Обезпаразитяване на Автомобил

Обезпаразитяване на Автомобил

Обслужване на климатик

Обслужване на климатик

Обезпаразитяването и озонирането на Вашата Климатична система след зимния сезон е задължително!

Имаме удоволствието да Ви Представим най – хитовото предложение за обезпаразитяване и озониране на Вашата Климатична система с машината HCB UV-C & OZONE. Предимства на метода са, че за разлика от всички останали методи за обезпаразитяване, чрез разпръскване на течности в купето потискащи и наслагващи се върху съществуващите миризми, ние с помощта на машината HCB ще премахнем и неутрализираме съществуващите миризми чрез УВ лампи и Озониране. Как ще постигнем това? Вдъхновени от последните тенденции и технологии в СПА процедурите използваме техният опит. Джакузитата и индустрията на СПА центровете губеха милиони поради факта, че в Джакузитата влизат и излизат различни хора с различни здравословни проблеми и в един момент джакузито се превръща в развъдник на бактерии и микроорганизми. Решението на проблема е:  УВ защита , цялата вода в джакузито преминава през тесен процеп осветен от двете си страни с  мощни УВ лампи, които унищожават всички живи микроорганизми и бактерии и по този начин джакузито става напълно Безопасно.

На същият принцип действа и машината HCB. Климатичната инсталация се пуска на вътрешна циркулация и минава през машината. Мощните УВ лампи ще неутрализират всички живи микроорганизми и бактерии в купето на Автомобила, от разликата в температурите около изпарителя на Авто Климатика се образува конденз и влага, която е среда предразполагаща размножаването на Гъбички, Бактерии и Микроорганизми причина за лошите миризми в купето. С помощта  на HCB може да въздействаме върху всички тях и да ги унищожим, дори те да са дълбоко проникнали в седалките, тавана, мокета, тапицерията и въздуховодите на Вашият Автомобил.

Сега вече Благодарение на HCB може да дишате безпроблемно и дълбоко в автомобила Ви.

Преди извършване на процедурата задължително сменете филтъра на Купето.

Процедурата се извършва веднъж годишно и е задължителна при използването на автомобила за превоз на  деца и животни.

Погрижете се за вашата безопасност и тази на вашето семейство от вдишването на вредни микроби , бактерии и микроорганизми , шофирайки Вашият автомобил.

Вече разполагаме с машина за обезпаразитяване и в центъра ни в Пазарджик – „Еклипс Ауто“ – Eclipse Auto,  ул. Георги Герасимов 2, Тел: 0894 21 13 13

4 коментара за “Обезпаразитяване на Автомобил

  1. Pingback: Black Friday | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

  2. Здравейте,
    Моля да ми кажете каква е цената за обезпаразитяване на климатик.
    Благодаря.

  3. Ще сменям филтри скоро и също се интересувам … иначе със спрейчето за 10 минути и толкова …

  4. Каква е цената за въпросната процедура и трябва ли да запиша час?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *