Почистване на Бензинови и Дизелови Дюзи и Рециклиране на Помпа Дюза и Пиезо

Почистване на дюзи

Почистване на дюзи

 

Почистване на всички видове и модели дюзи с ултразвук и Флуш отвътре

Чистите горивни дюзи или инжектори са задължителни за оптималната работа на двигателя. С едно почистване на дюзите Вие гарантирано спестявате разхода на горивото и намалявате вредните емисии и Повишена мощност.

Ново: Продаваме и машини за Проверка и Почистване на дюзи!!!

Признаци за замърсени дюзи или инжектори:

 • колебания при ниски обороти
 • прекъсвания при ускорение на автомобила
 • по-голям разход на гориво
 • по-малка мощност
 • трудно палене на автомобила
 • повече вредни емисии

Автосервиз Дунев Мотор Спорт разполага с най-съвременната машина Carbon Zapp за тестване и почистване на всички модели Бензинови дюзи , Дюзи GDI и FSI за директно впръскванечрез ултразвук и Флуш /Почистване на Дюзата отвътре с препарат /. Дизелови дюзи проверка , почистване с ултразвук и Флуш

Почистване на дюзи2Почистване на дюзи3

За разлика от евтините машини и вани за почистване на дюзи , Машината  на Дунев Мотор Спорт Р21 има възможност да тества дюзи във всички режими/ празен ход, средно натоварване и максимална мощност, както и в режими на ускоряване/.

Дюзите с Директно впръскване GDI и FSI  включително и за Piezzo / Пиезо Дюзи BMW и Mercedes се тестват с машина за Високо налягане до 300 бара. Изключително точна   и прецизна и изважда разпечатка за състоянието им. ОПЦИЯ ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ПИЕЗОКРИСТАЛА!

                   

Ние за разлика от много други фирми , които почистват дюзи  показваме машината с която работим Carbon Zapp,  защото тя е най-добрата в Тестването и Почистването на дюзи и няма никакъв шанс да повреди инжекторите ви !!!

Машината дава възможност за няколко теста на дюзите . В горната част в широките колби, може да се види ясно Конуса на Разпръскването , а в долните тесни колби се тества Количеството на впръскване на дюзите и разликите между тях.

Така само за 25 лв на дюза или 45лв за моноинжекцион , 50лв/бр за директно впръскване / GDI , FSI / Вие ще получите идеално почистена и изправна Впръскваща  система. Газови дюзи 25 лв. за брой

Бензиновите дюзи не подлежат на ремонт , те само се почистват и проверяват !!!

В цената на Проверката и Почистването не е включен монтажа и демонтажа на Дюзите от Автомобила. За 4 цилиндров двигател демонтажа и монтажа на всички дюзи без необходимост от сваляне на колектора е от 95лв.

След почистване на дюзите те трябва да бъдат монтирани до 24часа на автомобила!!!

Проверка и почистване на Дизелови Дюзи  65лв за брой Почистването е с ултразвук външно и с Флуш почистваща течност отвътре. Най новата машина . Проверява и тества и флушва всички видове дюзи BOSCH , DELPHI , SIEMENS , CONTINENTAL и VDO ,  генериране на кодове и РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ПИЕЗО КРИСЛАЛА!

Ние може да Тестваме Вашите дизелови Помпа Дюза

Ние може да Почистим Вашите дизелови Помпа Дюза

Ние може да напълно да Рециклираме Вашите дизелови Помпа Дюза

Проверка и Почистване Помпа Дюза 60лв/брой

Пълно Рециклиране на Помпа Дюза 695лв/брой

почистване на дюзи 16

Принципна схема на Помпа Дюза

почистване на дюзи 17 почистване на дюзи 18

Помпа Дюза

Всеки път след демонтирането на Помпа Дюзата, задължително сменяйте медните дифтунги под нея.

За превантивно почистване на Дизеловите инжектори и Помпа Дюзите препоръчваме почистването с добавката IN&OUT , тя почиства изцяло горивната уредба, Помпа , Дюзи , Геометрията на Турбото за VAG групата и DPF филтъра.  Най-добрата добавка за почистване на Дизелова Горивна система.

Машината разполага със Специална програма за Проверка и Почистване на бензинови дюзи за Директно Впръскване на системите GDI и FSI . Запомнете дюзите GDI и FSI работят  на значително по-голямо работно налягане на Горивото и с импулси и напрежение от 150-170 волта. Затова не могат да се почистват от обикновенните евтини машини за почистване на дюзи.

Проверката се извършва  с налягане до 300 бара

Бихме искали да предупредим клиентите с бензинови Системи  за Директно Впръскване GDI и FSI , че Монтажа и демонтажа на дюзите GDI и FSI  значително повече време а Операцията по проверка и почистване струва по 50лв на дюза . Машината има възможност да тества и дюзи с Директно впръскване GDI и FSI  включително и за Piezzo / Пиезо Дюзи BMW и Mercedes . Те тестват с машина за Високо налягане до 300 бара. Разпечатка за състоянието им.

Почистване на дюзи4

Машината на Carbon Zapp Гарантирано не Уврежда а само Почиства Дюзите.

Внимание !!! Използването на евтини машини и ултразвукови самоделни вани могат да увредят Дюзите ви непоправимо!!!

Доказано е че ултразвуковото почистване е най-ефективното почистване на дюзи.

След тестването дюзите се почистват чрез специална програма в ултразвукова вана, в която течността е предварително загрята, за да може течността да проникне и напълно да почисти дюзата. След този процес отново тестваме Вашите дюзи за дебит и разпръскване, както и за херметичност. Освен почистването с ултразвук отвън ние почистваме и дюзите с Флуш препарат отвътре.

Автосервиз Дунев Мотор Спорт разполага с всички видове консумативи, като гумички и цедки за вашите дюзи или инжектори.

Почистване на дюзи5 Почистване на дюзи6 Почистване на дюзи7

След почистването на дюзите е Задължително да смените и горивния филтър на Вашия автомобил за гаранция и пълен ефект.

Всичките Дюзи GDI , FSI и TSI са дюзи за директно впръскване на горивото в цилиндъра.

За почистване на  Дюзи GDI , FSI и TSI е необходимо да се използва Специална програма на машината която подава напрежение от 70-150 волта.

Разпръсквача на Дюзите  GDI FSI TSI е вътре в горивната камера е подложен на висока температура и нагар от изгарянето на Гориво Въздушната  смес в цилиндъра. Това е причината често пъти Дюзите GDI FSI TSI да се запушват а понякога нагара не позволява на иглата на дюзата да уплътни напълно и дюзата започва да изпуска и да налива неконтролируемо бензин в цилиндъра , оттам попада в маслото и го разрежда. Най-характерният симптом на незатваряща Дюзи GDI , FSI и TSI е повишаването на нивото на маслото.  Не забравяйте , че разреденото масло губи смазочните си свойства и може да доведе до завличане или задиране на лагерите на двигателя и буталата. Забележите ли повишено ниво на маслото в двигателя това е почти сигурно , че имате проблем , затова първо отстранете проблема и след това сменете маслото.

За превантивна поддръжка и почистване на Дюзи GDI , FSI и TSI вече може да ви предложим Американските добавки на BG Products.

Почистване на дюзи 8

Добавките BG Gasoline Direct Injection Cleaner са част от Програмата на Американската компания  BG Products за превантивна грижа и почистване на силно замърсени  Дюзи GDI , FSI и TSI.

Процеса на почистване е разделен на две части 1ва част с добавката PN271 , която разтваря и омекотява твърдите диспозити натрупани по клапаните и разпръсквачите на Дюзи GDI , FSI и TSI.

Втората част на почистването с PN272  тотално изчиства всички диспозити нагари по дюзите и клапаните на Бензиновите Двигателите  с  Директно впръскване.

Защо е важно този процес да се извършва периодично?

Твърдите диспозити и нагари в Бензиновите Двигателите  с  Директно впръскване създават Уникален Проблем! Те нарушават разпръскването на Дюзи GDI , FSI и TSI , затрудняват Запалването , намалява Мощността и се увеличава Разхода на Гориво .

Освен това нарушаването на струята на Дюзата много  често тя се насочва към някоя силно загрята зона в горивната камера а това води до самозапалване на Горивото в цилиндъра и неконтролируемо Детонационно  горене което е съпроводено със силно чукане на Двигателя , което може да доведе и до счупването му.

Почистване на дюзи 9

За да не видите това и във Вашият двигател.

За да не изпадате в скъпоструващи ремонти използвайте два пъти годишно BG Gasoline Direct Injection Cleaner  Part 1 и Part 2

 Почистване на дюзи 10

Почистване на дюзи 11 Почистване на дюзи 12 Почистване на дюзи 13 Почистване на дюзи 14

Почистване на дюзи 15

Относно въпросите Възможно ли е мотиране на Газов Инжекцион на ситеми GDI , FSI и TSI ?!? Да възможно е но тъй като трябва да се впръсне Газ директно в цилиндъра е необходимо Газовият инжекцион да е с течна Фаза. Газовите уредби с течна фаза с в пъти по-скъпи от Конвенционалните Газови  инжекциони защото имат помпа в бутилката която трябва да втечни газта за да може тя да се впръсне под високо налягане в цилиндъра.

Много хора си мислят обаче , че когато една система е скъпа то неминуемо Трябва да осигурява повече Икономия на гориво. Обратно на Очакванията ако един Газов Инжекцион реализира над 50% Икономя на Гориво то с Газов Инжекцион за Двигатели с Директно Впръскване Икономияте е не повече от 30-35% тъй като за да не запече Дюзата на всеки 10 впръсквания на Газ Компютъра Впръсква и един път Бензин , иначе Бензиновата Дюза от нагара Запича и не подлежи на Възстановяване.

Не се колебайте, обадите се и си запазете удобен за Вас час за ремонт.

Посетете и нашата facebook страница

156 коментара за “Почистване на Бензинови и Дизелови Дюзи и Рециклиране на Помпа Дюза и Пиезо

 1. 735i + газов инжекцион в момента правя основен ремонт на двигателя и майсторът ми ка за че дюзите за ми за почистване интересува ме колко ще ми струва почистване на 8бр дюзи без демонтаж и монтаж мерси

 2. Здравейте имам бмв е65 735i + газов инжекцион в момента правя основен ремонт на двигателя и майсторът ми ка за че дюзите за ми за почистване интересува ме колко ще ми струва почистване на 8бр дюзи без демонтаж и монтаж мерси предварително

 3. Здравейте искам да попитам карам ауди а6 3.2 фси.Сутрин ма студено мотора притриса за около 1 минута след това вдига обороти и е ок.Въпроса ми е на диагностика можете ли да установите дали дюзите са за почистване или е друг проблема.

 4. Здравеите,
  подлежат ли на почистване с ултра звук дюзите на пежо 307 2000куб. 90 коня горижна система сименс и каква е цената.
  Благодаря.

  • Здравейте!
   Разбира се ,подлежат дюзите на почистване,цената на услугата за проверка и почистване на Вашите дюзи е 45 лв за брой,ако ги донесете свалени!Оставаме на разположение!

 5. Имам опел зафира еко м 2003 год 1.6 .въпроса ми е когато правя първия старт пали след 5 сек ,но след него пали от раз.всеки пита студена или като е топла ,аз обяснявам че без значение топла или студена .после питат на метан или на бензин .както на метан ,така и на бензин трудно пали не е бенз помпа .И ката запали мирише мисля да не някои дюзи да пишкат

 6. Здравейте,въпросът ми е почиствате /поправяте /ли дизелови-помпа дюза за VW Polo 1.4 TDI -2003 г. /9_N/ и ако да -каква е цената и може ли да ви ги пратя чрез куриер .
  Също така да попитам предлагате ли такива дюзи рециклирани и каква е цената за брой или комплект 3 дюзи понеже е 3 цилиндъра .От гр.Бургас съм и няма как да докарам колата до София за това питам има ли такава опция да ви ги пратя чрез куриер .
  Проблема е сутрин или когато колата не е ползвана за повече от 6-12 часа със първото завъртане запалва и гасне
  след което запалва но пуши- бял пушек и мирише на дизел
  след което като я покарам известно време спира да пуши и всичко изглежда нормално -след това пак започва да пуши когато спра на кръстовище например и тръгна отново
  -не прекъсва ,не губи масло,не губи антифриз мощноста си е добра дори след добавка има по добра мощност .
  Благодаря ви предварително .

 7. може ли дюзите да ги пратя по еконт защото съм от далече а тука майсторите са гола вода –– трудно пали и мени оборотите

 8. Здравейте, каква цена е монтаж и демонтаж на дюзи на rav4 и почистване евентуално? JTEHG20V406043187

 9. Здравейте,
  Карам Opel Zafira DTI 2003. 101 hp дизел
  Проблема ми е че при работа на място след около 10 мин започва да пуши с бял пушек.
  При движение на високи обороти,няма този проблем.По времето на пушене се усеща че двигателя не работи равномерно.След спиране на пушека всичко си е ОК.Евентуална причена? или превантивно да предложите някоя Ваша добавка.За проверка на дюзите ориентировъчна цена на цялата операция и възможно ли е да се извърши в рамките на деня след предварително записване.Благодаря предварително.

 10. Здравейте, каква ще бъде цената за изюерванетп на дюзите, почистване и цялата процедура на бмв 325xi 2010г? Благодаря предваритвлно

 11. Здравейте имам Ауди А3 2.0 tdi 170к.с. проблемът е че понякога пуши светло син до бял пушек независимо при студен или топъл двигател и то не винаги , но когато си пуши наистина си пуши. Не гори масло защото от смяна до смяна това са около 10 000 км доливам около 300-400 мл. Въпросът ми е дали е от дюзите и ако е от там може ли да се оправи този проблем чрез почистване? Благодаря предварително!

 12. Здравейте имам Ауди а4 2.5 мотор и ми гори масло има също теч отдоло възможно ли е да е от дюзите

 13. Здравейте, имам RENAULT Laguna 2 2.0 IDE.Проблама ми е,че не мога да намеря такъв филтър.Може ли да го закупя от вас,и каква е цената.

 14. Здравеите,искам да попитам имам бмв е60 530д,двигателя много тресе колко ще ми струва почистването на дюзите

 15. Здравейте,

  Карам Мерцедес W203 220 цди 150 коня автоматик.
  Имам особен проблем – при ниски обороти и студен автомобил има резонанс и тресене все едно карам на по-висока предавка с твърде ниска скорост. В километрите след студен старт има и нещо като прекъсване ( оборотите падат със 100-150) и леко забива муцуната за части от секундата. Автоматика е проверяван многократно и не би трябвало проблема да е от него. Искам да проверя дюзите, понеже се съмнявам че може да са те. Какво бихте препоръчали вие и как протича един тест на CDI дюзи?

  Благодаря

 16. Добър вечер имам опел вектра Б 2.0дти имам проблем със паленето ако не я карам няколко дена неще да пали и вади сив дим от какво може да е проблема

 17. Здравейте,
  Притежавам Corolla Verso , 2006 г, d4d, 136 к.с. Преди няколко дни, след зареждане на гориво на бензиностанция на Петрол се прибрах у дома. На следващата сутрин при запалването колата се разтресе, изпуши и запали, но се чуваше едно чукане като работи, като от замърсен инжектор и имам чувството, че работи на 3 цилиндъра. Използвах някаква украинсака добавка за почистване, но нищо не се получи – при палена сутрин на студено двигателят се тресе и пуши. След това сложих добавка IN/OUT за почистване на горивната система и DPF филтъра. До сега съм изразходвал половината гориво с тази добавка, но вече колата пали без тресене и на 4 цилиндъра. Остава обаче едно друго усещане – при бързо ускорение има вибрации, все едно, че пак не достига гориво и работи на 3 цилиндъра. Има подобрение, но иска почистване. Това може ли да стане в сервиза ви и на каква цена? Необходимо ли е предварително записване при Вас, тъй като живея в Дупница. Благодаря предварително.

 18. Здравейте колко ще ми струва,демонтажа,монтажа и почистването на дюзи на ауди а4 б6 2003 2.5тди quattro?

 19. Здравейте,

  Извършвате ли почистване /профилактика/ на клапана за налягане на горивото, който е монтиран на помпата.
  Какво е цената на услугата и дали има смисъл от нея или направо нов.
  Става въпрос за Denso клапан на Опел Астра 1.7 cdti, 2008г.
  Симптомите са леко придърпване при постоянна скорост /90-100 км/ч./ на 5-та предавка при средни обороти и понякога леко колебание в обороти, но рядко.

 20. здравейте правите ли точна диагностика на форд мондео-2003 тдци-система делфи-почистихме дюзите от нагара ръчно с корселин -колата запали-но след 15 минути я загасих и после неще да пали

  • Здравейте.Имам Голф 4 1.9 тди 130 к.с.От няколко дена автомобила започна да пуши много бяло.Маслото и антифриза ми не мърдат,а турбото работи добре и колата не прекъсва и върви добре.Възможно ли е проблема да е в дюзите?

 21. Здравейте имам OPEL ASTRA J 1,7CDTI 125 к.с. – 2011г.
  Имам следния проблем. Сутрин пали една идея по тежко. Купих си нов акумулатор и не се оправи. При автомобил запален и стоящ на място при 1500 оборота има лека вибрация която се усеща в автомобила. В джижение при ускоряване от 1700 до около 2200 оборота има осезаема вибрация която след това изчезва. Забелязах и че разхода ми се повиши. Винаги съм зареждал гориво на Shell (V-Power). Това се получи след зареждане на бензиностанция Марешки. Отдадох го на некачествено гориво. След като махнах горивото и си заредих пак на Shell и сложих добавка за почистване Bardall, обаче проблема си остана. Може ли да ми помогнете?

  • Здравеите имам голф 2 1.3 пьлен ижекцион 55 к.с колко ще ми струва почистване на дюзи монтаж и демонтаж и колко време отнема

  • здравейте-имам форд мондео-2003-тдци-система делфи-проблем-като си вървя и спря-казаха ми дюзи-свалихме ги и ги почистихме от нагара-колата запали от раз-поварвя 15 минути сложихме и газ за осветление 1 литар на 25 нафта-няма нскакав пушек докато върви на място-след 15 минути я загасих и после неще да пали-въпрос-може ли проблема да е електрически или пак са дюзите-правите ли точна диагностика

 22. Здравейте,
  Имам Toyota RAV4, 2007г, дизел, 136 к.с. Има едно чукане като работи, като от замърсен инжектор. В момента го третирам с Bardahl Diesel injection restorer 11, Bar-5492. Има подобрение, но иска почистване. Това може ли да стане в сервиза ви и на каква цена? Живея в Русе и предварително ще уговорим дата. Благодаря за вниманието.

 23. Здравеите,
  подлежат ли на почистване с ултра звук дюзите на пежо 307 2000куб. 90 коня горижна система сименс и каква е цената.
  Благодаря.

 24. Интересувам се дали можете да изчистите дюза за инжекцион на VW Passat 1989г? Каква е цената и срока за изпълнение?

  • Здравейте ,искам да попитам каква е цената на демонтажа почистване и монтаж на 4 бр.дюзи.

   • Здравейте,опел комбо 1.5 CNG не работи добре на бензин,колко ще струва почистване на дюзите с монтаж и демонтаж?

  • Здравейте,колко ще струва почистването на бензинови инжектори 6 броя на мерцедес М 104 двигател

 25. Актуални ли са посочените в сайта Ви цени:
  „Така само за 15 лв на дюза…“
  „За 4 цилиндров двигател демонтажа и монтажа на всички дюзи без необходимост от сваляне на колектора е 45лв.“

  По телефона получих информация за 60-90 лв. на дюза и 150-200 лв. за монтаж демонтаж.

 26. Здравейте, можете ли да тествате помпи-дюзи на Делфи тип BEBE2A01001, от Ланд Ровер Дискавъри td5?

 27. здравеите ,имам проблем със спейс стар 1,8 gdi.1999г въпросът ми е възможнолие да се направи диагностика при вас и съответно почистване на дюзите ,ако е зъзможно ,някаква орентировъчна цена за диагностиката,благодаря предварително

 28. Колата ми е Bmw E30 318i 113 кс.Колко ще ми струва почистване на дюзите, и колко струва комплектните части (гумички,уплътнители и т.н)

 29. Колко ще ми струва почистване бензиновите инжектори на Голф 4 ,1.6,АКЛ ,98 г.

 30. Добър ден. Управвлявам Фиат Мултипла 1.6 16V с фабричен метан. Производство 2005г. При шофиране на метан се усеща „придърпване“. Според Вас възможно ли е да е от запушена дюза?

 31. Здравейте
  Искам да попитам колко ще ми струва почистването на дюзите БМВ 320д 136хп ..и дали изобщо ще са за почистване при рязко налягане на педала на газта ми спира 1 цилиндър ?

 32. Здравейте,подлежат ли на обработка дюзи на Ауди А6,3.0 ТДИ 2005 г,и ако да каква е цената на услугата.Благодаря.

 33. За много години .
  Искам да попитам на опел тигра 97г. 1.4 бензин 90 коня искам да се почистят дюзите каква е цената и за колко време ще станат ? И дали може направо да ги занеса с бензиновата рейка и направо да се провери клапана дали работи

 34. Честита Коледа с пожелания за здрав,щастие и много успехи на вашият чудесен екип г-н Дунев!Искам да ви попитам кога най-рано мога да си запиша час за диагностика на двигателя на автомобилът ми марка опел зафира 1.9 cdti 120к.с.Благодаря ви предварително и ви желая весели празници.Оставям и телефон за връзка с мен ако е нужно 0895364536

 35. Здравейте,
  Купих Тойота корола 1995 1,3 ХЛИ, с двигател 4E EF .Пали нормално ,веднага, не прекъсва или си замисля при ускорение.Но не е карана от около 6 месеца и след смяна ная горивния филтър стана ясно, че има мътилка в бензина.
  Имам идея да сваля и почистя основно резервоара и помпата ,но за пътя до цилиндрите???? Какви действия са необходими??? Ще Ви бъда благодарен ако ми дадете ясен професионален съвет 1…… 2…… 3……
  за което Ви благодаря!
  С поздрави : Христо Драганов

 36. Здавейте г-н Дунев,
  Карам автомобил Санг Йонг Рекстон-дизел 2004г.На таблото светна лампичка,която се останови че е нафтовият филтър.Смених всичко каквото трябваше,дори и горивото минах на Авио-дизел.Тази сутрин колата не запали. Мотора върти, но не пали.Питането ми е,дали причината за това не са дюзите? Ако проблема е това,ще можете ли да ми помогнете? Дайте ми някакъв съвет?Незнам какво да направя.

 37. 6 дюзи common rail от БМВ 530д е39 без монтаж и демонтаж само почистване каква е цената за брой?

 38. Здравейте ! Ще донеса дюзите ми при вас за почистване с ултразвук, интересува ме дали дюзите ми могат да бъдат обслужени със нови гумички и нови капачки (pintle cap) и каква е цената за гумичките и капачката на една дюза ? Дюзите са бензинови. Също така ме интересува дали мога да купя от вас няколко допълнителни гумички ? И какво цената ?

 39. Здравейте.имам киа спортидж 1 2.0 куб.16 клапана 1998г.газ бензин инжекцион.Като е студена сутрин прекъсва на бензин,като загрее малко работи добре и на бензин и на газ.Предполагам дюзи за почистване, колко ще срува и подмяна на горивен филтър?Благодаря.

 40. Здравейте г-н Дунев,
  Когато запаля колата си сутрин и след подаване на газ тя гърми от към филтърната кутия и не иска да върви,на газ няма никакъв проблем масово срещан проблем.Искат да ми сменят 1 тон неща само и само за да пробват дали ще се оправи а мен ме съмнява „запушени дюзи“.Колата е мерцедес ц180 2.0 129 к.с 2001 г(в203).Бихте ли ми препоръчали някакво лечение с добавка или евентуално в краен случаи почистване на дюзите.
  Благодаря предварително

 41. Здравейте, интересувам се от чистене на дюзи на Опел Антара 3.2 V6 бензин. Кога е възможно да стане това и колко време би отнело?

 42. Здравейте,

  Интересува ме възможно ли е и на каква цена почистването на дюзи (с демонтаж/монтаж) на Subaru Outback 2.0D 2008?

  • Здравейте гн.Дунев,карам Хюндай санта фе 113 коня дизел,след като захладня сутрин при стартиране пуши за около минута и после всичко е наред,какво е вашето мнение,и ако може да се оправи с добавка ще може ли да ми пратите с наложен платеж до Варна.Предварително Ви благодаря.

 43. Здравейте. Имам проблем с Peugeot 206 2.0 HDI 90 коня. Преди няколко дни забелязах че на тихи обороти излиза въздух от първа и четвърта дюза при основата на главата където влиза дюзата, също така от там има лек теч на дизелово гориво. Въпросът ми е: Каква е възможната причина за това и колко ще ми струва демонтажа, почистването и монтажа на четирите дюзи. Благодаря!

 44. здравейте,може ли да ми кажете цена на проверка на дюзи + монтаж и демонтаж на форд мондео 2.0 тдци 2000год.115к.с

 45. Здравейте,
  Карам Лагуна 2,1.9дци,2002г,100(hps).
  Проблема ми е че пуши с бял пушек.
  При движение на високи обороти,няма този проблем.
  Сутрин пали лесно,не прекъсва,двигателя не се тресе.
  Въпроса ми е дали е възможно да са дюзи или има някакъв проблем и колко ще струва свалянето и проверката на дюзите.
  Благодаря ви предварително.

 46. Възможно ли е по куриер да ви изпратя горивните инжектори да ги прочистите ?

  • Здравейте,

   Горивните инжектори може да ни ги изпратите по куриер. След като ги почистим, ще Ви ги върнем отново по куриер.
   Данни за адрес на сервиза, може да видите в сайта ни.

   Приятен ден!

 47. Здравейте,
  искам да Ви попитам извършвате ли почистване на дюза за моноинжекцион и цената пак ли си остава 15 лв при положение, че Ви донеса дюзата свалена?

  • Здравейте,
   проверката и почистването на дюза моноинжекцион е 35лв без демонтаж/монтаж.

   Приятен ден!

 48. Добър ден г-н Дунев, моля да ми съобщите цена и време между записване и прием за обслужване на автомобил Ауди А3, 1,6 бензин, BGU двиг., спортбек,2005, за следните услуги:
  -наложителна смяна на горивен филтър
  -диагностика и ако е необходимо
  -почистване на дюзи, смяна свещи/сравн. нови -8000 клм/.
  Наблюдение – неравномерна работа на празен ход и ниски обороти, невинаги трудно ускорява, повишен с 1-2 л. разход.
  Благодаря предварително

  • Здравейте, г-н Йосифов,
   – Проверката и почистването на инжекторите е х 15лв на 1 брой, а демонтаж/монтажа им е общо 45лв. Ако е необходимо да се демонтира и колектора, услугата ще се оскъпи с 35лв.
   – Смяната на горивния филтър е 25лв, а самия горивен филтър е на цена около 24-25лв.
   – Диагностика можем да направим, но в близките дни сме с запълнен капацитет и ще Ви помолим да се свържете с нас на обявените телефонни номера следващата седмица.

   Успешен ден!

 49. Здравейте, колко ще ми струва почистването и тестването на дузите колата е Mercedes C220 CDI 2002 година дизел

 50. Здравейте,

  Интерсуваме колко ще струва почистването на дюзи ,както монтажа и демонтажа.както и времото за което се прави тази процедура.Сеат Ибиза 1,4 16 V 75 к.с 2005 г.

  • Здравейте,
   Пълният цикъл на процедурата по проверката и почистването на инжекторите е малко над половин час, но може да отнеме и повече време, в зависимост от това, колко замърсени са дюзите. Демонтаж-монтаж е между 45 и 60лв, а самото почистване е х 15лв за 1 брой. Свалянето, почистването и монтирането на дюзите ще отнеме няколко часа.

   Заповядайте!

 51. имам един въпрос, когато се извършва почистването им да не са на колата а да ги донеса, с рейката направо!

  • Здравейте, г-н Христов,
   Донесете дюзите, когато Ви е удобно.

   Приятен ден!

 52. почиствате ли дюзи и инжектор на фабричен метан за volkswagen тоуран 2.0 екофуел 2007 и на каква цена

  • Здравейте, г-н Банков!
   Проверката и почистването на подобен род инжектори е на цена 25лв за 1бр. Ако демонтажът и монтажът им е в сервиза ни, се заплаща отделно.

   Приятен ден!

 53. Здравейте,
  въпросът ми е – може ли да се наблюдава самата операция по проверка и почистване на дюзите?
  Интересно ми е да видя разликата от Преди и След почистването..

  • Здравейте, г-н Йорданов.
   Пълният цикъл на процедурата по проверката и почистването на инжекторите е над половин час, но може да отнеме и повече време, в зависимост от това, колко замърсени са дюзите.

   Заповядайте!

   • Добре,Благодаря за информацията. И все пак – може ли да се наблюдава въпросната операция по проверка?

 54. Здравейте понеже съм от Бургас има ли възможност да сваля дюзите на колата и да ви ги изпратя за почистване с ултразвук и колко ще струва след като монтажа и демонтажа е от мен
  Колата е Пежо 306 2.0 122 коня
  Благодаря

  • Здравейте,
   Проверка и почистване на бензинови инжектори е с цена 15лв за 1 брой ( 4бр х 15лв = 60лв ). Можете да ни ги изпратите с куриер, ние ще ги проверим и почистим и ще Ви ги върнем обратно с наложен платеж.

   Приятен ден!

  • Здравейте! Имам Рено 25 TXI 12 клапана, 136 к.с. 1991г. Почиствате ли дюзи за този автомобил?

 55. Почиствате ли дюзи и инжектор на фабричен метан за VW Caddy 2.0/Еcofuel 2007 и на каква цена ,благодаря.

  • Заповядайте в сервиза и ще почистим дюзите на автомобила Ви.

   Приятна вечер!

 56. Здравейте,
  Може ли да се почистят с ултразвук дюзите на Голф 1,9 TD 75к.с. и колко ще ми струва?

 57. Здравейте имам Опел Зафира 2,2 Бензин с газов инжекцион.Проблема е при ускорение на ниските обороти от 1800-2200.колкото повече давам газ толкова повече ми я отнема,при плавно ускорение почти не се усеща проблема.Вчера забелязах че съска нещо под капака,при по обстойно преглеждане забелязах че последния инжектор съска и при леко завъртане спира.Какво трябва да се направи според вас и колко ще ми струва (горе-доло)

  • Здравейте, г-н Стоянов!
   Заповядайте в сервиза ни и ще можем да Ви бъдем полезни с мнение за проблема на автомобила Ви и съответно да предоставим ценова оферта за отстраняването му.

   Успешен ден!

 58. Здравейте! Имам Тойота Аурис 2.0 D4D 126 конски сили, Когато си иска пуши бял дим, след това престава, няма никакъв дим, след това отново пуши бял дим и т.н. Провериха дюзи турбо, всичко е наред. Не гори масло, не губи антифриз. На диагностика всичко е наред. Бихте ли дали своето мнение. Благодаря.

  • Здравейте, г-н Крумов!
   Препоръчваме Ви да направим Диагностика с Пушек Машина. Но, можем да бъдем категорични какъв е проблема, когато направим проверки на автомобилът Ви в сервиза ни.

   Приятен ден!

 59. Здравейте,
  Искам да изкажа Благодарностите си към целият екип.Имам Suzuki GSXR 600 K1, моторът не беше пален 4 години.След като го подкарах първоначално работеше на 2-3 цилиндъра за около 2 минути.После заработваче на 4,но в ускорението беше доста колеблив.Т.е. ти даваш газ,а той си ускорява когато иска.Малко дразнещо.Особенно за мотор.В края на Януари занесох дюзите за почистване,а те не само ги почистиха,ами направиха и нещо като запечатване с масло,тъй като казах че няма да ги монтирам веднага.Сега мотора върви като нов.Направо съм на седмото небе и се радвам като малко момче.
  Благодаря много и Ви желая много успехи за напред.

 60. Здравейте, имам ауди а4 2004 г., 1.6 бензин – ALZ код на двигателя! Проблема е, че на 4 и 5 предавка, между 80-100-110 км в час се появява претрисане на скоростния лост и лека вибрация на в купето! Появява се не винаги, само при продължително каране. Претрисането е съпроводено от по-мудно набиране! Възможно ли е да е запушени дюзи?Сменени са съединител и маховик и са проверени вътрешните карета! Благодаря предварително за отговора!

  • Здравейте, г-н Траянов.
   Възможно е да има запушени дюзи, но Ви препоръчваме да направим Диагностика в сервиза ни. Чрез нея ще се установи проблема на автомобила Ви и съответно да се отстрани. Заповядайте!

   Приятен ден!

 61. здравейте на ауди уолроуд 2,7 би турбо имам прблем с дюзите на едната глава 4 5 6 цилиндър в ниските обороти и ми изписва слаб огън на тез цилиндри интересуваме дали може да се почистят тези дюзи

  • Здравейте, Благовест.
   Заповядайте в сервиза и ще почистим дюзите на автомобила Ви. Демонтаж/монтаж на дюзите е 50лв, а проверката и почистването е 15лв НА БРОЙ.
   Очакваме Ви.
   Приятен ден!

 62. Здравейте,
  Карам Туарег V6 3.0 2006.
  Проблема ми е че при работа на място след около 10 мин започва да пуши с бял пушек.
  При движение на високи обороти,няма този проблем.
  Сутрин дори и да е под нулата пали лесно,не прекъсва,двигателя не се тресе,мисля че малко вдигна разхода на гориво,не губи мощност,и ускорява нормялно.
  Въпроса ми е дали е възможно да са дюзи или има някакъв проблем и колко ще струва свалянето и проверката на дюзите.
  Благодаря ви предварително.

  • Здравейте, Георги.
   Препоръчваме Ви да се направи Диагностика (цена 50лв) и/или да ползвате една добавка с цена 45лв, която се добавя към горивото и спомага за прочистване на дюзите. Това е далеч по-бърз и евтин метод. Ако, обаче желаете проверка и почистване на дюзите – демонтаж/монтаж на всички дюзи е 80лв, а проверката и почистването струва 45-60лв. на брой.
   Приятен ден!

 63. Имам ауди А4,2002г,1,9тди,130 коня!!проблемът е следния,вибрации в купето и в двигателя?!ако са дюзите има ли възможност да се почистят или поправят или подлежат на подмяна?ако са почистване колко ще струва всичко?

  • Здравейте, Седат,
   Препоръчваме Ви да посетите сервиза ни и да направим Диагностика за установяване на проблема. Ако има проблем с инжекторите, демонтаж-монтаж дюзи на Вашият автомобил ще струва 80лв. общо за всички дюзи, а проверката и почистването ще бъде в рамките на 45-60лв. НА БРОЙ.
   Заповядайте, очакваме Ви!
   Успешен ден!

 64. Здр интересува ме почистване на дюзи възможно ли е за пасат b6 2000tdi-140 и на каква цена

  • Здравейте,
   Ще можем да Ви помогнем. Демонтаж-монтаж дюзи на Вашият автомобил ще струва 80лв. общо за всички дюзи, а проверката и почистването ще бъде в рамките на 45-60лв. НА БРОЙ.
   Заповядайте, очакваме Ви!
   Приятен ден!

 65. Здравейте, имам БМВ Е63 645 ( 140 000 км) . Откакто застудя под 4-5 градуса навънка и когато колата е стояла цяла вечер без да е палена, на сутринта има проблем. Пали от раз, но започва да тресе, леко мени обороти и дава масфаер на различни цилиндри. Всеки път са различни. Понякога само тресе, без масфаер. Всичко това е само в рамките на 15-20 сек. След това всичко е наред. До следващата студена сутрин…..При температура над 6 градуса няма този проблем, само съвсем леко менене на обороти на празен ход. Сменихме 8 свещи, 8 бобини, МАФ, Клапани картерни газове, проверка за спукани мъркучи….Но проблема си е пак там и само сутринта при градуси по 5. Дали това са запушени инжектори, тоест така наречените „пикаещи“ и сутрин при студено време, когато сместа трябва да е по-богата, те просто не могат да доставят необходимото количество бензин ? Моля за помощ, какво е вашето мнение ? Мотoра е 4.5 V8. Благодаря.

  • Здравей Александър,
   възможно е да има проблем с дюзите но за целта е необходимо да се свалят и да се качат на машината за да може със сигурност да се разбере дали проблема е в тях.

 66. Здравейте.Интересува ме дали почиствате газов инжекцион.По-точно рейката.Инжекциона е Ланди ренцо,а на рейката пише БОШ.Понеже съм от Добрич, има ли вариант да изпратя рейката с куриер? Благодаря.

  • Моля обадете се в работно време на телефоните на сервиза за да може да уточним какъв е проблема и как да ви помогнем. Очакваме ви!

 67. Mercedes E200 бензин 1996 г. 136 кс с газов инжекцион. Струва ми се, че при работа на метан гори доста бензин (на 3 зареждания метан, с които минава 450 км градско, гори 8 литра бензин и през лятото). Бензиновата помпа се изключва 10 секунди след превключването на метан. Може ли ако някоя дюза не затваря добре при всмукване да дърпа бензин? Колко струва проверката?

  • Здравейте Маргарт,
   имали сме подобен случай. Проверката на дюзите е по 8лв за брой. Заповядайте ще ги проверим.

 68. Здравейте,притежавам лек автомобил Тойота Ярис 1.4D4D
  2002г.Бих желал да науча колко ще ми струва почистването на дюзите ми при Вас .демонтаж или монтаж .Проблемът идва от отскоро явилия си изпушващ черен пушек при форсиране и имате ли добавка за остраняване на проблема

 69. Здравейте,колко ще струва за демонтаж/монтаж и почистане на дюзи на ауди а3 2.0 тди 140кс,bkd мотор.Има ли как да се установи със сигурност дали са за почистване и тн

 70. Имам Mercedes w124 2.5 TD и имам съмнение относно състоянието на дюзите и искам да попитам колко , ще струва проверката им и ако се наложи почистването им?

  • Здравейте, г-н Иванов!
   Демонтаж/монтаж на дизелови дюзи е по 20лв на брой, а проверката и почистването е с цена 60лв на брой дюза. Преди да пристъпите към почистването на дюзи, ние Ви препоръчваме да използвате американската Добавка 244, която можете да закупите само в сервиза ни, и която реализира около 95% успеваемост, ако дюзите наистина са запушени, а не с друг проблем. Очакваме Ви!
   Приятен ден и успешна седмица!

  • Цената за монтаж и демонтаж на 6 бр. дюзи е 70лв
   Проверката и Почистването им е по 15 лв на бр.
   След почистването им е желателно да се смени и Горивният Филтър.
   Очакваме Ви 🙂
   Успешен ден!!!

  • Здравей Иво ,
   предлагаме пълна информация за състоянието на дюзите и възможност при желание от Ваша страна да присъствате по врене на теста преди и след почистването , нещо което малко фирми предлагат. Бих искал също да отбележа , че стенда, който имаме в сервиза е в пъти по модерен от този на клипчето. Защото показва и начина на разпръскване на мъглата на дюзата. Тази опция се счита за Екстра в стендовете за дюзи.Концепцията на сервиза на Дунев Мотор Спорт Р21 е винаги да закупува оборудване и машини от последно поколение и с възможност за тест на Всички марки и модели Автомобили.
   Принтираното на снимката не е опция на машината а просто хората от http://www.injectortune.co.uk/ са направили схема и софтуер който да попълват и да визуализират данните. Това , че са направили сайт http://www.injectortune.co.uk/ и е актуален в Гугъл не ги прави най-добрите в дисциплината Проверка и Почистване на Бензинови Инжектори.
   Заповядайте и се уверете на място във възможностите на Машината ни.

   • Благодаря за изчерпателния отговор! Определено ще дойда за профилактично прочисване възможно най-скоро !

 71. Здравейте,карам Опел Астра Ф X16SZ.
  Колата има газова уредба.
  На бензин имам колебания при работа на празен ход,колебания в обортомера от 700-800 оборота чак до 1500-2000.
  Колко ще струва при Вас цялата процедура със сваляне ,почистване с ултра звук и монтиране на дюзата(моно инжекция е колата).

  Благодаря предварително.

  • Здравей Тихомир,
   монтажа , демонтажа ,Проверка и почистването на Дюза моноинжекцион струва 45лв. След почистването на дюзата е необходимо и смяната на Горивният филтър.
   Приятна вечер.
   Очакваме Ви 🙂

 72. Здравейте.
  И аз като повечето участници в коментара имам проблем с горивната система. става дума за Ауди А6 2005г. 2.0ТДИ. Имам всички симптоми, които са описани по-горе: прекъсване принабиране на енерция, загуба на мощност, по-шумна работа на двигатела и т.д. Какво бихте ми препоръчали да предприема преди да влезна в трудното и скъпо струващо решаване на проблема.

  • Здравейте!
   Тъй като затрудненото палене при Ауди 2.0TDI може да бъде проблем от различно естество, е необходимо да се направи обстойна Диагностика и да се уточни какъв точно е проблемът и какъв ремонт ще е необходим за отстраняването му. Заповядайте!

   Приятен ден!

 73. Здравейте, искам да диагностицирам дюзите на бензин. Колко ще струва + почистване ако е нужно и сменят ли се гумички, цетки(ремонтен комплект) и колко струва той. Благодаря!

 74. Здравейте.Имам Ауди а3 1.8 125кс когато ускорява прекъсва особено след 4хил.оборота неможе да се форсира добавки не ми помогнаха?

 75. Здравейте,
  Днес сутринта оставих моя Мерцедес 200 СЕ, година 1994, за почистване на дюзите. Колата работеше перфектно на газ, нямаше обаче ускорение на бензин. Затова реших да почистя дюзите. Обясниха ми,че при свалянето на дюзите, може да има после проблем с инсталацията на „тези автомобили“. Явно не напразно, защото като си взех следобяда автомобила, същият не палеше, тракаше ролката на ремъка и не искаше въобще да привключи на бензин. Да не говорим, че колата въобще не вървеше. Все неща,с които преди нямаше проблем. Просто автомобила ми беше предаден с думите, че инсалацията може всеки момент да се запали и от сервиза са го бутали даже, не смеели да го запалят. От работещ автомобил с малък проблем, сега имам автомобил който не става за движение!!! Дори и дюзите ми да не са били за чистене, то тогава автомобила би трябвало да си работи както преди, а не въобще да не работи след почистването. И разбира се, вината не е в сервиза, а в стария ми автомобил.

 76. Имам мерцедес ц 180 2003 прекъсва на газ и бензин можели да е от дюзите казаха на диагностиката че текат 3 бр.Можете ли да ги почистите ако ги изпратя

  • Здравейте!
   Автосервиз „Дунев Мотор Спорт“ разполага с модерна апаратура за почистване на бензинови инжектори с ултра звук. Можете да донесете дюзите или да ни ги изпратите с куриер и ние ще проверим и почистим.
   Приятен ден!

 77. Здравейте! Карам БМВ 318i – 94г. С обикновена газова уредба съм от около 2 години. От скоро ми прави впечатление, че на бензин ми придърпва студена. Като отпусна газта придърпва и не работи равномерно, като подавам газ си върви добре. Може ли да се дължи на запушени дюзи или най-вреоятно е от друго?

  • Здравей Христо,
   за да си сигурен, че са дюзи или трябва да направиш Диагностика , от която да е сигурно или да се демонтират дюзите и да се тестват на машината за дюзи.
   Успешна седмица 🙂

  • Здравейте Иван ,
   за съжаление машина за почистване на дизелови дюзи нямаме , защото при дизеловите дюзи има още много неща и процедури които трябва да се извършат освен почистването така , че дюзите да работят и впръскват нормално. Ние препоръчваме на нашите клиенти ще се отнася до почистването на дизелови дюзи една добавка която се добавя към горивото и след изразходването и дюзите са почистени. Това е далеч по бърз и евтин метод.
   Приятна вечер

 78. Здравейте, имам Land rover 1999 с газов инжекцион. Работи на газ, но не и на бензин. Казаха ми , че ако се почистят дюзите ще се оправи проблема. Колко ще струва почистването при вас и дали ще реши проблема това според вас?

 79. Здравейте, имам Land rover 1999 година с газов инжекцион. Работи на газ, но не добре и на бензин. Казаха ми, че дюзите трябва да се почистят за да работи отново на бензин. Каква е цената при вас и мислите ли, че това ще оправи проблема с бензина?

  • Здравейте Цветелина,
   няма начин как да ви кажем дали причината за отказа на автомобила на бензин се дължи на дюзите без да направим диагностика на двигателя. Преди да почистим дюзите може да ги проверим на машина и ако е необходимо да ги почистим. Цените на услугите в нашият сервизен център са :
   Диагностика 50лв
   Монтаж демонтаж дюзи 45лв / за 4 цилиндров двигател/
   Проверка и почистване дюзи по 15 лв / бр
   Препоръчвам Ви първо да направите Диагностика и само ако се налага да се демонтират и почистят дюзите
   Приятна вечер 🙂

 80. Здравейте,
  Бихте ли ми казали крайна цена за:
  1. Монтаж и демонтаж
  2. Почистване с ултразвук

  без проверка/диагностика?
  Става въпрос за Opel Vectra B (2000г), двигател 2.0i бензин

  Благодаря предварително.

  • Здравейте Елена,
   Монтажа и демонтажа на всичките дюзи е 45лв
   Почистването е 60лв.
   Приятен и Усмихнат ден!
   Очакваме ви 🙂

 81. Здравейте,колата е БМВ Е38 728и 1996г.При студен старт колата пали и работи равномерно,но още при превключване на скорост и падат оборотите,все 1 иска да изгасне,след подаване на газ колата не реагира веднага а първо претриса и тогава откликва да ускорява.Колата е автомат и има монтиран ГИ.На диагностика не излиза нищо като повреда,дали дюзите са за чистене (цените ги разбрах).Благодаря!

  • Здравейте,
   може да се демонтират дюзите и да се проверят на машината. Това е най-точният начин за проверка на състоянието им. Ако има проблем с тях ще се почистят ако са в норми ще се наложи да търсите проблема другаде.
   Успешен ден!

 82. Здравейте, имам Ауди А4 ФСИ 2003. Имам проблем в горивната система който се проявява „когато си поиска“. Случвало ми се е и на светофар на празен ход да угасне, случвало се е по време на път. Може да не се прояви 500км, може и за 10км – 10 пъти да се получи. Колата е на 250000км. правих диагностика и в общи случай най – честите неща са fuel presure regulator или нещо от рода. В интернет видях че за ФСИ има много такива теми и дори от сервизите на Ауди не могат да ги оправят. Бензиновата помпа си работи и звучи ОК според мен. Както си карам губи мощност, светва EPC и трябва да отбия. След 5 мин паля и тръгвам. Започвам да мисля че може да е от дюзите.

  ПС: И има ли го проблема при почистване с ултразвук на дюзите да започват да капят след това или не.
  Предварително Благодаря!

  • Здравейте Николай,
   машината която имаме е една от най-съвременните машини за почистване на дюзи и почиства ВСИЧКИ ВИДОВЕ бензинови Дюзи включително и дюзи за директно впръскване в цилиндъра какъвто е вашият случай. Да има определени модели дюзи на VW групата на, които се отделя по специално отношение иначе започват да капят , но във вашият случай не е така. Заповядайте в нашият Сервизен Център и ще проверим а при необходимост и ще почистим дюзите Ви.
   Приятен и Усмихнат Уикенд 🙂

 83. Здравейте,
  Карам Ремо меган от 2003 г бензин 1.6. Забелязвам че има повишен разход. Направих си графика на short-term fuel trim (STFT) и long-term fuel trim (LTFT). При работа на място STFT е под +-10% но при равномерна скорост и около 2500-3000 оборота има много големи отскоци над +-30%. Дали е възможно да са дюзи. На диагностика в сервиз не показва грешки в компютъра.
  Благодаря предварително.

 84. Здравейте! Имам VW Touran, 2.0/140 Дизел. На ниски обороти (под 1200) се усеща тресене, неравномерно и не всеки път. Над посочените обороти няма никакъв проблем. До момента са ми казвали две предположение: дюзи или маховик. Вашето мнение какво е? Предварително благодаря!

  • Здравей Иван,
   моята препоръка е да се направи Диагностика и така най точно нашите специалисти ще могат да кажат. Що се отнася до дизеловите дюзи най лесният и изпитан вариант е да се почистят със специална добавка към горивото, заповядайте в сервиза ще може да си я закупите.

 85. Здравейте,

  Колата е Опел Вектра Ц 3.0 V6 CDTI, от известно време имам следните проблеми, не ускорява нормално, прекъсва на ниските обороти, вдига оборотите до 1200 на празен ход и като че ли изпушва повечко, като цяло двигателя не работи нормално, имам съмнения за дюзи, колко би струвало за демонтаж, тест, евентуално почистване и монтаж?
  Благодаря.

  • Здравей Георги,
   почистването на дюзите на дизелов двигател е различна и далеч по скъпа операция в сравнение с бензиновият двигател. Загубата на мощност и изпушването на черен дим при дизеловите двигатели , често пъти се дължи на запушване на разпръсквачите на дизеловите дюзи. Причината за тяхното запушване е свързано с наличието на БиоДизел в дизеловите горива. В следствие на което дюзата на може да разпръсне горивото на фини капчици в горивната камера , а то попада на едри капки и тъй като времето за изгаряне е много малко голяма част от горивото не може да изгори , мощността на двигателя пада а изгарянето в горивната камера е съпроводено с отделяне на сажди които след това излизат през ауспуха.
   За целта може да Ти предложим специална добавка която да добавиш към горивото. След като изразходиш третираното гориво почти сигурно проблема ще бъде отстранен. Заповядвай в очакваме те.

   • И защо не споменавате цената за почистване на дюзите при дизела ?

 86. Здравейте, карам Пежо 405 1.6 моноинжекцион газ/бензин. Пали от раз, но като минат няколко минути гасне. После трудно пали и на газ и на бензин.

  • Здравейте Г-н Станчев
   За проблема който визирате е по редно да се направи Диагностика. Ако е необходимо може да почистим и дюзата на моноинжекциона цената с монтаж демонтаж и почистване е 45лв.
   Очакваме Ви

 87. Здравейте,имам кола деу ланос,като цяло съм доволна от нея,но няма много мощност,искам да знам какво ще струва да се тестват и почистят дюзите?

 88. Здравейте,искам да попитам за цена за почистване на дюзи.Колата е Астра Ф бензин/газ.
  Благодаря предварително.

  • Здравей Тихомир ,
   Почистването и Проверката ще бъде по 15 лв на дюза монтажа и демонтажа на всичките дюзи е 45 лв. Обръщам Внимание , че е Необходима и смаяната на горивният филтър .Ако двигателя е моноинжекцион цялата операция по монтажа демонтажа и почистването на дюзата е 45лв.Очаква ме Ви 🙂

  • Здравей Анелия ,
   Почистването и Проверката ще бъде по 15 лв на дюза монтажа и демонтажа на всичките дюзи е 45 лв. Обръщам Внимание , че е Необходима и смаяната на горивният филтър .Ако двигателя няма мощност може да има и друга причина, затова може би е по-редно, ако желаете разбира се първо да направите Диагностика.Очакваме Ви 🙂

 89. Здравейте,

  От известно време време автомобилът ми сутрин ВИНАГИ пали от втория път (само когато е престоял 7-8 часа, иначе няма проблем, Ауди А6, 98г, 1.8Т бензин, с газ инжекцион). На диагностика не отчита проблем и ми казаха, че вероятно са запушени дюзи. Каква е цената за почистване на този дюзи? Благодаря! Поздрави,

  • Здравей Даниел ,
   Почистването и Проверката на дюзите на Вашият автомобил ще бъде по 15 лв на дюза , а монтажа и демонтажа на всичките дюзи е 45 лв. Обръщам Внимание , че е Необходима и смаяната на горивният филтър .Очаква ме Ви 🙂

 90. Здравей Любо ,
  Почистването и Проверката ще бъде по 15 лв на дюза монтажа и демонтажа на всичките дюзи е 45 лв. Обръщам Внимание , че е Необходима и смаяната на горивният филтър .Очаква ме Ви 🙂

 91. имам фиат улис бензин 2000 кубика 121 кс 95 год. колко схе ми струва почистване на дюзите с монтаж и без благодаря предварително

 92. Здравейте Серго,
  имаме адаптери за дюзите на Вашето Субару процедурата по проверката и почистването е абсолютно същата както в по-горе описаните коментари. Цената ще бъде 60 лв за монтажа и демонтажа на всичките 6 дюзи и по 15лв на дюза за проверка и почистване с ултра звук. Необходима е и смаяната на горивният филтър .Очаква ме Ви 🙂

 93. Здравейте,
  Пиша тук тъй като вероятно ще се наложи да се възползвам от услугата и бих искал да получа малко повече подробности по темата, а именно – за автомобил Subaru Legacy B13 с автоматични скорости и мотор H6 3.0R каква ще бъде цената за профилактика и почистване на дюзи, колко време отнемат всички манипулации и дали уговорка и записване на час трябва да се направи на място или може да се възползвам и от някоя онлайн форма и/или телефон?

 94. Здравей Петя,
  обикновено когато двигателя се експлоатира на газ, бензиновите дюзите се запушват и впръскват по малко количество гориво, което е предпоставка за трудно запалване на двигателя на студено. Бих искал само да ви информирам , трудното запалване на двигателя може да се дължи и на още много други компоненти на двигателя, затова ви препоръчвам първо да направите диагностика.
  Ако след диагностиката се е установило , че са дюзи то процедурата е следната:
  1. Монтаж демонтаж дюза при моно инжекцион 10лв ако е пълен инжекцион , монтажа и демонтажа на всичките дюзи е 45лв.
  2.Проверка и почистване на Ултразвук за дюза Моноинжекцион 35лв ако е пълен инжекцион 4дюзи по 15 лв
  3. Препоръчва се смяна на горивният филтър.

  Бих искал да отбележа , че притежаваме най-модерната машина за проверка и почистване на ВСИЧКИ видове Дюзи. Успешен Ден 🙂

 95. Здравейте, имам Опел Астра ’96 на бензин с газова уредба. Напоследък трудо пали, а когато е по-студено и влажно изобщо не иска да запали (да се има предвид че и акумулатора е за смяна, но все пак не е на нула и когато го позаредя, макар и трудно, все пак успявам да я подкарам). Водих я на сервиз и ми казаха, че според тях най-вероятно дюзите били запушени.Бихте ли ми казали колко струва профилактиката и ремонта при вас,

  Благодаря.

 96. Имам проблем с МБ-190Е.Като запаля сутрин на бензин-пуши и като че работи на три цилиндъра.На газ работи добре.Загрее ли на бензин няма палене.Колко горе-долу ще ми струва ремонта и за колко време ще стане.Благодаря ви предварително !!!

  • Здравейте,
   предполагам , че инжекторите на вашият автомобил са механични. Този тип инжектори не подлежат на почистване с машина с ултра звук. Ние предлагаме американска добавка предназначена за почистване на механични инжектори или трябва да преминете към смяна на инжекторите. Последните модели на МБ 190 са с електрически инжектори ако вашият модел е от този тип , почистването на инжекторите няма да е проблем.
   Цената на добавката за механични инжектори е 45лв. ако инжекторите са електрически цената на проверка и почистване е 15лв за брой а цената за монтаж и демонтаж на всичките инжектори от колата е 45лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *