Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

СО тест 3Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

Gask It е Органична добавка за възстановяване на двигателя при „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок , но Гарантирано не запушва Радиаторчето на парното и Водният радиатор.

Начина за установяване на „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок е с тестер за наличие на СО /изгорели газове / в охладителната уредба.

Симптомите за „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок са автомобила прегрява и изхвърля водата извън разширителното  казанче.

Автомобила губи охладителна течност и не се вижда визуален теч извън двигателя и охладителната система

СО тест 4С помощта на Gask It ще възстановите работата на двигателя бързо и лесно и ще спестите пари за смяна на Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

Gask It е продукт разработен и произведен в Англия специално за проблеми с

Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

 • Ремонта за смяна на Гарнитура на главата с частите може да достигне от 450-880лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 87,90лв.

 

GaskIt 1 gaskit 2

Изгнила Гарнитура на глава

 • Ремонта по смяна на Спукана цилиндрова глава може да ви струва от 550-2100лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 87,90лв.

 

GaskIt 3 GaskIt 4

Спукана Цилиндрова Глава

 • Ремонта по смяна на Спукана цилиндрова глава може да ви струва от 800 -3200лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 87,90лв.

 

GaskIt 5 GaskIt 6

Корозирал Цилиндров Блок                          Спукан Цилиндров Блок

GaskIt 7

С нова формула  Gask It решава 95% от всички проблеми свързани с Гарнитура на главата, Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

За проблеми с гарнитура на главата се получават най често когато антифриза на автомобила не се сменя редовно. Всеки антифриз освен анти замръзващи свойства има и антикорозионни свойства и предотвратява  корозията и ръждата в охладителната система.

Когато антифриза не се сменя редовно корозията изяжда гарнитура на главата и изгорели газове с много висока температура проникват в антифриза.  Газовете правят въздушна възглавница и блокират циркулацията на охладителната течност  в следствие на което автомобила рязко прегрява .

Ако на прегрял автомобил добавите студена вода това води до изкривяване на главата и дори спукване на цилиндровата  глава или цилиндровият блок.

Затова не наливайте студена вода на прегрелият двигател , по-добре изчакайте той да изстине и тогава му долейте вода и то бавно, за да си спестите скъпо струващи ремонти .

Използвайте Gask It за бързо решаване на проблема.

40 коментара за “Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

 1. Здравейте и аз я използвам тази добавка но да питам някой надниквал лие в разширителния съд дали има като коричка от добавката когато е студена колата

 2. Вчера го поръчах , момчетата ми го изпратиха веднага и днес беше при мен , Сипах го на студен двигател както ми бе обяснено и изчаках един час , Изгасих двигателя и отидох по други задачи , преди малко изпробвах как е колата и наистина вече не прави проблеми , казвам , че това беше последният и шанс , губеше антифриз и последната седмица като правех опити да я карам придърпваше и блъскаше сякаш двигателя ще гръмне (демек ми вкарва вода в един от цилиндрите ) бях ходил и на газ тест с CO и ми потвърдиха че си заминава колата .След като сипах гаскита Наистина проблема изчезна , парното работи добре казанчето не е запушено в следствие на добавката , Ще видя колко ще издържи и пак ще пиша ! Но тази добавка наистина съживи моето рено меган 1,6 бензин . Благодаря ви !

 3. Вчера го поръчах , момчетата ми го изпратиха веднага и днес беше при мен , Сипах го на студен двигател както ми бе обяснено и изчаках един час , Изгасих двигателя и отидох по други задачи , преди малко изпробвах как е колата и наистина вече не прави проблеми , казвам , че това беше последният и шанс , губеше антифриз и последната седмица като правех опити да я карам придърпваше и блъскаше сякаш двигателя ще гръмне (демек ми вкарва вода в един от цилиндрите ) бях ходил и на газ тест с CO и ми потвърдиха че си заминава колата .След като сипах гаскита Наистина проблема изчезна , парното работи добре казанчето не е запушено в следствие на добавката , Ще видя колко ще издържи и пак ще пиша ! Но тази добавка наистина съживи моето рено меган 1,8 бензин . Благодаря ви !

 4. Здравейте! Трябва ли да се смени антифриза предварително преди сложа добавката защото в момента е много черен на цвят и повечето е вода отколкото антифриз…Благодаря!

 5. Здравейте,

  Имате ли налична описаната добавка по горе в момента и може ли инструкция за използване. За леко сълзяща гурнитура (външно) би ли свършила работа?

  Благодаря!

 6. Здравейте и от мен взех 2 добавки мотора ми е 3.0 v6 дизел и има поробрение ,но не ми е решен проблема до края .чудя Се ако купя 3та добавка дали ще ми преключи филма ?

 7. Как мога да поръчам телефоните които са дадени са или не активни или не отговарят

 8. Защо номерата които сте дали не одговоря никой или не са активни? Искам да си поръчам добавката! В такъв случай как да я направя заявката си!

 9. По-зле не може и да бъде. Колата ми губеше антифриз на 1000км, но никога не е прегрявала. След сипване на добавката, половина час работа на място и изчаках да изстине. След това тръгнах и не минах и 2 км и прегря! С други думи състоянието СЕ ВЛОШИ В ПЪТИ!!! Не се лъжете във високата цена, същия боклук като останалите е!

 10. Добавката си я купих преди три-четири месеца, но си карах така с пробита капачка и една медицинска система към бутилка . Обаче нещата се влошиха, след препускането през уикенда и вчера вечерта се заех с добавката. Ето и моят опит: първо е нужно енергично разтръскване поне 15-20 минути, за да се разбие онова там вътре. Добре е да се уверите, че има къде да го сипете. Най-добре с един маркуч източете казанчето, после сипете препарата и чак тогава долейте , ако има нужда! Запалих и наблюдавах, как в „разширителният“ ми съд бълбукат мехурчета. До като загрее моторът, в него се беше събрала около 700 грама течност. При подаване на газ моторът всмукваше от течността, а на празен ход веднага връщаше течността в бутилката от минерална вода. Температурата скачаше до 100 градуса, въпреки, че вентилаторът работеше коректно. Това упражнение продължи точно 15 минути, след което моторът си изтегли течността от импровизираната ми система, а температурата спадна на около 82-5 градуса, както и трябва да бъде. Колата ми е модел от 80-те години. Сутринта запали без претрисания и загуба на цилиндри, въпреки съмненията ми за недобре работеща дюза на трети цилиндър. С една дума, спазвайте инструкцията. Ще я дам накратко: Студен мотор. Клатене на бутилката поне 15-20 минути. Сипване и палене на мотора. След като загрее, тоест се включи вентилатора, засичате още 20 минути. Гасите и правите кавото там ви се прави! Въпреки отвратителния си вид, онова там в шишето явно работи. За втори път в живота си виждам добавка, която да работи. Успех на всички!

 11. Редно е да се каже как се използува това чудо. Защото препаратът пристигна, но не и инструкция за употреба.
  Поздрави!

 12. Аз нямам издухана гарнитура,но от нея капе масло-колата е турбо дизел.Тази добавка помага ли за такъв проблем?

 13. Здравейте г-н Дунев
  Преди няколко дни идвах при вас за тази добавка, но нямахте налични и очаквахте доставка. Дали вече имате ?

 14. Как мога да си поръчам Gask it ? Колата ми е 2.5,156к.с. Дали ще е достатъчно 1 шише

 15. Исакам да попитам,може ли да се сложи в разширителния съд ,и трябва ли да източа от него антифриз за да стане на същото ниво когато добавя Gask it

 16. Здравейте Колеги и аз си поръчах този продукт от Дунев Мотор Спорт , след превода установих ,че количеството на тази добавка зависи от големината на мотора… тоест 1-добавка за 2л мотор, 2 добавки-за 3л…Поради тази причина не съм пробвал. Според Вас ,които сте използвали тази добавка,какво направихте.
  Моят двигател е 3л

  • Здравейте, аз съм с 2.5 двигател и сипах 2 добавки. Нещата се подобриха и си карам колата вече 3000км.

 17. Здравейте,исках само да изразя безкрайно удовлетворение от добавката Gas Kit,закупих си я от вас,изсипах я в антифриза и буквално проблемите ми се изпариха!!
  Препоръчвам я на всеки! Аз лично съм много доволен!

 18. Категорично работи. Не знам до кога, но работи. Двигателя ми е 3.0 бензин и преди да сложа добавката през ден доливах по литър антифриз. Пушеше отзад и. И ме скъсваше от грешки за мисфайъри. Сложих две добавки, понеже мотора е голям и вече месец по-късно и 3000 км нямам никакви грижи. Направи един тънък филм по капачката на антифриза, което малко ме притеснява, но наистина няма грижи.

 19. Благодарности и от мен месец след наливането на добавката всичко е повече от добре, дизелака мърка. 1,9 TDI 105 к.с. Преди със скорост над 120 км/ч тръгваше да ражда, а сега почна да си задържа водите. Поздрави

 20. Благодаря за добавката работи безотказно. Много не ми се вярваше , че ще отстрани проблема тъй като колата губеше по два литра антифриз на ден и пушеше бяло през аусуха.
  Сега мотора пее

 21. Здравейте искам да ви благодаря за полезната информация. Колата ми имаше проблем с гарнитурата на главата и постоянно прегряваше и губеше антифриз . Изпробвах добавката Гаскит и наистина двигателя се оправи . Първоначално не вярвах на всичко написано по горе но лично се убедих в ефикасността и. Още един път голямо Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *