложим DBA brake disc със специално подобрено охлаждане “ Кенгорска Стъпка“  , DBA brake disc са тествани и доказали своите качества в тренировъчните ни автомобили и в Моторспорта.

 

За тежки лимузини и джипове предлагаме и монтаж на Керамични дискове и накладки , които имат уникални спирачни свойства и никога не могат да бъдат изкривени.

    

За повече информация и цени моля свържете се с нас.

Brakeview Машина за тестване на спирачни дискове

Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове 5

Разполагаме и с най-точната компютърна система за Проверка на Спирачните дискове ,  Спирачни Барабани и Главини.  Това ви дава възможност да предявите рекламация , при изкривени нови дискове!

Защо е важна проверката за кривина в Спирачните Дискове?

Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни ДисковеМного често клиентите идват с проблеми за вибрация във волана и желаят да се Извърши Изправяне на Спирачните дискове а след това се оказва , че проблема не е в Спирачните Дискове, а след като те вече са Шлайфани дебелината им намалява респективно и живота им. Затова инвестирахме в  Brakeview -най-точната компютърна машина  за Спирачни дискове.  Тя е разработена Специално за компанията Brembo за проверка на дисковете на ниво Производство, затова тя е проектирана да е най-прецизната машина в Света.

Лично Румен Дунев посети Фабриката на Link в Мичиган USA за да получи най-прецизният компютърен тестер за Спирачни Дискове от Joe Wells , директор на Link Engineering Company  43855 Plymouth Oaks Blvd Plymouth, MI 48170 USA

Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове 1

Офиса на Фабриката Link Engineering Company в Мичиган

Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове 2Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове 3

Наградите на Link Engineering Company в Световен мащаб

Защото Ние работим  винаги с Най-Добрите.

Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове 5

Disclaimer : Използването на Текстове , части от него или Снимков материал , без съгласието на инж.Румен Дунев се счита за нарушение на Закона за авторското право и нарушителите ще бъдат подведени под съдебна отговорност.

Машинно изправяне на Спирачни Дскове на Всички Модели и Размери за леки автомобили, бусове и джипове

Престъргване на спирачни дискове

Престъргване на спирачни дискове

Сега вече имаме Удоволствието да ви Представим една революционна машина в областта на обслужване на Спирачната система ProCut 9.2, която я има едва в 6-7 сервиза в България. Машинно изправяне и престъргване на спирачни дискове. Услугата се предлага без да се демонтират дисковете от Вашия автомобил.

До момента няма Автомобил , чиито дискове да не сме успели да изправим!!!

Каква Полза имате от услугата Машинно изправяне на спирачни дискове?

При Експлоатацията на автомобила, с износването на накладките, се износват и спирачните дискове и в краищата им се образуват ръбове. Това не позволява да се износят накладките докрай и те започват да стържат, а в тях има още живот, но Ви се налага преждевременно да ги смените, а за Вас това са пари и разходи. Или сте използвали прекалено интензивно спирачките и дисковете и те са прегрели, в следствие на което са се изкривили и при спиране, волана ви трепери. Това вече не е проблем за нас.  С престъргване на спирачни дискове благодарение на ProCut 9.2 ,ние ще обслужим спирачките Ви.

Изправяне на спирачни дискове

Изправяне на спирачни дискове

Какво Спестявате Вие с Революционната машина ProCut 9.2?

Средната цена на комплект Дискове със смяната им е 160 лева, сега само от 25 лева на диск за лек автомобил и от 30 лева на диск за джип/бус, ние ще направим дисковете ви като нови.

След изправяне на спирачни дискове задължително да се поставят Нови накладки. Така ще имате Автомобил с Безопасно функционираща Спирачна уредба, а спирачният ви път ще се намали значително. Понякога няколко метра са фатални при инцидент.

За още по-доброто функциониране на спирачната уредба, изискайте от Вашия Механик или Приемчик да проверят и състоянието на Спирачната течност, защото тя се сменя на 2 години, както и състоянието на Спирачната система като цяло –  накладки, маркучи, цилиндри други. Нека проверят и състоянието на Ръчната Ви спирачка.

Ние Ви предлагаме Най-Добрия сервиз на спирачната система за Вашето безопасно шофиране.
Плътното лягане на накладките върху Спирачният диск увеличава Спирачната ефективност с до 10%
Този сервиз може да скъси спирачния Ви път до 10% , което при скорост 60 км/час е равно на 32 метра
Спирачният път може да се намали с 3,2 метра!
Ще ви осигурим точно тези няколко метра , които ще са ви необходими за да не се ударите  в автомобила пред вас, пешеходеца или дървото край пътя.
След изправянето на Спирачните дискове ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сменете накладките. Връхчетата на вече използваните накладки докато улегнат върху диска може да доведат до локални прегрявания
и да изкривят вече изправените спирачни дискове.
diskove

След шлайфане на дисковете е възможно временно докато улегнат накладките , дисковете при спиране да са по шумни. Ако това ви притеснява може да поръчате нови дискове!

Позвънете ни за повече информация, и си запишете удобен за Вас час. Не изпускайте тази възможност!

26 коментара за “Машинна Проверка и Изправяне на Спирачни Дискове

 1. Днес посетих сервиза с проблем свързан със спирачните дискове. Хората ме посрещнаха подобаващо и обърнаха внимание на проблема ми. Очарован съм от отношението и качеството на работата на момчетата. След интервенцията с машината за дискове и стругуването им, вибрациите изчезнаха при натискане на спирачният педал и самото спиране се подобри. Силно препоръчвам сервиза при сходен проблем като моя. Мазда 6 Skyactive 2017

 2. Привет,

  Искам да ползвам Вашате услуги за „Машинна проверка и изправяне на спирачни дискове на автомобла ми“
  Възможно ли е, да извършите услугата на демонтирани дискове?
  Aвтомобил марка MAZDA 6 TS/2008
  Двигател: 1.8/ 118 bhp

  Моля също за приблизителна цена за два предни спирачни диска?

  Благодаря!
  Святослав Анисимов

 3. Как се определя цената на диск?
  От какво зависи дали за джип ще струва 35 или 65?

 4. Pingback: Вибрации във волана и Баланс на гуми | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

 5. Перфектна работа въпреки че се наложи да изчакам малко съм доволен от качеството

  • Преди няколко месеца си купих БМВ 5 сериа със вибрации във волана и педал когато спирам сервиза със който работя веднага казах че дисковете са за смяна когато ги смених найстина проблема се премахна,но след около 3000 км пак се получи и така вече 3ти път сменям дискове със нови накладки забравих да отбележа ,че дисковете и накладките са Брембо може ли проблема да е от главините но ако са те защо изчезват вибрацийте когато сменя дисковете

 6. Здраввйте
  Имам ауди rs6 2003г можете ли да изправите дисковете на този модел?
  Благодаря ви предварително

 7. Здравейте! Имам BMW X3 30d 204 к.с. интересува ме следното, при висок скорост над 100 км.ч. при натискане на спирачката имам вибрация на волана това дали е признак на изкривени диско, ако да дали трябва да се изправят и четирите диска?. Да Ви отбележа ,че колата я купих скоро внос е и нямам идея да ли са шлайфани, и също да ми направите ценова листа + смяна на накладки след изправяне на дисковете. Благодаря Ви предварително!.😉

 8. Изправял съм дискове при вас на старата машина и бях доволен , в петък изправих на новото ми Субару новата машина е Космос много съм доволен

 9. Супер доволен съм 🙂 Нови дискове (2000 км) ми спасиха….само за 60 лв, иначе отивах пак към 400 лв за нови…И отношението на служителите е на ниво. Препоръчвам!

 10. Здравейте,

  Бих искал да изправя при вас предните спирани дискове. Задължително ли и смяна на накладки или мога да остана със старите, които не са износени?
  На кой телефон да запазя час?

  Благодаря и приятен ден!

  • Спирачните дискове на мотори са много тънки и след престъргването стават опасни за живота , затова производителя на машини не предлага захвати за мотори.
   Това беше отговора на производителя от Америка 🙁

  • Искам да питам скоро си смених дисковете с нови накладки. След 1000 км имам чуството че пак са криви, и ако дойда дами ги изпрашите пакли трябва да сменям накладки. И от какво може да се кривят?

 11. това за джипа и леката кола не мога да го преглътна!кое е по тежко за работа ? сузуки витара от 1990 год или бмв 750 от 2012 год????работил съм в подобен сервиз съвършнно запознат съм

  • Здравей Петко,
   има определени операции в ремонтите и обслужването на автомобилите при които ценовите листи са разделени на леки автомобили и джипове и бусове. Разликата е в това , че обикновено частите на джиповете и бусовете са много по масивни и тежки за работа. Като пример мога да ви дам монтажа , демонтажа и баланса не гума на лек автомобил и джип навсякъде се таксува различно, тъй като джиповите гуми са по тежки и обикновено са закрепени с повече болтове минимум 5 на колело. Дори и на авто мивка да закарате лек автомобил и джип пак ценовата листа е различна. Що се отнася до дисковете на БМВ 750 2012г цената за изправяне на диска може да достигне и 50лв за брой в зависимост от диаметъра и площта на диска. Приятен и усмихнат ден 🙂

 12. Хубаво разбрахме ,на Андон какви са му кусурите , а мен лично ме интересува ,колко мм се изшлайфат (изтъркват), от съответно стандартен диск на 30К км ?

 13. Вие бъзикате ли се. Дискове за масово караните автомобили струват около 80-100лв нови и двата. Вие за 50лв ще поправите старите.

  • Здравей Андон, не забравяй че плюс цената на дисковете имаш и сума за тяхната смяна. Освен това дисковете за твоя модел автомобил сигурно са по евтини но, има дискове и по 300-400лв за брой и клиентите, които се възползват от услугата са изключително доволни.
   Приятен ден

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *