Оригинална Фирмена литература от завода производител за Европейски и Американски автомобили

ALLDATA Repair вече и в България благодарение на Дунев Мотор Спорт Р21 ЕООД 

ALLDATA е Американска компания създадена 1986г. която има директен договор с всички производители на автомобили за пълен достъп до всички документи свързани с ремонта и обслужването. На разположение са над 21 милиона документа на разположение 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата дори и за автомобили и модели 2019г. Вече и на 3 месеца изплащане без оскъпяване!

Дунев Мотор Спорт Р21 ЕООД е официален  представител на ALLDATA Repair за  България.

Сега нашите клиенти в сервиза са защитени и разполагат с всичко необходимо за техните проблеми за европейски и американски автомобили  , а ние се чувстваме стабилни знаещи и можещи!!!

ALLDATA Repair е онлайн портал за OE ремонт информация, която дава възможност на   независими сервизи директен достъп до цялата  Оригиналната Фирмена Информация на  производителите за европейски и американски  автомобили и всичко с което техните Фирмени сервизи разполагат като информация /Електрически схеми, Разглобяване и Сглобяване на агрегати , смяна на части, моменти на стягане,  Обслужване и необходими специални инструменти.

alldata2

alldata3

ALLDATA Repair е без аналог в света за европейски и американски автомобили. Бърза и лесна за употреба ALLDATA Repair е ежедневен , верен и безотказен помощник в сервиза. Стъпка по стъпка, болтче по болтче вече може да разглобите и сглобите всеки един детайл на всеки един европейски и американски автомобил.

alldata4 alldata5 alldata6 alldata7 alldata8

Не е необходимо да можете да работите с всички оригинални програми с ALLDATA Repair имате един интерфейс с който свиквате бързо и лесно и тя става част от ежедневието Ви.

alldata9

За да може да обслужите вашите клиенти бързо и качествено използвайте ALLDATA Repair,

Така те ще усетят вашата увереност и компетентност.

Както всеки едни сервиз не може без AUTODATA, така много скоро сервизите ще разберат, че немогат и без ALLDATA Repair

ALLDATA Repair е съставена от два модула.

  1. Онлайн базата данни и документи за ремонт и електрически схеми.

В този модул може да намерите всичко за местоположението на отделните части и компоненти в автомобила, последователността за разглобяване и сглобяване, Електрическите схеми, необходимите Специални инструменти, и всички особености на ремонта.

alldata10

Техническото обслужване на автомобилите с километрите на които е необходимо да се сменят маслата, ангренажните ремъци или вериги. Капацитета и спецификацията на всяко едно масло предписано от производителя, както и местата за източване наливане и проверка на ниво.

  1. Вторият модул е Info Center, това е услугата с която правите запитване за решаването на определен проблем с който не може да се справите и след направеното запитване получавате отговор с приложена информация или документ от Завода производител за решаването на този проблем придружен с  OE документация. С помощта на този модул имате пълната подкрепа на Производителите на Автомобили 24 часа на ден 7 дни в седмицата. Info Center позволява на клиентите да поискат OE документация, която все още не е публикувана

alldata11

ALLDATA има изработени модули за Управление на Автосервиз и Складова наличност

ALLDATA има и модул за тенекиджииски сервизи с размерите и данните и точките на измерване на всеки един автомобил.ф.

ВАЖНО : За клиентите които не желаят абонамент, предлагаме техническа информация за даден проблем на цена 25 лева на документ.

5 коментара за “Оригинална Фирмена литература от завода производител за Европейски и Американски автомобили

  1. Здравейте,
    Предлагате ли абонамент за онлайн ползване на alldata, цена и условия за ползване?

  2. Здравейте,бих искал да попитам как е възможно да си закупя такъв акаунт и има ли тестов период?

  3. Това е възможно най-добрата услуга за сервизи….Има всичко подробно…

  4. Здравейте…аз също имам сервиз…закупих си акаунт All Data и ми е от голяма полза…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *