Смяна на масло

Смяна на масло

Смяна на масло

Смяна на масло

Извършваме смяна на масло на Двигателя, Скоростната Кутия, Диференциала/Преден-Заден/, Раздатъчната кутия, Спирачната система,Хидравликата на Волана, Компресора на Климатика.

Бихме искали да Ви припомним че:
Въздушният филтър се сменя на 10.000 километра
Горивният Филтър се сменя на 20-30000 километра
Филтър купе: 1-2 пъти годишно

Извършваме и услугата “ Изсмукване на маслото “ в случаите когато двигателя има развалена резба на пробката или някой „колега“ просто е долял повече от необходимото. Също така и в случаите в които двигателя поради някаква причина е разредил маслото с гориво и нивото на маслото е над максимума

Маслото в двигателя, скоростната кутия, диференциала/преден-заден, раздатъчната кутия, спирачната система, хидравликата на волана, компресора на климатика има няколко предназначения.

То трябва да Смазва, Охлажда и Мие съответният агрегат. Когато то  смени цвета си означава, че е измил агрегата и металните частици продукт от износването са в него. Така вече маслото не смазва, а  се превръща в един Течен абразив който се разнася навсякъде и Интензивно износва агрегата и го Разрушава. Сменете маслото преди това да ви доведе до Разрушени агрегати . Спестете Пари !

Ако сте пропуснали някоя от по-долу описаните смени не се колебайте изискайте от Вашият приемчик да извади необходимото по спецификация масло и да Ви изготви индивидуална оферта.

Държим да отбележим , че при нас смяната на  всички масла по отделните агрегати се извършва с машини за с цел по-добро качество на услугата

А те се сменят на:

 • Двигател 10.000-15.000 километра
 • Скоростна кутия на всеки 30.000-40.000 километра

Средната цена за смяна на масло на скоростите е 70 лева -95 лева, а ремонта им възлиза над 1400 лева.

 • Автоматичната Скоростна Кутия  на всеки 50.000 километра

Средната цена за смяна на масло е 250 лева-450 лева, а ремонта на кутията възлиза над 3000 лева.

 • Диференциал на всеки 30.000-40.000 километра

Средната цена за смяна на масло на диференциала е 50 лева, а ремонта му възлиза над 600 лева.

 • Спирачната система на всеки 2 години

Цена за смяна на Спирачната течност е 50 лева, а смяната на помпа 180 лева и на ABS 450 лева.

 • Хидравликата на Волана на всеки 2 години

Цена за смяна е 50-55 лева, а ремонта на рейка около 350 лева и на помпа около 320 лева

 • Компресора на климатика всяка година

Цена за смяна е 45 лева, а ремонта на компресор около 500 лева.

Нашата Философия е следната – Сменете маслото на Вашия агрегат навреме, преди той да се е повредил, защото когато вече е счупен Вие трябва да го ремонтирате или замените и отново трябва да го заредите с ново масло. Изпреварете Повредата!

Изпреварете събитията – спестете пари. Вслушайте се в Ценните съвети на Вашият Приемчик.

Предлагаме на Вашето внимание и Добавки, които значително увеличават живота на агрегата, намаляват шума и увеличават икономичността на Вашия автомобил. А инвестицията в добавката за 10.000 километра ще Ви се върне многократно.

За по-малко износване и по-голяма икономия на гориво попитайте Вашия приемчик за добавки към маслата намаляващи триенето в двигателя и трансмисията, защото те ще Ви се отблагодарят с  намаляване разхода на гориво многократно

Спести гориво с „Хитер Хотер“

19 коментара за “Смяна на масло

 1. Здравейте, извършвате ли машинна смяна на масло + филтър(отцедник) на CVT на Toyota Avensis 1,8 бензин, 12.2016г.? Колко масло ще е необходимо и колко ще струва само манипулацията? Консумативите ще усигуря сам от Toyota.

 2. Здравейте,колко ще ми струва при вас смяната на масло на авт.скоростна кутия.Колата е /Мерцедес-С-200,1,8-163к.с. -2006 г.

 3. Здравейте колко ще струва смяна на масло двигател и автоматична скоростна кутия и другите кусомативи за една кола имам ауди а6 4ф 2005 дизел

 4. Здравейте,Citroen C5 3.0 V6 2001g automatic combi смяна на масло,маслен, горивен, въздушен и филтър купе.да ме ориентирате като цена,благодаря предварително.

 5. Здравейте.Имам БМВ Е60-2003-525i-192коня-141 киловата с ръчни скорости.Искам да си сменя маслото на скоростите и диференциала с оригинално масло на бмв.Може ли да ми дадете цена за услугата с ваше масло и работа ?

 6. Здравейте, Имам Голф 3 Вариант,1.9 TDI,AFN 110 hp,1998 г. автоматик. Проблема е,че на директна/D/ до 40 клм има много добра тяга.но след това автоматично превклюване на по висока скорост не се получава въпреки увеличаването на оборотите.
  Понякога започва да работи напълно нормално. На какво се дължи на датчици или на клапани?
  Благодаря ви предварително и очаквам евентоално вашият отговор.

 7. Здравейте какво ще струва смяната на масла, филтри и ремък на Рено сценик 1,9 dci 2010г Може ли смяната да бъде направена за един работен ден? Благодаря!

 8. Здравейте, имам мерцедес Е 290 -1997 год. Искам да сменя маслото на автоматичната скоростна кутия. Каква е цената на масло филтър и смяната.

 9. Здравейте!Управлявам Волво ХС70 крос-кънтри 2002г.,желая да сменя маслото в диференциала,спирачна течност,хидравликата на волана и компресора на климатика!Бихте ли ми направили оферта,както да кажете ден и час в който да мога да ги сменя!Благодаря!

 10. Интересува ме смяна на масло на автоматична скоростна кутия на Опел Астра Ф 16/16V 101 Ks – 97 г.,каква е цената?
  Благодаря!

  • Здравейте!
   Моля, оставете ни телефонен номер или Вие се свържете с Приемчика на сервиза на обявените ни телефони и ще Ви посочим конкретна цена за смяната на маслото на скоростна кутия на Вашия автомобил.
   Успешен ден!

 11. Здравейте!
  Колко ще ми струва смяната на маслото на автоматична скоростна кутия и диференциалите на Субару Легаси 2.5, 2003г.

  • Здравейте!
   За да можем да изготвим коректна ценова оферта, ще е необходим и номер на шаси (рама) на Вашия автомобил.
   Моля, обадете се на обявените телефонни номера в сервиза ни и се свържете с приемчик за нужната Ви информация.
   Приятен и успешен ден!

 12. Здравейте, моля Ви за информация относно цена на консумативи и труд при смяна на масло, горивен, маслен, въздушен филтър и филтър на климатика за автомобил MAZDA CX-7 2.2 diesel.

  Благодаря Ви предварително!

  • Г-н Ангелов моля свържете се с наш приемчик който ще може да Ви изготви точна Оферта. Успешен Ден

 13. Здравей Генади,
  за смяната на маслото на Автоматичната скоростна кутия е необходимо да се смени и филтъра в нея. Смяната на маслото и филтъра на кутията ще Ви струва 65лв. Цената на Филтъра к-т е 95,60лв и по Спецификация излизат 7 литра масло Х 27,50лв/литър. Препоръчваме след смяната на маслото да се долее Добавка за автоматична скоростна кутия / Американска с докзани качества, в Америка всиките автомобили са с автоматични скорости и ние се придържаме стриктно към опита им и препоръките на Производителя / С тази добавка ще се постигне по плавно превключване на скоростите и същевременно ще увеличи значително живота на кутията.

 14. Здравейте,
  Интересува ме, каква е и цената за смяната на маслото на автоматичната скоростна кутия с включено масло, филтър и труд за БМВ Х3 ( Е83 ), 2004г., 3.0 дизел, 204 к.с., с рама: WBAPB51020WB44635.
  Благодаря ви предварително и очаквам вашият отговор.

  • Здравейте, моля Ви за информация относно цена на консумативи и труд при смяна на масло, горивен, маслен, въздушен филтър и филтър на климатика за автомобил Тойота Рав-4, 2.0 дизел-2005г.
   От известно време има и проблем с горивната система-аз го диагностицирам като недостиг на гориво при загряд двигател.
   Правих диагностика в“ Супер дизел“, но не откриха нищо при диагностиката.
   Вие бихте ли поели този проблем и какви са цените на диагностиката и евентуалните ремонти?
   Благодаря Ви предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *