Светещи Бушони от TESLA

Светещи бушониСветещи Бушони от TESLA

Един иновативен продукт  от лидера в областта на електрониката в автомобилостроенето и електромобилите TESLA

Често пъти ви се налага да имате проблем с електро инсталацията на автомобила и да търсите услугите на Авто-Електро сервиз и след проверка на системата се оказва , че имате изгорял бушон.

По някой път пътуването се превръща в Кошмар и поредица от Пътни Помощи и Електро монтьори. Сега всичко е във вашите ръце . Направете Правилният избор. Спести пари от ремонти и жичкаджии купи комплект Светещи бушони от лидера в електромобилите TESLA .

  • Светещи бушони 2Можете ли  да предположите, колко лесно даже и сами бихте открили проблема в електрическата уредба на Вашия автомобил без да сте специалист?
  • Революционни за автомобилния бранш светещи бушони, които сега  имаме възможноста да Ви предложим.
  • Това са бушони  от TESLA , които след като изгорят  светват, така бързо и лесно  може да разберете кой от тях е дефектирал, след което сами да го подмените и да отстраните повредата. Хитро нали?
  • По този начин само срещу 25 лв за комплект от 12 бр, ще спестите разходи от електро услуги на пътя в пъти повече.

Светещи бушони 1

Бушона е предпазител на електрическата верига. За де не се запали инсталацията използвайте съответният ампераж предпазители за съответната верига.

Когато бушона започне да гори често потърсете незабавно компетентно мнение от Електро Специалист. В никакъв случай не поставяйте в гнездото предпазител с по голям ампераж това би довело до запалване на електро инсталацията и последващи скъпи ремонти та дори и пожар на автомобила

Доверете се на TESLA и иновативните технологии , спестете време и пари със Светещите бушони на TESLA !!!

 

4 коментара за “Светещи Бушони от TESLA

  1. Pingback: Black Friday | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *