Диагностика с Пушек машина

Диагностика с Пушек машина

Диагностика с Пушек машина

Пушек машина-Поредното Американско Бижу от SmokeWizard

Автосервиз  “Дунев Мотор Спорт Р21” добави още едно Бижу в машините и Диагностичното оборудване най-добрата Пушек Машина в света – SmokeWizard!

С тази машина Диагностиката е далеч по-лесна и бърза.

Какво представлява процеса на работа с Пушек машина SmokeWizard?

Диагностика с Пушек машина

Диагностика с Пушек машина

Машината се зарежда със специална течност  с оцветител, който лесно се открива при осветяване с UV светлина. След загряването на машината, накрайникът се поставя в отвор на Системата, която ще се тества. Пушекът изпълва тестваният обем и ако има пропуск започва да излиза през него. Така лесно може да се установи пропуска или теча , а когато са множество такива пропуски , навсякъде където преминава оставя след себе си UV следа и след осветяване лесно може да се открие. Цена на услугата 55лв

Какви проблеми по Автомобила и Двигателя могат да се Диагностицират с Пушек машина SmokeWizard:

Диагностика с Пушек машина

1.Херметичноста на Всмукателният колектор. Въздухът, който се засмуква от двигателя трябва да минава само през едно място , а то е дросела на двигателя или респективно – дебитомера на въздух. Защото на базата на измереното количество въздух, дебитомерът изработва сигнал към компютъра колко количество бензин да впръснат инжекторите.

Диагностика с Пушек машина

Когато двигателя засмуква паразитен въздух, Дебитомерът „Лъже“ компютъра на двигателя и в крайна сметка впръснатото количество гориво не е подходящо за условията в цилиндъра.Така разхода ви на гориво ще е по-голям и мощността по-малка. Уплътненията и гумените съединения с течение на времето се втвърдяват и свиват и това е предпоставка за засмукване на паразитен въздух. Сега с Пушек машина SmokeWizard  ние ще ги открием, а след това сменим.

Диагностика с Пушек машина

 

 

2.Турбо пътища. Херметичността на турбо пътищата са много важни за добрата мощност на Двигателя. Сега вече с лекота може да проверим маркучите на турбото и интеркулера.

 

Диагностика с Пушек машина

Диагностика с Пушек машина

 

3.Изпускателна система Ауспух.  Бърза и лесна проверка на всички гърнета, тръби , скоби и заварки за перфектна и безшумна изпускателна система.

 

 

4.Бензинови пари и мириз на бензин . Много често миризмата на бензин остава мистерия или загадка . Това вече е минало.  Сега с Пушек машината SmokeWizard всичко вече е лесно и невъзможни неща няма.

Диагностика с Пушек машина

Диагностика с Пушек машина

 

5.Уплътнения на купето , течове на вода и шум в купето. Често пъти при висока скорост се чува шум в купето от въздух, който прониква през уплътненията на вратите или на прозорците. Сега с помощта на Пушек машината SmokeWizard лесно могат да се открият и после да се  отстранят.

 

 

6.Вакуумни системи за управление. За правилното функциониране на всяка една система, която се управлява от вакуумна уредба е много важно вакуумното управление да е херметично. Много често стареенето на вакуумните маркучи е предпоставка за напукването им и следва неточна работа на системата.

7.Течове на масло от мотора.

Диагностика с Пушек машина

Диагностика на течове на масло от мотора с пушек машина

8. Климатични и Охладителни уредби. Когато имате теч в охладителната или климатичната уредба и те са минимални много трудно, понякога  с години не можете  да откриете теча и постоянно доливате. Сега вече ние имаме Решениена Проблема Пушек машината SmokeWizard.

9. Автомобилни гуми с минимален трудно откриваем теч. С помощта на Пушек машината SmokeWizard  може лесно да открием изпускането на Вашата гума.

С помощта на Пушек машината SmokeWizard слагаме ново начало в Диагностиката на Автомобила.

Цена за закупуване на Пушек машина може да намерите в секцията „Иновативни Машини и Автосервизно оборудване“ в началното меню.

Вече може да намерите услугата със същото качество в :

гр. Дупница   Автоцентър „Слави“   Ул. Никола Малашевски   7    Тел:0886224004 ; 0886088077   Георги Юруковгр. Дупница   

Очакваме ви с не решеният до момента проблем.

3 коментара за “Диагностика с Пушек машина

  1. Pingback: Black Friday | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

  2. Pingback: Диагностика на автомобили | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

  3. Здравейте,
    интересува ме колко струва диагностика на климатична система с пушек – машина.Става въпрос за Пежо 206.
    Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *