Машинна Диагностика на ходова част на автомобила с тестер последно поколение

Машинна Диагностика на ходова част на автомобила с тестер последно поколение

Ние откриваме всички хлабини и разбити елементи по окачването на Вашият автомобил!

Диагностика на Ходовата част

Тестер за Диагностика на Ходовата част

Следвайки концепцията на сервиза да имаме пълна гама оборудване и машини за всички видове тестове, проверки и ремонт, попълнихме колекцията си с една Нова машина за тестване и диагностика на ходовата част на автомобила.
Съвременните автомобили имат доста сложно, а понякога и многораменно окачване, Диагностиката на , което не винаги може да бъде открита от механика, затова Диагностика на ходовата част с машина е много Важно . Често пъти се появява шум в окачването, автомобила започва да чука и след поредния оглед заключението е „Няма Проблем“ , но винаги щом има чукане в окачването – Проблем ИМА. Никой не отива на зъболекар с оплакване, ако няма болка в зъба. Ето защо ние Вярваме , че ако имате проблем ,ще го открием и ще го отстраним Благодарение на Диагностика на ходовата част с машина. Цена: 65лв

Диагностика на Ходовата част

Машинна Диагностика на Ходовата част

Затова, ние закупихме последно поколение машина за тестване и диагностика на ходовата част на автомобила. Сега много лесно може да се хване дори и най-минималната хлабина в окачването.

Понякога се налага безсмислено да сменяте дори и здрави елементи по окачването с надеждата , че  досадното чукане ще изчезне, а то пак остава.

Чрез  Диагностика на Ходовата част на Автомобила с машина, бързо ще получите ясна и точна Диагноза за състоянието на ходовата част на автомобила , а Приемчикът ще ви изготви офертата за ремонта .

Ние Ви гарантираме , че ще смените САМО Дефектиралите части и ще Спестите излишни разходи.

След  ремонта на ходовата част на Вашият автомобил, задължително направете реглаж на окачването . След реглажа гумите на вашият автомобил просто ще се търкалят – така ще износят значително по-бавно и равномерно. Когато гумите се  търкалят, съпротивлението е минимално, а това намалява Разхода ви на гориво. Когато гумите не се търкалят, а се влачат , се пораждат странични сили в окачването , които да държат тампоните и шарнирите под стрес, а това намалява живота им многократно – до 3 пъти.

Заповядайте  и се възползвайте от първата по рода си „Диагностика на Ходова част с Машина“ само при нас – Дунев Мотор Спорт Р21.

Диагностика на Ходовата част

Машинна Диагностика на Ходовата част

11 коментара за “Машинна Диагностика на ходова част на автомобила с тестер последно поколение

 1. Здравейте !
  Цената за диагностика на ходовата част каква е и трябва ли час да се записва предварително ?
  Получавам ли някакъв документ какво точно е разбито и трябва да се смени ?
  Задължава ли ме при Вас да сменя нещата или мога и в друг сервиз съответно по документа с нещата за смяна ?

 2. Трябва ли предварително да се запази час за диагностиката на окачването.

 3. Такава космическа машина има от 15 години в поне 10 сервиза и с нищо не помага ,ако не е човек да пипне нищо не става !

  • Здравейте Г-н Иванов,
   определено човешкият фактор е определящ при диагностиката и точното определяне на техническото състояние на Ходовата част на Автомобила , но с помощта на тази машина диагнозите са Супер Точни . Това дава възможност да се сменят само наистина повредените части по окачването и ремонтите излизат в пъти по-ефтино . Работиме с тестера близо 5 месеца и резултата е налице . Успешен ден 🙂

   • Между другото забравих да добавя че към допълнение на тестера за окачване който работи само в хоризонтална посока закупихме и професионален тестер за проверка на амортисьори за да може да сме изцяло полезни в инспекцията и диагностиката на ходовата част на автомобила.
    Тестера за амортисьори няма нищо общо с тресачките по пунктовете за Годишни Технически Прегледи. Той определя само състоянието на амортисьора и не се влияе от състоянието на пружината , налягането в гумите или натоварването на автомобила. Пълна информация можете да намерите в темата за Тестер за Амортисьори.

 4. Каква е цената за диагностика на ходова част и спирачна система? Трябва ли да си набавя части или вие предлагате?

  • Здравей Мартин,
   Диагностиката на Ходовата част е 25лв.
   Диагностиката на Спирачната система е 25лв.
   Няма смисъл да си набавяте части, защото още не е ясни какви части ще са необходими за ремонта. Сервиза разполага с всички необходими резервни части за ремонтите по автомобилите.
   Приятна Вечер 🙂

   • Здравейте,
    Защо вчера, като попитах ми казаха, че цената за диагностика на ходовата част е 50лв?
    Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *