Уникални Зимни Продукти за вашият Автомобил

Уникални Зимни Продукти за вашият Автомобил

С грижа за вас Нашите клиенти искаме да предложим на Вашето внимание 11 продуктa от Зимната гама на Дунев Мотор Спорт Р21 с които ще преодолеете зимата безпроблемно. Към всяки един от тях ще опитаме да ви предложим и видео за да видите как той действа. За поръчки моля свържете се с нас  на тел : 0878202121

Прегледайте всички наши продукти, защото със  Зимната програма и продукти на Дунев Мотор Спорт Р21 ще се насладите на Зимата , а тя за вас ще е една Зимна Приказка!

1.  Вериги за сняг Текстилни

Дунев Мотор Спорт Р21 предлага на вас Нашите клиенти Вериги за сняг от ново поколение Grip Tex. най-здрави и най-евтините цени от 61,38 лв – 108,80 лв/к-т. Размери от 12- 19 цола подробна ценова листа и размери може да намерите Т У К!!!

Зимни продукти 3

-Бързи и лесни за монтаж

-Съвместими с всички автомобили с ABS и ESP

– По-голямо сцепление

Те мислят за всичко. При поставянето им калъфа им е изобретен така, че да го подложите под коляното си и то да остане Сухо при монтажа.

В комплекта са включени ръкавици до лактите за да предпазите изцяло ръкавите си при монтажа, нещо която никоя друга фирма за текстилни вериги не предлага .Зимни продукти 4

Grip Tex snow вериги за сняг не заемат много място в багажника ви при демонтаж.

Изберете Текстилни вериги за сняг  Grip Tex от нас защото просто работят и няма да закъсате.

Зимни продукти 5 Зимни продукти 6

2. Зимни чистачки с обгряване от 72,90лв  – Перфектното решение за добра видимост . С помоща на 12V нагревател вътре в тях те никога не могат да замръзнат. Снабдени са с термо реле което задейства нагревателя при температури под 0 Градуса , така може да ги използвате и лятото без да се задейства нагревателя.

       

 

3.  Калъф за волан с обгряване от  12V  на Цена  49,80лв – След като се качите в автомобила за да го шофирате, е необходимо ръцете ви да са на волана .Представете си удоволствието той да е загрят и да не се налага пръстите да ви измръзнат. Комфорта е на първо място.

4. Електрически Калъфи за седалките за всички марки и модели автомобили на Цена 64,80-85,70лв с електрическо и дигитално управление. Удобна и полезна екстра за студените зимни дни. Опитайте и ще се уверите сами в комфорта , който предлагат.

 

5. Одеало електрическо от 12V  на  Цена 54,75лв .Ако имате деца в колата и желаете те да се чувстват добре зимата докато купето на автомобила загрее , то това е вашето решение. Просто включвате щекера на одеалото в запалката и вашите деца са на топло. Подходящо е и в случаите на закъсване с автомобил през зимата.

 

6. Външна акумулаторна батерия /Бустер/ Цена 236,78лв- за студените зимни дни, когато Акумулатора на вашият автомобил ви изостави , може да запалите двигателя много бързо и лесно.  Опции :Диодна лампа , USB порт за зареждане на телефон или лаптоп. Комплект накрайници за зареждане на всички мобилни устройства.

 

7. За да не се изпотяват прозорците на Вашият автомобил , за по-безопасно шофиране ,използвайте продуктите на Pingi , Защото изпотяването на стъклата и лошата видимост е предпоставка за ПТП и неволно отнемане на човешки живот.

Кажете стоп на запотяването на стъклата на вашият автомобил, сега само за 24,80 лв за брой с многократният регенериращ Влагоуловител.

Зимни продукти

Зимата стъклата няма да се заскрежават.

Цветен индикатор  за показател за нужда от регенерация.

Зимни продукти 1

Само за 6 мин в Микровълновата печка и Влагоуловителя става като нов.

Зимни продукти 2

Заложете на Сигурността.

Освен това Влагата е предпоставка за разпространяването на гъбички и микроорганизми , които са причинители на лоши миризми.

8. Heater Hotter

Зимни продукти 7Уникален зимен продукт за вашият автомобил защото :

 • Помага за по-бързото загряване на двигателя на автомобила през зимата и респективно по-бързо загряване на купето . Кажете край на студа
 • По-малък разход на гориво
 • По- малко износване на двигателя
 • По-голям живот на двигателя

Само положителни неща и то само за 50 лв. Heater Hotter се добавя към антифриза на автомобила и остава в него в рамките на 4-5 години, така всяко запалване и подгряване Heater Hotter ще ви носи икономия на гориво ,дори и през лятото, защото зимата загрявате автомобила си от -10 С до 90 С,  а лятото отново имате загряване от 20 С до 90 С -хитро измислено нали!

Зимни продукти 8

9. Зимни гуми с шипове

Предлагаме пълна гама гуми с шипове заводски вградени 13, 14, 15, 16 цола

Зимни продукти 9

HEADWAY  HW501

Зимни продукти 10 Зимни продукти 11
Гумите с шипове са предназначени за подготовка и зимна тренировка върху сняг и лед.

Гумите с шипове са добро решение и за водачи които живеят в планински райони забравени трайно от снегопочистването.

Гумите с шипове ви дават по-добро сцепление и контрол върху автомобила.

Използвайки гуми с шипове може да се преодоляват по-лесно изкачвания както и спускания

Много често хората се питат дали няма зимна гума, която да има по-добро сцепление от гумите с шипове.

Отговора е категоричен гумите с шипове имат в пъти по-добро сцепление , просто защото шиповете се забиват в леда.

10. Стъргалки с диод

За да виждате къде чистите дори и през тъмните зимни утрини и нощи.

За по-голямо удобство

Защото видимостта е важна

Бъди социален ,заложи на добрата видимост само за 9,80 лв/бр

Зимни продукти 12

11. Предпазител за дръжката на вратата  против замръзване. Пази дръжката на вратата на автомобила от заледяване. Бърза и лесна употреба просто доближавате предпазителя към вратата и  магнитите залепват предпазителя към вратата и предпазват дръжката от сняг , лед и замръзване.

Със Зимната програма и продукти на Дунев Мотор Спорт Р21 ще се насладите на Зимата и тя за вас ще е една Зимна Приказка!

4 коментара за “Уникални Зимни Продукти за вашият Автомобил

 1. Здравейте искам да попитам коя от двете апаратури е менте вашата или тази http://carbon-cleaner.com/%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b1%d0%be%d0%bd-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d1%8a%d1%80/ ха сега да видиме коя машина е истинска и коя менте и защо те искат 60 лева а вие 50 лева???Моля да се обосновете?

  • Тая, която сте посочил е или бг или Китай!

   Преди да разбера за истинската ходих на нея!

   На Дунев няма нищо общо! Уникална е!

   Другата е пълна измислица! По добре да си излея 1 бутилка вода във мотора

 2. Здравейте!
  Искам да попитам предлагате ли продуктите на тази фирма:
  http://www.thethermalblade.com/home.php
  Понеже на сайта им излиза че вие сте представителите.
  Интересувам се от техните чистачки със подгрев.
  Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *