Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

Gask It е Органична добавка за възстановяване на двигателя при „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

Начина за установяване на „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок е с тестер за наличие на СО /изгорели газове / в охладителната уредба.

Симптомите за „Издухала“ Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок са автомобила прегрява и изхвърля водата извън разширителното  казанче.

Автомобила губи охладителна течност и не се вижда визуален теч извън двигателя и охладителната система

СО тест 4С помощта на Gask It ще възстановите работата на двигателя бързо и лесно и ще спестите пари за смяна на Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

Gask It е продукт разработен и произведен в Англия специално за проблеми с

Гарнитура на главата , Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

 • Ремонта за смяна на Гарнитура на главата с частите може да достигне от 450-880лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 94,90лв.

 

GaskIt 1 gaskit 2

Изгнила Гарнитура на глава

 • Ремонта по смяна на Спукана цилиндрова глава може да ви струва от 550-2100лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 94,90лв.

 

GaskIt 3 GaskIt 4

Спукана Цилиндрова Глава

 • Ремонта по смяна на Спукана цилиндрова глава може да ви струва от 800 -3200лв с помощта на Gask It може да възстановите вашият двигател само за 94,90лв.

 

GaskIt 5 GaskIt 6

Корозирал Цилиндров Блок                          Спукан Цилиндров Блок

GaskIt 7

С нова формула  Gask It решава 95% от всички проблеми свързани с Гарнитура на главата, Спукана цилиндрова глава или спукан цилиндров блок.

За проблеми с гарнитура на главата се получават най често когато антифриза на автомобила не се сменя редовно. Всеки антифриз освен анти замръзващи свойства има и антикорозионни свойства и предотвратява  корозията и ръждата в охладителната система.

Когато антифриза не се сменя редовно корозията изяжда гарнитура на главата и изгорели газове с много висока температура проникват в антифриза.  Газовете правят въздушна възглавница и блокират циркулацията на охладителната течност  в следствие на което автомобила рязко прегрява .

Ако на прегрял автомобил добавите студена вода това води до изкривяване на главата и дори спукване на цилиндровата  глава или цилиндровият блок.

Затова не наливайте студена вода на прегрелият двигател , по-добре изчакайте той да изстине и тогава му долейте вода и то бавно, за да си спестите скъпо струващи ремонти .

Използвайте Gask It за бързо решаване на проблема.

52 коментара за “Добавка Gask It за „Издухала гарнитура“ , спукана глава и цилиндров блок

 1. Имате ли в наличност GaskIt в каква разфасовка и на каква цена.

 2. Здравейте. Имах проблем със загуба на антифриз, около литър на 300 км. Автомобилът е nissan qashqai 1,6 бензин 2009. Направих основен ремонт на двигателя, но за съжаление това не отстрани проблема. Поставих добавката преди около един месец и от тогава НЯМАМ проблем с изминати 2000 км. Много съм доволен и препоръчвам продукта като задължителен преди предприемане на по-сериозни ремонти! Благодаря много!

  • Може ли чрез добавката да се използва без да се пали мотора ,заради малък теч в картера с масло

   • Как да се запали мотора когато се смесва масло и охл.течност и маслото е пресечено вече

 3. Здравейте.Как мога да поръчам от добавката.Има ли значение ако е за камион трябват ли повече бройки от добавката.

 4. Искам да споделя впечатлението си от продукта. Автомобила ми харчеше антифриз около 1 литър на ден. Ходих по майстори сваляха глава , сменяха гарнитура , термостати водна помпа и в крайна сметка една торба пари за нищо. Поръчах си добавката Gaskit след като я сипах на следващият ден загубата на антифриз спадна значително на третия ден напълно спря. вече карам автомобила 5 месеца и всичко е перфектно.

 5. Здравейте колата ми надува системата прегрява, дали ще се оправи с тази добавка?

 6. Здравейте,
  интересувам се от добавката Gask it. Очаквам , че като разпространители , гарантирате за качеството на продукта.
  Ако може да ме информирате , как става поръчката и доставката на Gask it

 7. Вчера го поръчах , момчетата ми го изпратиха веднага и днес беше при мен , Сипах го на студен двигател както ми бе обяснено и изчаках един час , Изгасих двигателя и отидох по други задачи , преди малко изпробвах как е колата и наистина вече не прави проблеми , казвам , че това беше последният и шанс , губеше антифриз и последната седмица като правех опити да я карам придърпваше и блъскаше сякаш двигателя ще гръмне (демек ми вкарва вода в един от цилиндрите ) бях ходил и на газ тест с CO и ми потвърдиха че си заминава колата .След като сипах гаскита Наистина проблема изчезна , парното работи добре казанчето не е запушено в следствие на добавката , Ще видя колко ще издържи и пак ще пиша ! Но тази добавка наистина съживи моето рено меган 1,8 бензин . Благодаря ви !

 8. Здравейте! Трябва ли да се смени антифриза предварително преди сложа добавката защото в момента е много черен на цвят и повечето е вода отколкото антифриз…Благодаря!

 9. Здравейте,

  Имате ли налична описаната добавка по горе в момента и може ли инструкция за използване. За леко сълзяща гурнитура (външно) би ли свършила работа?

  Благодаря!

 10. Здравейте и от мен взех 2 добавки мотора ми е 3.0 v6 дизел и има поробрение ,но не ми е решен проблема до края .чудя Се ако купя 3та добавка дали ще ми преключи филма ?

 11. Добавката си я купих преди три-четири месеца, но си карах така с пробита капачка и една медицинска система към бутилка . Обаче нещата се влошиха, след препускането през уикенда и вчера вечерта се заех с добавката. Ето и моят опит: първо е нужно енергично разтръскване поне 15-20 минути, за да се разбие онова там вътре. Добре е да се уверите, че има къде да го сипете. Най-добре с един маркуч източете казанчето, после сипете препарата и чак тогава долейте , ако има нужда! Запалих и наблюдавах, как в „разширителният“ ми съд бълбукат мехурчета. До като загрее моторът, в него се беше събрала около 700 грама течност. При подаване на газ моторът всмукваше от течността, а на празен ход веднага връщаше течността в бутилката от минерална вода. Температурата скачаше до 100 градуса, въпреки, че вентилаторът работеше коректно. Това упражнение продължи точно 15 минути, след което моторът си изтегли течността от импровизираната ми система, а температурата спадна на около 82-5 градуса, както и трябва да бъде. Колата ми е модел от 80-те години. Сутринта запали без претрисания и загуба на цилиндри, въпреки съмненията ми за недобре работеща дюза на трети цилиндър. С една дума, спазвайте инструкцията. Ще я дам накратко: Студен мотор. Клатене на бутилката поне 15-20 минути. Сипване и палене на мотора. След като загрее, тоест се включи вентилатора, засичате още 20 минути. Гасите и правите кавото там ви се прави! Въпреки отвратителния си вид, онова там в шишето явно работи. За втори път в живота си виждам добавка, която да работи. Успех на всички!

 12. Редно е да се каже как се използува това чудо. Защото препаратът пристигна, но не и инструкция за употреба.
  Поздрави!

 13. Аз нямам издухана гарнитура,но от нея капе масло-колата е турбо дизел.Тази добавка помага ли за такъв проблем?

 14. Здравейте г-н Дунев
  Преди няколко дни идвах при вас за тази добавка, но нямахте налични и очаквахте доставка. Дали вече имате ?

 15. Как мога да си поръчам Gask it ? Колата ми е 2.5,156к.с. Дали ще е достатъчно 1 шише

 16. Исакам да попитам,може ли да се сложи в разширителния съд ,и трябва ли да източа от него антифриз за да стане на същото ниво когато добавя Gask it

 17. Здравейте Колеги и аз си поръчах този продукт от Дунев Мотор Спорт , след превода установих ,че количеството на тази добавка зависи от големината на мотора… тоест 1-добавка за 2л мотор, 2 добавки-за 3л…Поради тази причина не съм пробвал. Според Вас ,които сте използвали тази добавка,какво направихте.
  Моят двигател е 3л

  • Здравейте, аз съм с 2.5 двигател и сипах 2 добавки. Нещата се подобриха и си карам колата вече 3000км.

 18. Здравейте,исках само да изразя безкрайно удовлетворение от добавката Gas Kit,закупих си я от вас,изсипах я в антифриза и буквално проблемите ми се изпариха!!
  Препоръчвам я на всеки! Аз лично съм много доволен!

 19. Категорично работи. Не знам до кога, но работи. Двигателя ми е 3.0 бензин и преди да сложа добавката през ден доливах по литър антифриз. Пушеше отзад и. И ме скъсваше от грешки за мисфайъри. Сложих две добавки, понеже мотора е голям и вече месец по-късно и 3000 км нямам никакви грижи. Направи един тънък филм по капачката на антифриза, което малко ме притеснява, но наистина няма грижи.

 20. Благодарности и от мен месец след наливането на добавката всичко е повече от добре, дизелака мърка. 1,9 TDI 105 к.с. Преди със скорост над 120 км/ч тръгваше да ражда, а сега почна да си задържа водите. Поздрави

 21. Благодаря за добавката работи безотказно. Много не ми се вярваше , че ще отстрани проблема тъй като колата губеше по два литра антифриз на ден и пушеше бяло през аусуха.
  Сега мотора пее

 22. Здравейте искам да ви благодаря за полезната информация. Колата ми имаше проблем с гарнитурата на главата и постоянно прегряваше и губеше антифриз . Изпробвах добавката Гаскит и наистина двигателя се оправи . Първоначално не вярвах на всичко написано по горе но лично се убедих в ефикасността и. Още един път голямо Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *