Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок
4.3 (86.15%) 13 Гласа

СО тест 3Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

Gask It е Органична добавка за възстановяване на двигателя при „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок , но Гарантирано не запушва Радиаторчето на парното и Водният радиатор.

Начина за установяване на „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок е с тестер за наличие на СО /изгорели газове / в охладителната уредба.

Симптомите за „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок са автомобила прегрява и изхвърля водата извън разширителното  казанче.

Автомобила губи охладителна течност и не се вижда визуален теч извън двигателя и охладителната система

СО тест 4С помощта на Gask It ще възстановите работата на двигателя бързо и лесно и ще спестите пари за смяна на Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

Gask It е продукт разработен и произведен в Англия специално за проблеми с

Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

 • Ремонта за смяна на Гарнитура на главата с частите може да достигне от 250-680лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 78,90лв.

 

GaskIt 1 gaskit 2

Изгнила Гарнитура на глава

 • Ремонта по смяна на Спукана цилиндрова глава може да ви струва от 550-2100лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 78,90лв.

 

GaskIt 3 GaskIt 4

Спукана Цилиндрова Глава

 • Ремонта по смяна на Спукана цилиндрова глава може да ви струва от 800 -3200лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 78,90лв.

 

GaskIt 5 GaskIt 6

Корозирал Цилиндров Блок                          Спукан Цилиндров Блок

GaskIt 7

С нова формула  Gask It решава 95% от всички проблеми свързани с Гарнитура на главата, Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

За проблеми с гарнитура на главата се получават най често когато антифриза на автомобила не се сменя редовно. Всеки антифриз освен анти замръзващи свойства има и антикорозионни свойства и предотвратява  корозията и ръждата в охладителната система.

Когато антифриза не се сменя редовно корозията изяжда гарнитура на главата и изгорели газове с много висока температура проникват в антифриза.  Газовете правят въздушна възглавница и блокират циркулацията на охладителната течност  в следствие на което автомобила рязко прегрява .

Ако на прегрял автомобил добавите студена вода това води до изкривяване на главата и дори спукване на цилиндровата  глава или цилиндровият блок.

Затова не наливайте студена вода на прегрелият двигател , по-добре изчакайте той да изстине и тогава му долейте вода и то бавно, за да си спестите скъпо струващи ремонти .

Използвайте Gask It за бързо решаване на проблема.

17 коментара за “Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

  • Здравейте .Как мога да си поръчам Gask it за поправка на глава или гарнитура.Благодаря предварително

 1. Редно е да се каже как се използува това чудо. Защото препаратът пристигна, но не и инструкция за употреба.
  Поздрави!

 2. Аз нямам издухана гарнитура,но от нея капе масло-колата е турбо дизел.Тази добавка помага ли за такъв проблем?

 3. Здравейте г-н Дунев
  Преди няколко дни идвах при вас за тази добавка, но нямахте налични и очаквахте доставка. Дали вече имате ?

 4. Как мога да си поръчам Gask it ? Колата ми е 2.5,156к.с. Дали ще е достатъчно 1 шише

 5. Исакам да попитам,може ли да се сложи в разширителния съд ,и трябва ли да източа от него антифриз за да стане на същото ниво когато добавя Gask it

 6. Здравейте Колеги и аз си поръчах този продукт от Дунев Мотор Спорт , след превода установих ,че количеството на тази добавка зависи от големината на мотора… тоест 1-добавка за 2л мотор, 2 добавки-за 3л…Поради тази причина не съм пробвал. Според Вас ,които сте използвали тази добавка,какво направихте.
  Моят двигател е 3л

  • Здравейте, аз съм с 2.5 двигател и сипах 2 добавки. Нещата се подобриха и си карам колата вече 3000км.

 7. Здравейте,исках само да изразя безкрайно удовлетворение от добавката Gas Kit,закупих си я от вас,изсипах я в антифриза и буквално проблемите ми се изпариха!!
  Препоръчвам я на всеки! Аз лично съм много доволен!

 8. Категорично работи. Не знам до кога, но работи. Двигателя ми е 3.0 бензин и преди да сложа добавката през ден доливах по литър антифриз. Пушеше отзад и. И ме скъсваше от грешки за мисфайъри. Сложих две добавки, понеже мотора е голям и вече месец по-късно и 3000 км нямам никакви грижи. Направи един тънък филм по капачката на антифриза, което малко ме притеснява, но наистина няма грижи.

 9. Благодарности и от мен месец след наливането на добавката всичко е повече от добре, дизелака мърка. 1,9 TDI 105 к.с. Преди със скорост над 120 км/ч тръгваше да ражда, а сега почна да си задържа водите. Поздрави

 10. Благодаря за добавката работи безотказно. Много не ми се вярваше , че ще отстрани проблема тъй като колата губеше по два литра антифриз на ден и пушеше бяло през аусуха.
  Сега мотора пее

 11. Здравейте искам да ви благодаря за полезната информация. Колата ми имаше проблем с гарнитурата на главата и постоянно прегряваше и губеше антифриз . Изпробвах добавката Гаскит и наистина двигателя се оправи . Първоначално не вярвах на всичко написано по горе но лично се убедих в ефикасността и. Още един път голямо Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *