TPMS сензори за налягане в гумите за Кемпери, Каравани, Бусове, Камиони и Ремаркета

TPMS сензори за налягане в гумите за Кемпери, Каравани, Бусове, Камиони и Ремаркета

Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 предлагаме на вашето внимание системи и сензори за следене не налягането в гумите TPMS за всички модели и марки Кемпери, Каравани, Бусове и Ремаркета.

Защо е необходимо гумите да са с предписаното от производителя налягане?

Когато гумите са с предписаното от производителя налягане, сцеплението и устойчивостта са най добри, Износването на гумите най-малко и Разхода на гориво е най-малък!

Проверката на налягането в гумите преди пътуване е отегчителна работа и не всеки шофьор я извършва преди да тръгне на път. Най-трудно се проверяват и помпат вътрешните гуми на задната ос. Често пъти обаче ниското налягане в гумата води до нейното допълнително загряване и при продължително каране температурата се вдига много и гумата Гръмва. Тогава идва и най-неприятната част по смяната й. Губим време в пъти повече от проверката на гумите преди тръгване на път или още по-лесно е да хвърлите един поглед върху дисплея на системата за следене на налягането в гумите TPMS на вашият Кемпер, Каравана, Бус, Камион или Ремарке и да видите какво налягане  показват сензорите монтирани в гумите. Освен налягането в гумите нашата система ще ви покаже тяхната температура, както и дали нямате проблеми със зареждането на акумулатора. В големите транспортни компании в 80% от камионите и ремаркетата, гумите не са с предписаното от производителя налягане. И когато шофьора го домързи да ги провери преди път, често пъти пука гума защото тя дълго време е карала мека и прегрява. Тогава той едва ли не се сърди на собственика на транспортната компания, се е спукала по време на път. Е ние вече имаме решение на тези проблеми!

Бързо, лесно, удобно и сигурно защото спуканата по време на движение гума може да стане и причина за тежко пътно транспортно произшествие ПТП.

Ние предлагаме РетроФит ТПМС системи и сензори за следене не налягането в гумите за всички модели и марки Кемпери, Каравани, Бусове, Камиони и Ремаркета.

Конфигурации за 2, 4 и 6 колела така лесно може да оборудвате вашето ремарке, кемпер, каравана, бус или камион с вътрешни сензори за налягане в гумите TPMS. Предимството им е, че се монтират вътре в гумата и няма начин да бъдат откраднати. Предлагаме и системи за тежка техника с до 22 гуми!

  • Максимално налягане 14 Bar
  • Показания на TPMS сензорите в реално време
  • Активна аларма при спадане или прегряване на някоя от гумите
  • Проверка на зареждането на превозното средство
  • Безжична комуникация Wireless
  • Бърза и лесна настройка

Цени :

1. TPMS Система с 2 датчика за ремарке 448 лева

 

2. TPMS Система с 4 датчика за Каравана и Бус 626 лева

 

3. TPMS Система с 6 датчика за Каравана и Бус 853 лева

 

4. TPMS Система с 6 датчика за Камион 987 лева

 

5. TPMS Система с 12 датчика за Камион 1796 лева

 

Системите за Камиони и Тежка техника разполагат и  с RS232 порт през който може да се изваждат данните за налягането на гумите за целият курс, седмица или месец.

Доро решение за собствениците на транспортни компании за намаляването на разхода на гуми и гориво. Защото когато гумите са по-меки от предписаното от завода производител, съпротивлението при търкаляне се увеличава а от там и разхода на гориво! Спестявайте от разходите си с нас Дунев Мотор Спорт Р21

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *