Лети Tuning Джанти OXIGIN

Лети Tuning Джанти OXIGIN произведени в Германия

Дунев Мотор Спорт Р21 е официален вносител на  една от най-добрите Германски  марки за лети тунинг джнти OXIGIN за България.

Изберете желаният от вас модел и се свържете с наш сътрудник за да получите най-добра цена!  При закупуването на комплект Джанти и Гуми или Сензори за налягането ще ви направим преференциална цена.

  1. Защо да изберете лети тунинг джнти OXIGIN ?

Защото са здрави произведени в Германия  и правят дизайна на вашият  автомобил завършен и коренно различен от всички други автомобили. С  различните модели , дизайн цветова гама вие може да направите избор за мечтаните от вас тунинг лети джанти. Тунинг джантите на OXIGIN освен , че са изключително здрави и подходящи за пътищата в България са и изключително леки , много малко фирми в света могат да се похвалят с такова качество. Ниското тегло на  лети тунинг джнти OXIGIN ще ви помогне за по-нисък разход на гориво , така хем автомобила ви ще изглежда точно така като вие винаги сте мечтали, хем ще спестите и пари.

Модел OXIGIN 14

 

OXIGIN MP1

 

OXIGIN 21

 

OXIGIN 18

 

OXIGIN 20

 

OXIGIN  19

  1. Модели които са точно за вашият автомобил за да изглежда той различен с лети тунинг джнти OXIGIN . Развихрете вашата фантазия и се насладете на перфектният дизайн и изобилието от цевтове и комбинации с лети тунинг джнти OXIGIN сега всичко е във вашите ръце.

  1. Размери летите тунинг джнти OXIGIN може да намерите с размери от 15“ до 23“ за всички марки и модели автомобили с 4 и 5 отвора и различно изнасяне ЕТ

  1. Цветова гама на лети тунинг джнти OXIGIN

  1. Кнфигуратор за да може да видите как ще изглежда вашият автомобил преди да сте си купили летите тунинг джанти OXIGIN . Онлайн конфигоратора може да намерите на следният адрес :

https://www.OXIGIN.de/en/konfigurator

в него може да изберете марката , модела и годината на автомобила , след което може да изберете и цвят на автомобила , дизайн на тунинг  джантите OXIGIN и техният  цвят. Също така на конфигуратора може даизберете и подходящата височина отпред и отзад , след което може да изберете и съответните пружини и Амортисьори

  1. OXIGIN лети тунинг джнти може да намерите за всички марки и модели Европейски , Американски и Азиатски автомобили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *