Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия

Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия

Важно:Продаваме и машини и изграждаме мрежа в страната!

До момента Практиката в сервизирането и смяната на маслото в Автоматичната Скоростна Кутия в България и Европа беше подмяна едва на 40-50 % от маслото на Автоматичната Скоростна Кутия, тъй като няма как технологично да се източи маслото от турбината, тръбопроводите и радиатора на автоматика.Така новото масло много бързо се зацапва а ефекта е незадоволителен.

Защо да изберете нас ? Защото ние използваме машина и така можем да сменим маслото на автоматичната скоростна кутия на 100% вижте сами как!

IMG_1172

Машина за Смяна на маслото в Автоматичната Скоростна Кутия

Използвайки нашите услуги винаги промивайте и сменяйте маслото си с 1 литър повече за ПЪЛНА промивка на системата.

Американците препоръчват , обслужването на системата и Смяна на маслото в Автоматичната Скоростна Кутия да се извършва така :

Ако системата събира 7 литра направете смяната Смяна на маслото в Автоматичната Скоростна Кутия  с 8 литра така ще сте напълно сигурни, че цялото масло в Автоматичната Скоростна Кутия ще сменено и кутията ще е напълно промита.

Сега вече има нова Революция – Машинна смяна на маслото в вашата Автоматичната Скоростна Кутия

Изследване на Асоциацията на сервизите ремонтиращи Автоматични скоростни кутии в САЩ показва, че 90 % от повредите, се дължат от прегряване на маслото в следствие на това , че с километрите е загубило свойствата си. Това води до по-бързо  износване и дефектиране на частите на Автоматичната Скоростна Кутия.

Ето затова те препоръчват смяната на маслото в Автоматичната Скоростна Кутия да се извършва на всеки 50 000 км като то трябва да бъде подменено ИЗЦЯЛО с Машина. Цена: 95лв

За да бъде сменено изцяло е необходима машина.  Ние от  Дунев Мотор Спорт Р21 се доверяваме изцяло на опита на Американците защото 99,3% от автомобилите в САЩ са с Автоматични кутии.

Ето защо избрахме машина Номер 1 на Американският пазар и тя вече е тук в сервиза на Дунев Мотор Спорт Р21 на разположение на вас нашите клиенти и взехме втора още по-добра за да не се налага клиентите да чакат с дни записване на час.

Тя изсмуква старото масло от Автоматичната Скоростна Кутия което вече е загряло и пътя му е към охладителя и под налягане вкара ново масло през охладителя в Автоматичната Скоростна Кутия, по този начин избутва с прясното масло , старото. Когато входящото масло и изходящото добият еднакъв цвят това означава че 100% маслото е напълно сменено.

Ние стриктно спазваме препоръките на Производителя  за точната спецификация на маслото на вашата Автоматичната Скоростна Кутия

Преди смяната на маслото е желателно системата да се промие с добавка  . Цена за промивката 15лв.Препоръчана от производителя на машината. Машината има специален цикъл за промивка на Автоматичната Скоростна Кутия.  По време на този цикъл се превключват всички предавки за да може промиваната течност да измие всички пакети.

Нещо важно и полезно:

Изследване на маслото на Автоматична скоростна кутия

Изследване на маслото на Автоматична скоростна кутия

Към новото масло е препоръчително да се добави добавка кондиционер който ще удължи живота на кутията и турбината и характеристиките на маслото. Цена на Кондиционера 50лв.

Преди да налеем новото масло ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  взимаме проба от старото и го изследваме за наличие на влага, вода или антифриз. Това може да предотврати непредвидени разходи.

Наличието на вода или антифриз в маслото унищожава фрикционните пакети на Автоматичната Скоростна Кутия.

Ако има спукан охладител който вкарва антифриз в маслото на вашата Автоматична Скоростна Кутия след като се налее новото масло то отново ще се унищожи и вие трябва да заплатите отново за Следващите 8-9 литра масло.

Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия1

Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия1

Нашите Професионалисти Ви спестяват излишните разходи. Доверете им се.

Ако Обичате и държите на автомобила си , сменяйте маслото в Автоматичната Скоростна Кутия с машина редовно

Ако желаете той да не ви изоставя на път, сменяйте маслото в Автоматичната Скоростна Кутия с машина редовно

Aко не желаете да имате скъпоструващи проблеми с Автоматичната скоростна кутия в бъдеще , сменяйте маслото в Автоматичната Скоростна Кутия с машина редовно.

Обслужвайки редовно и качествено вашата Автоматична Скоростна Кутия на всеки 50.000км Вие ще получите:

–          По-дълъг  живот на Вашата Автоматична Скоростна Кутия

–          Ще спестите скъпи ремонти по кутията от 1500-8000лв

–          Ще се намали разхода Ви на гориво

–          Ще пътувате спокойно без притеснение , че може да закъсате

Автомобила ви ще потегля и превключва предавките плавно,  така освен комфортно пътуване ще спестявате разходи от разбити карета, полуоски и кардани.

НОВО Уникална добавка единствената добавка в Света за решаване на проблеми с приплъзването на автоматичната скоростна кутия!!! Произведено в Америка.

За Автоматични скоростни кутии с проблеми от Приплъзване или Теч на масло предлагаме единствената по рода си добавка за Автоматичната скоростна кутия  Rislone Stop Slip , чрез добавянето и към вече смененото масло и след пробег между  500 и 1000км се проявява пълният ефект . Така само за 65лв за брой може да си спестите скъпо струващи ремонти за спиране на течове или ремонт на Автоматичната скоростна кутия.  Тествай я и ти Заслужава си

Как да разберем дали маслото е за смяна ако не знаем кога е сменяно? Информация и  Безплатна консултация за състоянието на маслото и нивото му може да получите  от нашият R-Expert.

Въпреки че голяма част от вносителите на автомобили използват автоматичните скоростни кутии на ZF и твърдят , че ,маслото никога не се сменя , ето и становището на ZF лидер в производството на автоматични скоростни кутии. Следващите няколко снимки от щанада на  ZF от изложение

 

Сега сами може да прецените защо маслото на автоматичната скоростна кутия навреме.

Снимка 1 От щанда на ZF и дисплея с пробите от маслото на различни километри

Снимка 2  Проба от чисто ново масло за Автоматична Скоростна кутия 6HP

Снимка 3 Проба от чисто ново масло за Автоматична Скоростна кутия 8HP

Снимка 4 Проба от  масло за Автоматична Скоростна кутия  ZF на пробег 50.000км

Снимка 5  Проба от  масло за Автоматична Скоростна кутия  ZF на пробег 100.000 км започва наличие на стружки, които унищожават много бързо кутията.

Снимка 6 Проба от  масло за Автоматична Скоростна кутия  ZF с наличие на вода или антифриз в маслото

Не забравяйте , че автомобила ви има и деференциал , попитайте и за смяната на маслото в деференциала и раздатъчната кутия ако той е 4х4

Може и да запазите час за смяната на маслото на телефоните на сервиза  0886202121

На www.dunevmotorsport-r21.com може да намерите още полезна информация и услуги

121 коментара за “Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия

 1. Здравейте,интересува ме колко излиза при вас смяната на маслото на авт. ск.кутия.Колата е мерцедес/1,8-С 200,163к.с- 2006г./автомат/

  • Здравейте, моля за цена за машинна смяна на маслото на автомат на Дайхатсу Териос 2, 2006 г. Имам филтър, гарнитура и 5 l. Aisin ATF 6+, който надхвърля Dexron III, който е по книжката. Системата има 4,6 литра. Трябва ли допълнително свежо масло за промивката?

 2. Смяна филтер и масло на кутия Паджеро 4
  6G75
  Цена само за услугата
  И цена за услугата и косомативи

 3. Здравейте, от 04.04.2022 искам оферта за смяна на маслото на АСК. Говорих по телефона с ваш представител, изпълних всичко каквото се бяхме разбрали (за инфо по вайбър), припомних за запитването 2 пъти и накрая нищо. Ще получа ли някакъв отговор – положителен отрицателен?

 4. Интересувам се колко ще струва смяната на масло на автоматична скоростна кутия на Хонда Инсайт Хибрид 1,3;2010г.
  И задължителна ли е компютърната настройка след смяната

  • С диагностика разбира ли се дали е сменено маслото на скоростна кутия на Хонда Инсайт

 5. Имайте рпедвид,че някои модели автомобили, какъвто е моят има байпас клапан,който се отваря на 70 градуса, а препоръчително се сменя флуида на 35-50°C. Има си специална процедура за смяна на маслото на ск. кутия от производителя ZF и никъде не се споменава нуждата да се ползва машина. Смяната се прави само с долив и изреждане на предавките в определен ред за определено време. Всичко е описано в брошурката към ваничката и филтъра,когато си го купиш от ZF.

 6. Здравейте. Колко ще струва обслужването на автоматика на Ford Focus 2.0 TDCI 136 hp 2008 г.

 7. Здравейте,
  Може ли да ми дадете цена за смяна на масло и филтър на автоматична скоростна кутия на бмв 320д 163кс 2006г.
  Благодаря

 8. Здравейте,
  Бихте ли ми дали цена за смяна на масло на автоматична скоростна кутия на BMW E90 330XI 2007г

  • Интересува ме цента за смяна на маслото в автоматична скоростна кутия на БМВ Х3 2.0Д 177 К.С.
   БЛАГОДАРЯ

   • Бих искал цена за смяна на масло в автоматична скоростна кутия на Волво xc 90 2008 година, бензин ,154 кВ

 9. Здравейте,
  може ли цена за смяна на маслото на автоматик тойота с филтри и гарнитура.
  Скоростната кутия е U660E шест степенна

 10. Колко ще струва смяна на масло за автоматична скоростна кутия за мерцедес б200 дизел без филтър и гарнитура

 11. Здравейте. Може ли цена за смяна масло на ск.кутия мултитроник Ауди А6 4ф

 12. Здравейте,

  Моля да ми кажете колко ще ми струва смяна на масло BMW325xi. 4х4
  Автоматична скоростна кутия
  диференциали и раздатъчна кутия

  • Здравейте! Може ли да ми кажете колко ще струва смяната на маслото на автоматична кутия на BMW e90 320 xdrive, 2010г.

 13. здравейте имам х5 3.0 бензин 2001 година с какво е новото масло на автоматичната кутиа жалто или червено.Благодаря предварително

 14. Здравейте, вчера закупих Пежо 607, 2002г, 2.2 Hdi 133к.с. При по-сериозно настъпване на магистралата вдига обороти и автомата не превключва на по-горна предавка. При спокойно каране няма проблеми. Какво може да е и също колко струва обслужването на автомата?

  • По всяка вероятност селеноиди,ако включва в авариен режим.Вдига обороти но повече от 30-40 километра не вдига.

 15. Здравейте, наскоро купих Мерцедес 500 s, 4-matic, 435 к.с. двигател 4663 куб.см., производство- края на 2011 год. Скоростната кутия е автоматична 7 G-tronic.
  Интересува ме колко ще струва смяната на маслото на автоматичната скоростна кутия, какво масло слагате за този тип кутии?

  • Здравейте, скоро си закупих Мерцедес МL320 CDI 206г със скорости 7g.yronic. Моля да ми кажете колко ще струва при вас пълно обслужване с промиване М кутията.

   • МОля да ми кажете колко ще струва подмяна на масло на скоростна кутия BMW E60 LCI фейст лифт дизел 3.0
    235 h/p

    • Здравейте. Може ли цена за смяна масло на ск.кутия мултитроник Ауди А6 4ф

 16. Здравейте, може ли да ми кажете цена за консумативи и труд,за машинно сменяне на масло на кутията Range Rover Sport 2007 3.6 TDV8. Благодаря!

 17. Здравейте, интееесува ме приблизителна цена на труд и цена на консумативи за машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия на Мицубиши Галант 2.5 V6 1998г. 163 к.с.

 18. Здравейте,
  може ли приблизителна цена за промивка и смяна на маслото в автоматична скоростна кутия на Пежо 607, 3.0, 207 к. с.? Благодаря предварително.

 19. Здравейте, моля да ми напишете колко ще ми струва пълна смяна на масло в автоматичната скоростна кутия на Ситроен ц крозър 2.4 литров мотор Mitsubishi 170 коня . ЖЕЛАЯ пълно промиване скорост по скорост номер на шаси VF7VVSFZF8U962754.Благодаря предварително.

 20. Здравей те купих си BMW-535XD на 253000км. трябва ли да сменя маслото на автоматичната скоростна кутия ,ако трябва как да го направя ,при вас . Благодаря предварително.

 21. Здравейте интересуваме колко ще ми струва смяната ня маслото на автоматична скоростна кутия колатя ми е БМВ Ф10 520д 184кс

 22. Здравейте, желая да сменя маслото на аск на соната 3.3 v6 2006 може ли да ми кажете цена, колко време предварително трябва да се обадя за записване на час, маслото аз ли трябва да го нося или имате в наличност става въпрос за (сп3) масло благодаря предварително.

 23. Здравейте, смяна масло и филтър голф5 вариант 105к 2008 г /DSG /+смяна масло двигател/~репсол/.. прибризителна цена и кога може да се извърши смяната

 24. Здравейте,бих искал да попитам, каква ще е цената за смяна на масло и филтър на АСК, бмв е60, 525d, 2005г, 177 hp.Благодаря.

 25. Здравейте,

  Бих искал да попитам колко ще струва обслужването на АСК на БМВ е60 525 ix 218 к.с, 2006 година на производство.. Масло, картер/ филтри, втулки и тн.

  • Бихте ли ми казали колко ще струва смяната на маслото и филтъра на скоростите колата е audi a4b6 автоматик

 26. Здравейте, преди няколко седмици си купих Fiat Croma 1,9 16V 150k 2010г., кутия AWTF-80 SC, предполагам, че не е сменяно масло на скоростите. Въпросът ми е каква е приблизителната цена по смяна на маслото и колко време отнема процедурата

 27. Здравейте!Надявам се да ми върнете съобщение за цена на смяна на масло на автоматична кутия на Мерцедес S320 1999година!Благодаря… 🙂

  • Здравейте,
   Искам да попитам колко ще ми струва смяната на филтър маслои гарнитура на скоростна кутия 722.902 .
   Също и на Дизелов двигател
   642 . 920
   За което предварително ви благодаря.

   Поздрави

  • смяна на масло на автоматична кутия на Мерцедес Е280 2007г цена и кога Благодаря

 28. Здравейте, искам да попитам колко ще ми струва смяната на маслото на автоматична скоростна кутия, колата е Ауди а6 3.0tdi quattro avant 2005г +добавка

 29. Колко ще ми струва смяна на маслото на автоматк.Опел Мерива 2013г 1,7дизел 110кс.

  • Колко ще ми сърува смаяна на масло на автоматична кутия на Опел Зафира 1.8 125кс 2003г

   • Колко ще ми струва смяната на масло на автоматична кутия на Опел Астра 1.6 105кс 1996г

 30. Каква е цената за смяна на маслото + промивка за киа соренто 2.5 ех 2003г.

 31. Здравейте,
  Интересуваме каква е цената за смяна на масло на скоростна кутия на VOLVO XC90 D5 2003г и колко време отнема процедурата?
  Благодаря

 32. Здравейте Интересувам се колко струва при вас смяна на масло на автоматични скорости с мое масло и филтър и промиване Колата ми е Hyundai XG350 2003г и събира около 9л масло в скоростите?

 33. Здравейте интересува ме колко пари ще ми струва смяната на маслото на автоматичната скоростна кутия колата е опел сигнум 3.0 дизел

 34. Здравейте, интересувам се от смяна на масло на автомата за Ситроен С5 2.0 HDI 165 (163к.с.) 2010г. Евро 5А. Според официалният представител на ситроен за България вида/типа масло за тази скоростна кутия трябва да е JWS 3324.

  Интересуваме цената на услугата и съответно какво включва – масло (марка/модел), промиване, филтър (ако има и съответно подлежи на смяна), диагностика на състоянието на автомата (ако предлагате такава разбира се) и т.н.

  Също така ме интересува и цена само за услугата (ако я предлагате отделно разбира се) с мои консумативи (масло, филтър и т.н.).

 35. Добър ден интересува ме колко ще ми струва смяната на маслото на автомата на Citroen c4 1.6hdi 110hp 2006 година?

 36. Здравейте,скоро си закупих Citroen C5 3.0 V6 2001 automatic combi може ли да ме ориентирате колко ще ми струва смяната.Благодаря предварително.

 37. Интересува ме на колко км. се обслужва автоматична скоростна кутия ZF на БМВ Х3 (F25)2012г. 2.0 disel Xdrive?
  Моята кола направи 110000 км. от сервиза на БМВ ,казват ,че маслото не се сменя докато няма проблеми със скоростната кутия.Това ми звучи малко не сериозно.

 38. Здравейте,
  интересува ме дали на рено сценик 2003 2.0 16V може да бъде обслужена автоматична скоростна кутия без да се наложи сваляне и разглабяне на цялата кутия. Ако е възможно, каква би била цената. Благодаря.

 39. Здравейте, искам да попитам колко ще ми струва смяната на маслото на автоматична скоростна кутия, колата е Ауди а4 б6 2004 г.

 40. Здравейте,
  Бихте ли направили оферта за комлект смяна масло на скоростна кутия BMW x3 f25 20d xDrive. – 2010г.

  Благодаря!

  • Здравейте.Колко ще струва смяна на семеринг на хидроуселвател на bmw e 46 320d 136k.s

 41. Здравейте искам да попитам за цена на смяна на масло за автоматична скоростна кутия за VW Passat 1.8T automatic tiptrinic 1999 година ,с код на двигателя APU.

 42. Добър ден. Интересува ме смяна на масло на автоматична скоростна кутия на Toyota Avensis 2003 бензин. Каква е цената и ако запиша час предварително це стане ли за самия ден?

  • Здравейте,
   Интересувам се от цената на смяната на маслото на автоматика на Nissan X-trail 2.0 140 к.с. бензин. Благодаря предварително!

  • Здравейте, каква е цената за смяната на масло, филтър и букса на АСК на BMW 535d 2004г. 272к.с.

 43. Каква е цената за смяна на маслото и промивка на трансмисията на Мерцедес Ц320 7G-tronic 2006г. 9.5 литра?
  И може ли аз да си донеса маслото гарнитурата и филтъра?

 44. Здравейте, искам да попитам колко ще ми струва пълна смяна и диагностика на скоростната кутия на Volvo XC60 2010 2.4 AWD 120 kw. Предварително благодаря.

 45. Здравейте, Интересува ме дали може да се тества качеството на маслото на автоматична скоростна кутия и ако се налага смяна, колко Ще струва за Рено Меган 2, 1,6i, бензин, 2008г.

 46. Здравейте,
  Моля изпратете оферта за смяна на маслото на автоматична скоростна кутия на автомобил марка „Dodge“, модел „Caliber“, година производство 2007, обем двигател 2000 см3, бензин.
  Направих опит за смяна в Бургас, но се оказа че в сервиза нямат щека за измерване на нивото на маслото. Такава щека няма и на пробката на кутията. От разговора по телефона с Ваш служител разбрах, че е необходимо заявката за смяна да направя един ден по рано. Поздрави,
  В. Колев
  Бургас

 47. Здравейте ,искам да попитам за моята кола ,която съм изминал 30 000 км кога трябва да сменя маслото на скоростната кутия.Последно го смених преди две години . Ще има ли проблем ,ако продължа да я карам ? Моля отговорете ми !

 48. Имам нужда от смяна на масло вАСК на BMW X5 3,0d 2006,и също така масло на двигател плюс въздушен и маслен филтър.Може ли да бъда информиран за цената и начина по който бих могъл да си запазя час.Благодаря Ви.

 49. Каква е цената на пълна смяна на масло на авт. скоростна кутия на ситроен с5 2.2 хди 2003г с масло от вас?

  • Здравейте, дали може да ми кажете колко струва смяната на масло на автоматична скороста кутия на ситроен С5 номер на рама VF7DCRFNF76514144. Маслото с работата и консумативите.
   Благодаря предварително

 50. Здравейте, трябвали предварително записване за смяна на масло на автоматична скоростна кутия,колата е ауди а4 3.0 мотот 204 коня quatrro 2005 година и колко би струвало,благодаря предварително лек и успешен ден

 51. Здравейте, преди седем дни имах проблем с автоматичната скоростна кутия на Рено Сценик1. По време на движение по магистралата влезе в авариен режим и изхвърли през отдушника малко масло.
  Маслото е частично подменяно преди пет хиляди километра и до този момент не съм имал проблеми. При направена компютърна диагностика се установи, че в натоварен режим има по-ниско налягане от зададеното. Моля за ценова оферта за диагностика и подмяна на маслото.

 52. колко струва смяната на маслото на ав.скоростна кутия на мерцедес w211 320цди 204коня 2003г

 53. Колко ще струва смяна на маслото на скоростната кутия на Рено Сценик II 2005г. 1.6 бензин, автомат?

  • Колко ще струва смяна на маслото на скоростната кутия на Рено Еспейс III 2001г. 2,00 16V бензин, автомаш DPO,Може би ще е необходимо и предварително записване

  • Здравейте,
   не успях да се свържа по телефона и ви пиша тук. Смяната на маслото на автоматична скоростна кутия със записване ли става? Колко струва при вас подмяната на маслото и филтъра на автоматичната скоростна кутия? Става дума за VW Polo 1.4 2005г. 55 к.с.

   • Здравейте, карам Туран с 6 степенна DSG кутия , BMN двигател
    Появи се омасляване от кутията което с времето като че ли се увелечи
    Диагностика и допълване колко би струвало
    Необходимо ли е предварително записване и колко време би отнела процедурата?

 54. Здравейте,
  необходимо ли е предварително записване и/или запазване на час за смяна на масло на автоматична кутия и двигател. К колко време в общи линии отнема смяната на маслото и цени. Автомобила е Volvo xc90 D5 2003 г.

  Поздрави,

 55. Здравейте, смяна на масло и филтър на автоматична скоростна кутия- Рено 1.6 Канго 2005. Интересува ме цена и време за смяна и заявка. Благодаря.

 56. BMW X5 E53 3.0i
  Колко ще ми струва диагностика и смяна на масло на АСК?
  Колко време е нужно за процедурата? Свободни дни за резервация?
  Предварително благодаря!

  • Здравейте!
   Сменяте ли масло на автоматична скоростна кутия на Мицубиши Колт CZ3 от 2006 г.? Колко време ще отнеме и евентуално колко ще струва?
   Благодаря!

 57. Здравейте, интересува ме какава е цената за смяна на маслото в АСК на Тойота Авенсис VIN SB1BJ56L20E08499. Цената включва ли масло и филтър и каква марка масло използвате. Благодаря предварително и успех.

 58. Искам да разбера колко ще ми струва подмяната на юаслото на автоматична трансмисия на е320 2004 в211

 59. Здравейте ,
  колата е форд галакси 1.9.тди 2002г 115ph интересувам се от цялостна смяна на маслото на скоростите и филтъра + промивка и добавка Stop Slip както и цената за тази услуга.

  Благодаря предварително.

 60. Здравейте, искам да ми дадете цена за смяна
  на масло на автоматична кутия на Маза 6 2003г 4х4.2,300сс

 61. Здравейте!Наскоро закупих vw sharan с автоматична 5 степенна скоростна кутия 1.9 tdi.Усеща се придърпване при превключване на скоростите.При студен двигател до първите 1-2 км няма проблем.правена е частична смяна на маслото,но проблема останал.Казаха,че кутията е без сменяем филтър.Въпроса ми е ,дали след пълна смяна на маслото и промивка,проблема би изчезнал.

 62. Интересува ме колко литра масло събира автоматична ск. кутия на Опел Зафира 2.2 бензин 2003 г. и каква е цената за смяната

 63. Здравейте! Притежател съм на BMW 330хd Touring с автоматична скоростна кутия. Бих искал да попитам какво ще ми струва смяната на маслото и?

 64. Преди две седмици бях в сервиза на г-н Дунев за смяна на масло в автоматични скорости на Опел Фронтера 2000 г. – 2.2 ДТИ. Купих я седмица преди това от Петрич с препоръки на познати. В сервиза на г-н Дунев установиха скъсан маркуч, който смениха заедно с маслото в скоростите, раздатките, диференциал (общо 604 лв.). Фронтерата излезе от авариен режим, скоростите почнаха да включват мазно и равномерно.

 65. Здравейте,интересува ме колко ще ми струва пълна смяна на масло на автоматична скоростна кутия на Ауди А4,1.8,125 коня,пройзводство 1996 година.

 66. Моля да ми оферирате смяна на маслото на автоматична скоростна кутия на Опел Фронтера В 3.2 V6 модел 1999 г.

 67. Здравейте искам да попитам за цена на смяна на масло за автоматична скоростна кутия за BMW e46 1.8 automatic 1999 година внос от Англия кой сервиз би ми препоръчали в Габрово

 68. Здравейте! Колко ще струва смяната на маслото на на автоматична скоростна кутия на Мерцедес Е 300 ТД 1999г 177к.с.? Предварително благодаря!

 69. питам:
  Хюндай Туксон, оригинално зареден с консумативи, внос от САЩ, 60 000 км., в сервизната книжка пише, че маслото на автоматичната скороста кутия се семена на 168 000 км при нормална употреба. Карам градско:извънградско 50 :50 почти и нямам особените ситуации, при които с налага по- честа смяна.
  Да го сменям ли на 70 000 км?

 70. колко струва диагностика на автомат на форд галахи 2001 1.9 тди 119 конски сили и смианата на маслото с филтара сабира 3.5 литра.благодаря

 71. Педстои ми смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия на кайрон 2000куб дизел,hdi . Какво масло препоръчвате и на каква цена? Благодаря!

 72. Здравейте,
  Моля за оферта за смяна на масло и промивка в Автоматична скоростна кутия DP0.Автомобилът е Рено Сценик 2000г.2.016v.Интересува ме също така и дали извършвате проверка на налягането в същата трансмисия.
  Благодаря!

 73. Здравейте! Време е да сменя маслото на 5 степ.авт.скоростна кутия на MERCEDES E200 W210 1997г. Рама WDB2100351A419824. Бих искал аз да си набавя маслото. Интересуваме какво масло да си набавя и какво количество. Освен това при преминаване на най-ниска предавка се чува удар на метал. Казаха ми, че вероятно има клапан за смяна. Може ли да се ремонтира при Вас, при подмяната на маслото? Благодаря Ви предварително.

 74. Здравейте, преди седмица си купих Fiat Croma 1,9 16V 150k aвтоматик, предполагам, че не е сменяно масло на скоростите. Въпросът ми е на колко хиляди км. се сменя маслото на този модел и каква е приблизителната цена по смяна на маслото , ако разбира се може да ми кажете тук?

 75. Здравейте,

  Интересува ме цената за пълна подмяна на маслото в скоростната кутия. Автомобилът е Аudi A6 quattro 2.7tdi 2005г.

  • Здравейте!

   За да дадем конкретна цена е нужна повече информация, затова се свържете с нас на mail: dunevmotorsport@gmail.com, тел: 0878202121 или заповядайте на място.

   Очакваме Ви!

 76. Здравейте имам проблем с моетоbmw 330xi 2002 година.Интересуваме дали при смяна на маслото с тази технология проблемът ми с не работещата задна ще изчезне, тъй като доста хора ми казах че може от това да е проблемат но трябва машинна смяна .Благодаря ви

  • Здравейте!
   Може да заповядате в нашият сервиз, за да направим диагностика и да видим какво, ще покаже компютърът. Само така, ще можем да сме сигурни дали проблемът със задна скорост, ще изчезне след смяна на маслото с машина.
   Очакваме Ви!

 77. Здравейте имам toyota land cruiser 97год.автоматик бих желал да сменя маслото на кутията при вас защото имах проблеми с водния радиатор и на сто процента има антифриз в маслото.въпроса ми е с вашата машина дали ще бъде отстранено всичкото масло и евентоално цена да ми кажете с промивка.благодаря предварително

  • Здравейте!
   Смяна маслото на автоматика за Вашата Toyota Land Cruiser 97г. ще струва 75лв. + 15лв. промивка. Цената на маслото се определя според количеството, което събере скоростната кутия.
   Очаваме Ви!

 78. Здравейте бих искал да сменя маслото на автоматчна скоростната кутия на BMW X5 3.0d. 218 к.с 2005г.закупил съм маслото и консумативите,интересуваме само цената за смяна и диагностика и ако има нужда да закупя добаката която предлагате.Благодаря

  • Здравейте Румен,
   за съжаление сервиза не работи с части на клиента.
   Приятна вечер.

 79. Бих искал да сменя маслото на скоростната кутия на BMW X5 3.0 2009г.
  Обадих се на телефона и попитах какъв е редът, трябва ли да си запазя час и има ли всички необходими консумативи. Девойката отговори – да правим такива услуги, но не знам никакви подобности. Какво ще ми предложите?

  • Здравейте, г-н Неделкин!
   Необходими са по-подробни данни за Вашия автомобил. Бихте могъл да се обадите отново в сервиза или да ни пишете на e-mail – dunevmotorsport@gmail.com и ако ни предоставите телефонен номер ВЕДНАГА ще се свържем с Вас.
   Извиняваме се за причиненото Ви неудобство!

   Очакваме Ви!

 80. Правите ли диагностика на скоростни кутии? Сменяте ли маслото в скоростна кутия на Шевролет HHR? Колко време отнема при предварително записване и колко ще струва приблизително.

  • За да посочим коректна цена ще трябват повече данни за автомобила Ви. Моля, обадете се на телефоните в сервиза или се свържете с нас на e-mail: dunevmotorsport@gmail.com

 81. Може ли приблизителна цена за промивка и смяна на маслото в автоматична скоростна кутия на Пежо 407 2.0 ХДи/136 ФАП БВ6 ?Благодаря предварително.

  • Здравейте, при вашият автомобил има два варианта,ако е с 4-ри степенна скор.кутия маслото ще е между 3л-6л цената е 24.50лв на литър и вторият вариант е при 6-степенна ск.кутия маслото ще е 7л по 29лв литъра.Промивката за скор,кутия е с цена 15лв и смяната на маслото с машина е 75лв.
   За повече въпроси можете да се свържете с нас на посочените телефони.

 82. Здравейте,
  необходимо ли е предварително записване и/или запазване на час за смяна на масло на автоматична кутия и колко време в общи линии отнема смяната на маслото. Автомобила е ауди а3 2,0 тди 2006 г.

  Поздрави,

 83. Кондиционера за Автоматична Скоростна Кутия е предназначен да удължава живота на кутията . Така , че е препоръчително да се добавя за да не се стига до проблеми с Автоматичната Скоростна Кутия.
  В сервиза поддържаме наличности.

 84. Може ли добавката да се сложи на „здрава“кутия с цел удължаване на живота и?

  • Здравейте, възможно ли е да ми смените маслото в АСК 722.6 на W211 с мои материали и масло защото вече съм ги купил /МВ 236.14 и всичко останало/ защото в нашия град няма машина. И колко ще ми струва услугата. Благодаря и хубав ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *