Rislone – Добавки за Спиране на Течове и Възстановяване

Rislone -Добавки за Спиране на Течове и Възстановяване

Компанията „Rislone“  е основана 1921 година Made in USA гаранция за качеството.

 

Защо да изберете Rislone? Тайната на успеха е в точнитe и подходящи химически съединиения, които активират гумените семеринги и гарнитури за спирането на течовете и за постигане на  префектен резултат. Специфичното на добавките за спиране на течове – Rislone, което ги различава от всички останали добавки на пазара е в двукомпонентния състав. Бутилката на добавката е с уникален двоен обем и химическите елементи се съхраняват по отделно. Това дава възможност когато се излеят в маслото, антифриза или горивото Химическият процес да се извърши на момента вътре в течащият агрегат за да може да се постигне най-добър резултат. Именно в това се крие качеството при Спиране на Течове и Възстановяване на Двигателя, Автоматична или Ръчна скоростни кутии, Антифриза и Горивото. Това е разковничето ,което ни различава от всички останали фирми производители на автомобилни добавки, които произвеждат всичко само в една опаковка, това означава, че реакцията е станала още вътре в опаковката, не се знае колко дълго и къде е съхранявана, затова голяма част от тези добаки просто не работят, но нямат и отрицателен ефект.

Искаме дебело да подчертаем, че най-добрият и сигурен начин за премахване на даден проблем е той да бъде отстранен чрез ремонт, но често пъти Ремонта е много скъп и клиентите предпочитат използването на Добавки за решаване на проблема и ако той е Rislone Вие няма да съжалявате. Разбира се никоя автомобилна добавка не може да възстанови счупено бутало, скъсан колянов вал или изронени зъби,но често пъти проблемите не са чак толкова сериозни и ако вземете мерки на време с добавките на Rislone ще получите желаният резултат.

Също така ще предложим и на вашето внимание едно компонентни добавки Rislone със специална  формула за гарантирано решаване на Специфични проблеми на скъпо струващи ремонти / Компресия, Харчене на масло от гумичките на клапаните, Приплъзване на Автоматичната кутия, Теч на семеринга на коляновият вал, / а в същевременно са и по-ниски цени.

Ако се нуждаете за консултация  за конкретен проблем или за действието на конкретен продукт по телефона моля свържете се с нас на телефоните на сервиза:0878202121

Ако продуктите са ви харесали и желаете да станете наш дистрибутор или партньор за своя град моля свържете се с нас на тел: 0899832121

Добавки за Двигател за Спиране на течове и Възстановяване

1.Rislone Engine Repair  Двукомпонентна добавка за комплексно решаване на проблеми, свързани с работата на двигателя.  Общият елемент между всички компоненти на двигателя е маслото. Маслото е жизнено важно за двигателя и се изпомпва под налягане към всички движещи се части. Двете основни части, които се нуждаят от масло за смазване  са: лагерите и буталата. Тъй като двигателят остарява и когато е на повече километри, само маслото не може да свърши цялата тази работата. Получават се хлабини между частите и те не работят толкова плътно, колкото първоначално са изработени, което причинява шум и загуба на мощност. Лагерите се износват, уплътненията започват да пропускат, повдигачите започват да чукат, Налягането в цилиндъра преминава покрай уморените сегменти, а мощността се губи.

Когато се добвя Rislone Engine Repair,  се предотвратяват скъпи ремонти на  двигателя, което ще  удължи срока на експлоатация на двигателя. Двигателните масла обикновено се използват за намаляване на триенето между движещите се части. Освен смазване, моторното масло трябва да се охлади, да осигури защита от корозия и да бъде метод за отстраняване на замърсители. Тъй като смазочните материали се разграждат, техните свойства се променят, което води до повишено триене, износване и замърсяване. С течение на времето и естественото износване в двигателя се получава намалено налягане на маслото, загуба на компресия и на мощност.

Увеличава се разхода на гориво и разхода на масло (течове и пушене), появяват се шумове (чукане и тракане). Ремонтът на двигателя Rislone съдържа комбинация от най-добрите добавки за ефективност, които могат да поправят тези най-често срещани проблеми, свързани с нефта. Rislone Engine Repair възстановява загубената компресия и мощност, намалява шума и разхода на масло, като същевременно подобрява работата на износени цилиндри, сегменти, лагери и уплътнения. За повечето превозни средства това е последният ви шанс, преди да платите скъпа сметка за ремонт или да замените автомобила. Rislone Engine Repair може да се използва, за да се долее при необходимост към маслото, или да се добави бутилка при смяна на маслото и филтъра. Съвместим е с всички видове двигателни масла за бензинови , дизелови и двигатели на газ със и без турбокомпресори , включително петролни, синтетични и масла с Long Life формулa.

 • Гарантирано не уврежда,а предпазва ДПФ филтъра от запушване. Двата компонента осигуряват перфектната работа на добавката.
Често срещани проблеми Какво възстановява

RISLONE ENGINE REPAIR

        ЗАГУБА НА МОЩНОСТ     ВЪЗСТАНОВЯВА ЗАГУБАТА НА МОЩНОСТ
        ●  Ниска компресия         ●  Повишава налягането на маслото
        ●  Повишено триене         ●  Намалява триенето
        ●  Силно замърсени части         ●  Помага за почистването на двигателя
        ШУМ         НАМАЛЯВА ШУМА
        ●  Чукане         ●  Намалява чукането
        ●  Тракане         ●  Спира тракането
        ●  Ниско налягане на масло         ●  Повишава налягането на маслото
       ЗАГУБА НА МАСЛО         НАМАЛЯВА РАЗХОДА НА МАСЛО
        ●  Изгаряне на масло         ●  Намалява горенето на масло
        ●  Пушене         ●  Елиминира пушека от ауспуха
        ●  Течове         ●  Спира течовете

Начин на употреба: Една опаковка Engine Repair е достатъчна за третирането на 4-6 литра двигателно масло.  Започва да работи още от първата минута и ще получите пълен резултат след 150 км или два дена шофиране. Внимание: Не се препоръчва при наливане на добваката нивото на маслото да е над необходимото ниво. При необходимост източете част от маслото.

part number: 44110  Цена: 69,90 лева

 

2.Rislone Concentrated Rear Main Seal Repair- Концентрирана Добавка за възстановяване еластичността на Семеринга на коляновият вал. Намалява и спира теча на масло от двигателя. Задният семеринг на коляновият вал е най-силно натоварен,защото освен тепературата на двигателя върху него влияе и температурата на Трансмисията и най- вече температурата отделяна от съединителя. За смяната на този семеринг се налага демонтаж на Скоростната кутия и в някои случаи и демонтирането на двигателя от автомобила. Затова Concentrated Rear Main Seal Repair е предназначен само за бързо и лесно спиране на течовете от двигателя.

 • Спира всички течове от мотора
 • Връща еластичността на всички семеринги на колянов и разпределителен вал, както и на уплътненията на капака на ангренажа
 • Възстановява твърдите уплътнения и гарнитури
 • Предназначен за Бензинови и Дизелови двигатели
 • Съвместим с всички видове масла

Активира всички модели Семеринги на колянов вал / Гумени, Силиконови, Полиакрилни и Витон / поради концентрираната си формула, което го прави най-успешният препарат на пазара.

Начин на употреба: Една опаковка Concentrated Rear Main Seal Repair е достатъчна за третирането на 4-6 литра двигателно масло.  Започва да работи още от първата минута и ще получите пълен резултат след 150 км или два дена шофиране.

part number: 51040  Цена: 69,90 лева

 

3.Rislone Valve Seal – За спиране разхода на масло от гумичките на клапаните. С износването на двигателя и остаряването на автомобила гумените съединения , както и гумичките на клапаните се втвърдяват и покрай тях преминава масло което попада в цилиндъра на двигателя и изгаря. Вследствие на това се увеличава разхода на масло и дори и по-високият вискозитет масла не помагат за намаляване на разхода на масло. Това е единствената добавка в света специално произведена за да активира гумичките на клапаните и да ви предпази от скъпоструващи ремонти гарантирано. Не зависимо дали двигателя на вашият автомобил е с 8, 16, 20, 24, 32, 40 или 48 клапана Valve Seal ще намали разхода на масло на вашият двигател.

Добавката Valve Seal може да се използва за доливане към старото масло, както и да се добавя всеки път при смяна на маслото и филтъра. Съвместима с всички видове бензинови, дизелови двигатели и двигатели на газ със и без турбокомпресор и DPF.

 • Възстановява гумичките на клапаните и течовете покрай тях
 • Спира синия пушек от ауспуха
 • Намалява разхода на двигателно масло
 • Подсилена със синтетични полимери
 • С една добавка спирате пушека и разхода на масло
 • Безопасно и лесно за употреба и работи бързо
 • Най-добрата Възстановяваща формула
 • Синтетичен продукт за всички двигатели и гумички на клапаните от всякакъв материал и тип.

ВИДОВЕ ГУМИЧКИ ЗА КЛАПАНИ

(3 основни вида)

  • O- пръстен
  • Чадър (Дефлектор)
  • Сложни
   • С горна шапка
   • Метална вложка
   • С пръстен и лента
   • С пръстен и пружина

МАТЕРИАЛ ЗА ИЗРАБОТВАНЕТО НА ГУМИЧКАТА

  • Nylon
  • Nitrile (NBR or Buna N)
  • Polyacrylate (PA)
  • Silicone
  • Viton (Fluoroelastomer)
  • Teflon

part number: 44223       Цена: 74,90 лева

 

4.Compression Repair with Ring Seal -Добавка предназначена за възстановяване на компресията на двигателя. Rislone Compression Repair with Ring Seal е концентрирана патентована смес от високо-срязващи и висококачествени полимери, разработени за износени двигатели, които страдат от намалена или неравномерна компресия. Причините за намаляване на компресията могат да бъдат в следствие на:

 • нормалното износване на двигателя и увеличаване на разстоянието между буталото, сегментите и цилидъра
 • Драскотини и Други по стената на цилиндъра
 • Блокирали сегменти в каналите на буталото

Недиспергиращите олефинови кополимери запълват драскотините и хлабините между буталото и стените на цилиндрите, за да увеличат и стабилизират компресията във всички цилиндри.

Compression Repair подновява износените двигатели, възстановява компресията, възстановява загубите на мощност и разхода на гориво. Намалява значително и разходите за ремонт на  двигателя. В допълнение, Compression Repair помага превозните средства да преминават успешно тестовете за емисии при Годишните Технически Прегледи.

 • Възстановява износените двигатели
 • Възстановява Компресията
 • Възстановява загубата на мощност
 • Намалява шума в двигателя
 • Намалява картерната вентилация
 • Съвместим с всички видове масла
 • Предназначен за 4, 6, 8 цилиндрови Бензинови и Дизелови Двигатели

Начин на употреба: Една опаковка Compression Repair with Ring Seal е достатъчна за третирането на 4-6 литра двигателно масло.  За по-големи двигатели по една опаковка на всеки 5 литра масло. За най-добър резултат добавяйте на всеки 10.000км към новото двигателно масло. Съвместима с всички видове бензинови двигатели /включително GDI/ дизелови двигатели и двигатели на газ със и без турбокомпресор и DPF.

part number: 44447 Цена: 69,90 лева

 

5.Rislone Ring Seal SMOKE REPAIR  Е предназначена за моторното масло на двигатели, които харчат масло и изкарват сив пушек през ауспуха. Може да се долее, вместо да доливате масло това ще предодврати разхода на масло.

 • Намалява разхода на масло
 • Намалява изгарянето на масло в цилиндъра
 • Уплътнява и компенсира износените бутало и сегменти

Добавката е съвместима с всички минерални, полусинтетични и синтитечни масла.Подходяща за бензинови и дизелови двигатели, включително и за турбодвигатели .

part number: 44416   Цена: 54,90 лева

 

6.Rislone Engine Stop Leak Concentrate  Концентрирана добавка предназначена само за спиране на външни течове от двигателя . Със специалната си формула активира гумените съединения и гарнитури и бързо и лесно отстранява всички външни течове на масло от двигателя.

Добавката е съвместима с всички минерални , полусинтетични и синтитечни масла. Подходяща за бензинови и дизелови двигатели, включително и за турбодвигатели .

part number: 51002   Цена: 44,90 лева

Добавки за Спиране на течове и Възстановяване на Автоматични Скоростни кутии

1.Rislone Automatic Transmission Repair -Двукомпонентна добавка за комплексно решаване на проблеми, свързани с работата на Автоматичната Скоростна Кутия. С течение на времето, трансмисионните уплътнения са склонни  да протичат, а частите в кутията се износват. Rislone Automatic Transmission Repair намалява твърдото превключване и износване, като същевременно елиминира приплъзването, контролира температурата и намалява вибрациите. Двукомпонентната Формула възстановява добрата работа на Автоматичната Скоростна Кутия.

 • Възстановява ефективността на кутията
 • Намалява температурата и износването
 • Стабилизира маслото
 • Спира течове на масло от кутията
 • Намалява приплъзването и твърдото превключване
 • Намалява шума в кутията
 • Предпазва кутията

Благодарение на своята уникална двукомпонентна формула  бързо по химичен път активира всички гумени гарнитури и уплътнения, те отново стават еластични и започват отново да уплътняват системата.

Начин на употреба: Една опаковка Rislone Automatic Transmission Repair е достатъчна за третирането на 10-12 литра трансмисионно масло.  Започва да работи още от първата минута и ще получите пълен резултат след 150 км.

part number: 44540       Цена: 69,90 лева

 

2.Rislone Stop Slip Това е добавка за премахване на приплъзването на Автоматичните скоростни кутии. Автоматичните трансмисии не работят без течност, нито работят добре без подходяща течност. Автоматичната трансмисионна течност (ATF) е една от най-сложните от всички смазочни течности. Тя трябва да намали достатъчно триенето, за да предотврати износването и контролира температурата, като в същото време позволява известно триене, за да се предотврати хлъзгането /приплъзването/ между пакетите на съединителя. ATF течноста трябва да работи при ниски и високи температурни крайности.

Rislone Transmission Stop Slip with Leak Repair съдържа специални съставки от подобрители на вискозитета, модификатори на триене против износване и добавки за ефективност при екстремно налягане за решаване на повечето проблеми в автоматичните трансмисии. Тези добавки намаляват твърдото превключване и триене, като в същото време елиминират приплъзването, контролират температурата и ремонтират тресенето и шумовете. Използвайте, Rislone  Stop Slip за да долеете на вашата автоматична скоростна кутия или всеки път ,когато сменяте маслото.

 • Rislone Stop Slip е ефективна добавка ,която възстановява пакетите, за да спре приплъзването, премахва колебанията и намалява грубата смяна на предавките
 • Подновява и стабилизира течността на автоматичната трансмисия (ATF), намалявайки шума, триенето и трептенето
 • Перфектна добавка за лошо поддържани към момента трансмисии
 • Premium формулата възстановява производителността на трансмисията и спестява пари за скъпи ремонти на трансмисията
 • Спира течовете на масло, намалява триенето и износването и предпазва вътрешните компоненти на кутията
 • Намалява работната температура, която е причина номер едно за повреда на трансмисията.
 • Работи с всички видове Автоматични и Ръчни скоростни кутии. Да не се използва при трансмисии CVT.
 • За използване във ВСИЧКИ леки и тежкотоварни превозни средства, включително; автомобил, камион, ван, SUV и RV с 3 скорости, 4 скорости, 5 скорости, електронни, свръх-скорост, автоматична или ръчна скоростна кутия. При ръчни трансмисии това ще помогне само за спиране на течовете и намаляване на шумовете
 • Съвместим с ВСИЧКИ видове Европейски , Американски и Азиатски трансмисии и масла, включително с минерални и синтетични формули

Начин на употреба: За малки и средни автомобили добавете ½ от бутилката ,за лимузини и SUV добавете цялата бутилка. Внимавайте с добавянето да не се превиши нивото указано от производителя на автомобила. След като добавите добавката към маслото покаряйте автомобила 10-15 мин. В зависимост от проблема с трансмисията, резултатите ще бъдат незабавни или забележими в рамките на няколко дни. При трансмисии със сериозно повредени компоненти може да се наложи втора обработка. В този случай се препоръчва да се сменят маслото и филтър и да се добави още веднъж Rislone Stop Slip.

part number: 44502       Цена: 64,90 лева

 

3.Rislone Transmission Stop Leak Concentrate – Концентрирана добавка предназначена само за спиране на външни течове от Автоматични и Ръчни скоростни кутии, Раздатки и Диференциали. Със специалната си формула активира семерингите и гарнитурите и бързо и лесно отстранява всички външни течове на масло от трансмисията.

Добавката е съвместима с всички минерални , полусинтетични и синтитечни масла.

part number: 51419   Цена: 44,90 лева

Добавки за Почистване и Възстановяване на Бензинова и Дизелова горивни уредби

1.Rislone GAS TREATMENT Двукомпонентна добавка, най-добрата за комплексно решаване на проблеми свързани с почистването , поддръжката и работата  на горивната система и дюзите на безинови двигатели и бензинови двигатели с Директно впръскване.

 • Почиства инжекторите и горивната помпа
 • Почиства клапаните и горивната камера на бензинови двигатели
 • Премахва водата в горивото
 • Стабилизира горивото ако е с лошо качество
 • Увеличава октановото число
 • Обработва и смазва горивната система, намалява шума на дюзите
 • Премахва детонациите

Препоръчително е  да се добавя на всеки 10.000 км Използвайте с безоловен бензин, бензин E85 и Бензин съдържащ етанол. Работи с всички двигатели Карбураторни , Инжекцион и Директно впръскване.

                                                           Цена: 69,90 лева

 

2.FUEL Injector Cleaner CONCENTRATE Силно концентрирана Добавка за почистване на  дюзите , както и за смазването им. Използва се при двигатели, кото имат шум в горната част на дюзите.

 • Почиства дюзите отвътре
 • Смазва шумни горивни системи
 • Увеличава мощноста на двигателя и изминатия пробег с един резервоар гориво.

Цена: 45,90 лева

 

3.Rislone Diesel TREATMENT – Двукомпонентна добавка, най-добрата за комплексно решаване на проблеми свързани с почистването, поддръжката и работата на горивната система и дюзите на Дизеловите двигатели и дизелови двигатели с Common Rail

Препоръчително да се добавя на всеки 10.000км

                                           Цена: 69,90 лева

Добавки за Спиране на течове и Възстановяване на Хидравлика на волана /Рейка и Помпа/

1.Rislone Power Steering Repair – Двукомпонентна ,високо ефективна добавка за възстановяване на Хидравличната Уредба на автомобила.  Добавката е съвместима с всички видове минерални и синтетични хидравлични масла.

 • Спира течовете на масло от помпата и рейката
 • Възстановява работата на Хидравликата
 • Намалява шума
 • Намалява силата за въртене на волана
 • Осигурява защита на системата

Благодарение на своята уникална двукомпонентна формула бързо по химичен път активира всички гумени О-пръстени и уплътнения, те отново стават еластични,  леко се рздуват отново  и уплътняват системата.

Начин на употреба: Една опаковка Power Steering Repair е достатъчна за третирането на 2-3 литра хидравлично масло.  Започва да работи още от първата минута и ще получите пълен резултат след 2 дена шофиране.

part number: 44650     Цена: 69,90 лева

 

2.Rislone Power Steering Stop Leak Е концентрирана добавка за спиране на течове от хидравличната система на автомобила. Предотвратява течове от хидравличната рейка, хидравличната помпа и течове от маркучите на хидравликата. Това е най-бързият и лесен начин за ремонт на течове от хидравличната система.

 

part number: 51629     Цена: 44,90 лева

 

3.Rislone Hydraulic Seal and Conditioner Добавка, предназначена за спиране на течове от хидравлични системи и хидравлични цилиндри за Земекопни машини, трактори, багери, мотокари и за хидравлика на падащи бордове. Предназначена да работи с всички видове минерални и синтетични масла. Със специалната си формула бързо и лесно уплътнява течове от хидравликата на тежка техника. Налична в разфасофки 1L, 4L, 19L и 208L

part number: 41820     Цена: 74,90 лева

 

4.Rislone Jack Oil Stop Leak -Добавка, предназначена за доливане и спиране на течове от хидравлични крикове тип гущер за автосервизи. Бърз и лесен начин за спиране на теча от хидравличният цилиндър или семеринг. Спестява пари за ремонт или закупуване на нов крик.

 

part number: 41812     Цена: 39,90 лева

 

 

Добавки за Спиране на течове и Възстановяване на Охладителна уредба

1.Rislone Cooling System Repair  Възстановяването на Охладителната уредба с Rislone Cooling System Repair има два пъти по-висока производителност от други продукти. Rislone Cooling System Repair е добавка за спиране на течове на антифриз от охладителната уредба, спира производството на ръжда от металните части на двигателя , спомага за смазването на водната помпа и предотвратява прегряването на двигателя. Добавя се директно към антифриза без значение от цвета на антифриза /син , червен, жълт или зелен. Продукта е предназначен да остане в охладителната уредба и да предпазва от течове или прегряване на двигателя. Двукомпонентният му състав помага за безотказно и успешно запушване на течовете на антифриз от охладителната уредба на всички 4, 6, 8 и 10 цилиндрови двигатели работещи на бензин, газ LPG, турбокомпресорни и дизелови двигатели на леки автомобили, автобуси,  камиони, пътностроителна и селскостопанска техника.

Xtreme Cool ™ намалява повърхностното напрежение на охлаждащата течност и благодарение на  металните частици в него се подобрява преносът на топлина, намалявайки температурата на охлаждащата течност и така се предотвратява прегряването на двигателя.

За много превозни средства това е последният ви шанс, преди да платите скъпа сметка за ремонт или да замените автомобила. XTREME COOL ™

Начин на употреба: Една опаковка от препарата Cooling System Repair е достатъчна за 16литра охладителна течност. Добавката се налива в охладителната уредба на автомобила на студен двигатела за да се избегне риска от кипване на охладителната течност, която може да ви изгори и нарани. Затваря се капачката на охладителната система и Двигателя се запалва да работи около 15-20минути.

part number: 41150  Цена: 69,90 лева

 

2.Rislone Radiator Stop Leak Е концентрирана добавка за спиране на течове от Радиатора на автомобила. Предотвратява течове от, както и от други метални и гумени маркучи. Това е най-бързият и лесен начин за ремонт на течове от охладителната система.

 

 

part number: 51196     Цена: 44,90 лева

 

3.Rislone Block Seal Liquid Copper Intake & Radiator Stop Leak Е концентрирана добавка за спиране на течове от водният Радиатор на автомобила, както и за спиране на течове от охладителната част на колекторите или цилиндровата глава в частта от към всмукателният тракт. Запушванетто става като препарата се излее в охладителната система и след като се разнесе добре по цялата система, той започва да изтича заедно с охладителната течност през пукнатината или дупката. Течният компонент на добавката подготвя и почиства пукнатината, а влакната в препарата полепват по обработените стени на пукнатината или отвора и образуват нещо като цедка(сито) което улавя още повече влакна , мед и минерали от добавката, създавайки композитен слой върху пукнатината. Този композитен слой се стабилизира с Течно стъкло и се втвърдява от температурата и по този начин образува една надеждна и трайна защита на пукнатината. Това е най-бързият и лесен начин за ремонт на течове от пукнатини в главата колектор и радиатора на автомобила.

part number: 41109     Цена: 79,90 лева

 

4.Rislone Radiator & Heater Core Stop Leak Liquid Aluminiu – Е концентрирана добавка с течен Алуминий за бързо и лесно запушване на по-сериозни течове от Раиатора или Радиаторчето на парното, като гарантирано не запушват и не затрудняват циркулацията на охладителната система. Запушванетто става като препарата се излее в охладителната система и след като се  разнесе добре по цялата система, той започва да изтича заедно с охладителната течност през дупката. Течният компонент на добавката подготвя и почиства пукнатината а влакната в препарата полепват по обработените стени на пукнатината или отвора и образуват нещо като цедка(сито), което улавя още повече влакна, Алуминий и минерали от добавката, създавайки композитен слой върху пукнатината. Този композитен слой се стабилизира с Течно стъкло и се втвърдява от температурата и по този начин образува една надеждна и трайна защита на пукнатината. Това е най-бързият и лесен начин за ремонт на течове от пукнатини в главата, колектора и радиатора на автомобила.

part number: 41110     Цена: 79,90 лева

 

5.Rislone Head Gasket Fix Е концентрирана добавка с Фибри за бързо и лесно запушване на навлизане на СО в охладителната уредба, когато има издухала гарнитура на главата, спукан цилиндров блок или спукана цилиндрова глава. Препарата реагира от химическа реакция с изгорелите газове и високата температура и се създава много твърдо и устойчиво във времето съединение , което трайно запушва пукнатината или мястото на издухалата гарнитура. Това е най-бързият и лесен начин за ремонт на издухала гарнитура на глава, спукана цилиндрова глава или цилиндров блок на автомобила.  Една опаковка е достатъчна да обработи един 8 цилиндров двигател или два 4 цилиндрови двигателя.

part number: 41111     Цена: 184,95 лева

2 коментара за “Rislone – Добавки за Спиране на Течове и Възстановяване

 1. Здравейте искам да поръчам следните добавки

  1.Rislone Engine Repair

  3.Rislone Valve Seal

  гр. Шумен ул.Сакар 13А
  0879586892

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *