The Diagnostic Box

Дунев Мотор Спорт Р21 е официален дистрибутор на Английската компания The Diagnostic Box лидер в инструментите и софтуерни продукти за Автоключари.

Предлагаме пълната гама продукти на The Diagnostic Box налични на склад , така че всеки който желае може да види и пробва уредите на място.

С продуктите предлагаме и линк с техните характеристики и упътване за работа.

0. TDB500 Clone Wizard е уред за бързо и лесно клониране на чипа на ключа.

Видео за TDB500 Clone Wizard в акция

Тук може да видите покритието на автомобилите и кой автомобил какъв цвят чип иска

 

Поставяте ключа в отвора на уреда , копирате го , той ви казва какъв цвят чип да поставите и го записва , так абързо и лесно имате готовност за втори ключ.

 1. TDB1000 A.S.S.E.T Advanced Security Systems Electronic Tester от The Diagnostic Box

Електронният тестер TDB1000 Advanced Security Systems или „The ASSET“ е проектиран и разработен, за да осигури лесна и лесна система за:

-Програмиране на Transponder Keys

-Програмиране на Remote Control Keys

-Четене на Security Pin Codes

-Нулиране на Used Remote Control Keys

-Програмиране на Proximity System Keys

TDB1000 обединява сложните ключови програмни системи и операции заедно с подробна техническа информация и поддръжка, за да направи процеса бърз и лесен за изпълнение. С помощта на нашия уеб сайт и приложения www.wikikey.com TDB1000 обединява цялата необходима информация, за да направи ключарството и усъвършенстваното програмиране на ключове лесна и достъпна работа.

TDB1000 е най-простата и най-рентабилната система за програмиране на ключове на пазара, екип от експерти поддържа продукта, с истински хора и реални актуализации.

TDB1000 е проектиран и произведен в Англия и има екип за техническа поддръжка, който да поддържа продукта сега и в бъдеще, като ви уверява, че това е правилният избор.

Цена 600€ без ДДС

Брошура на TDB1000

Упътване за работа с TDB1000

Налични софтуери за : FORD , PSA , VOLVO , OPEL VAUXHALL , FIAT

Цена софтуеар 510€ без ДДС за марка

 1. TDB001 Remote Control Tester от  The Diagnostic Box

Тестера за Дистанционното управление TDB001 е разработено така, че да предлага бърз и точен начин за тестване на дистанционни управления за радиочестотно (RF) и инфрачервено (IR) дистанционно управление.

TDB001 предлага проста проверка, че устройството за дистанционно управление изпраща сигнал, но по-важно е, че честотата, която изпраща, е правилна. Това е важно за внесените от други континенти превозни средства и системи, тъй като в света има различни честоти.

Другите функции включват задния магнит, така че уредът може да се фиксира в микробус за лесно съхранение или ако работите върху автомобил или двигател, той може да бъде фиксиран на сигурно място и да не се изплъзва.

TDB001 работи на 3 AA батерии, нормални или акумулаторни, което го прави много икономичен и ще работи за минимум 40 часа с батерии, които са напълно заредени.

Той също така разполага с индикатор за ниска батерия, който показва, когато батериите се нуждаят от зареждане или подмяна.

3.5 цифров дисплей, задно осветяване, прави уреда лесен за използване при всички условия на осветление.

Цена 75€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB001

Упътване за работа с TDB001

 

 1. TDB003 Proximity Smart Key System Tester от  The Diagnostic Box

Системата TDB003 Proximity / Smart Key Tester предлага прост и рентабилен начин за диагностициране и тестване на проблеми, свързани с системата за блокиране на автомобила, която се състои от няколко компонента.

TDB003 позволява пълното тестване на транспондера, дистанционното управление, външните предаватели на антената на превозното средство, вътрешните предаватели на антената на превозното средство и антената на транспондера, за да се гарантира, че всички части на системата работят.

TDB003 може да показва нивата на сигнала, честотните измервания, сигналните вълни и

редица други полезни функции.

Цена 180€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB003

Упътване за работа с TDB003

 

 1. TDB005 Nissan Pin Wizard от The Diagnostic Box

Бърз и достъпен начин за автомобилния ключар да получи кода на NISSAN PIN, необходим за програмиране на бутоните за транспондер и клавишите за близост.

TDB005 е продукт, който се включва в OBD буксата и конектор за включване към програматори, като AD100 Pro, AD100, T-code, Tcode Pro, Zedfull, SKP900, MVP Pro и др.

Когато програматора прочете BCM LABEL, TDB005 NISSAN PIN WIZARD ще преобразува това число в необходимия PIN CODE.

PIN кодът ще се появи на дисплея TDB005 NISSAN PIN WIZARD.

TDB005 NISSAN PIN WIZARD ще работи по: –

4-цифрен щифт с неограничено предназначение.

20 цифрови щифта 100 пъти.

В края на тези 100 употреби той все още ще работи за 4-цифрен щифт, но вече не е за 20-цифрен щифт и ще трябва да се закупи нов модул.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: TDB005 няма да работи с 20 цифрови кодови номера в Великобритания, Европа и Австралия.

Цена 95€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB005

Упътване за работа с TDB005

 

 1. TDB006 Transponder Antenna Tester от The Diagnostic Box

TDB006 Transponder Antenna Tester е пълнофункционално тестово устройство за проверка на използваната антена на системите с ключове за транспондери. Той има вътрешна антена с приемник с мощен ресивер , за да разчете сигнала на антената, но освен това има и външна антена, за да свърже антената за тестване на стартовия бутон, слота за карти и интелигентните видове ключове.

Външният четец може да се мушне в ключа или четеца на карти, както и в ключа, като лесно може да вземе сигнала, който се изпраща от автомобила.

Когато ключът или картата са поставени, превозното средство изпраща сигнал към транспондера в ключа, а TDB006 ще вземе този сигнал и ще установи, дали ключът или четецът на карти функционират правилно.

Цена 90€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB006

Упътване за работа с TDB006

 

 1. TDB007 Peugeot/Citroen Pin Code Wizard от The Diagnostic Box

TDB007 Peugeot и Citroen Pin Code Wizard е лесно и лесно устройство за извличане на ПИН код от редица превозни средства. Той може да чете кодовия код от паметта на ECU на всички блокове за управление на двигателя, Sagem, Johnson Controls и Valeo BSI.

Устройството има два режима на работа:

Режим на работен клавиш: Устройството може да чете ПИН кода от BSI паметта на имобилайзера на превозното средство, когато има наличен работещ ключ, в рамките на 5 минути.

Режим на изгубен ключ: Устройството може да чете ПИН кода от BSI паметта на имобилайзера на превозното средство, когато няма работещ ключ, времето зависи от типа и системата на автомобила, но обикновено отнема между 15 и 90 минути.

TDB007 има малък LCD дисплей с подсветка, малка клавиатура за навигация в менюто, задният магнит за подпомагане на тестването и обезопасяването на устройството при работа под капака на двигателя, конектор OBD и кабел и допълнителни кабели / съединители за работа с автомобили, които нямат CAN BUS разположени в диагностичния конектор на OBD.

Приложения:

Устройството може да работи на всички модели Peugeot и Citroen от 2001 до 2015 г., както е посочено в ръководството за приложения на нашия уеб сайт. Приложенията се актуализират редовно, така че винаги се обърнете към най-новата версия, за да сте сигурни, че имате актуална информация, преди да опитате да прочетете ПИН-кода.

Устройството работи на превозни средства от 2005/2006 г., използващи OBD порт , ако има CAN шина на OBD конектора на превозното средство, но за превозни средства преди това може да се направи директно свързване към буксата ECU на двигателя CAN, за да се даде възможност за CAN комуникация с BSI имобилайзера и ECU.

Устройството ще работи само на модели, получени от Peugeot и Citroen, и не може да прочете ПИН кода на модели, получени от Fiat или Toyota, като например 107, C1 и Scudo като примери.

Устройството е защитено от международните закони за авторското право и статута на патентно състояние заради неговия уникален дизайн и софтуер.

Цена 500€ без ДДС

Видео

Видео – Peugeot LOST Key Pin Code Reading OBD

Видео – Peugeot WORKING Key Pin Code Reading OBD

Видео – Peugeot LOST Key Pin Code Reading DIRECT ECU Connection

Видео – Citroen WORKING Key Pin Code Reading DIRECT ECU Connection

Видео – Citroen LOST Key Pin Code Reading DIRECT ECU Connection

Брошура на TDB007

Упътване за работа с TDB007

 

 1. TDB008 Parking Sensor Tester от The Diagnostic Box

TDB008 е проектиран да визуализира визуализиращите сигнали на паркинг сензори, използващи ултразвукови сензори върху редица превозни средства.

 

Много системи за сензори за паркиране, които сега са монтирани на най-новите автомобили, изискват двигателят да работи и колата да се върти на заден ход. В допълнение към това автомобилите, които имат помощ при паркиране, ще се изключат, ако има проблем и диагностиката на сензорите изисква 2 души да проверят. TDB008 с разширен проводник позволява на едно лице да управлява безопасно превозното средство и да тества сензорите, докато е в седалката на шофьора.

Това прави TDB008 едновременно продукт, спестяващ време, но също така гарантира, че системата може да бъде тествана безопасно и лесно от сервизен техник.

Цена 320€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB008

Упътване за работа с TDB008

 

 1. TDB011 VAG Group OBD Port Tester от The Diagnostic Box

В TDB011 VW, Audi, Seat и Skoda има способността да накара запалването да се включи без ключ за запалване, TDB011 също така тества окабеляването на захранващия блок на OBD и разполага с удобен светодиод, който помага при позициониране на гнездото при слабо осветление или при нощта.

Включете TDB011 в OBD, проверете светлините на устройството, за да сте сигурни, че окабеляването е правилно и че портът на OBD има връзки за захранване и заземяване.

След проверка на окабеляването TDB011 прави възможно включването на запалването (терминал 15) на возила VW, Audi, Seat и Skoda от диагностичния порт на OBD.

Това ще ви позволи да събудите управлението на автомобила и да установите комуникация без ключ.

Той е снабден с един мъжки порт на OBD в единия край и женски порт на другия и ви позволява да продължите да използвате диагностиката, без да е необходимо

изключете устройството.

Цена 90€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB011

Упътване за работа с TDB011

 

 1. TDB013 OBD Port Diagnostic Protector and Booster от The Diagnostic Box

TDB013 OBD Power Booster и Protector е създаден, за да предпази инвестициите ви да бъдат повредени от проблеми с автомобила, който тествате. Много превозни средства могат да проявят неизвестни проблеми и включването в оборудване, което струва хиляди евро , понякога е хазарт.

Със скокове, бустер пакети и зарядни за автомобили количеството на смущенията, шумовете на напрежението и напрежението може лесно да повредят скъпото оборудване.

TDB013 добавя допълнително ниво на застраховка и предлага защитата, от която се нуждаете. TDB013 ще поеме щетите, а не скъпото ви оборудване за диагностика и няма да ви се наложи да оставате без вашето диагностично оборудване дни и може би дори седмици, докато го поправите.

Допълнителна умна характеристика на TDB013 е неговата способност да управлява захранващото напрежение, което е на извод 16 на OBD порта. Това се променя в зависимост от превозното средство, състоянието на акумулатора и окабеляването от батерията към порта за OBD. Не е необичайно да имате само 11 волта на порт за OBD, когато батерията е на 12 волта. TDB013 ще поддържа 12 волта към вашето диагностично оборудване, независимо дали портът на OBD е 10 волта или дори 15 волта. Тя ще поддържа фиксиран 12 волта DC към пин 16 на OBD.

Това означава, че ще се изгладят всякакви промени в напрежението, дължащи се на презареждане, подсилване на пакети или зарядни устройства, които могат да причинят поражения на всичко, свързано с автомобила.

В допълнение, ако нивото на батерията е малко по-ниско, а диагностичното оборудване изисква 12 волта за работа, тогава разполагайте с фиксиран 12 волта, дори когато батерията е на 10 волта, може да бъде истински плюс, когато се опитвате да диагностицирате проблем с превозното средство ,TDB013 удължава живота на вашата диагностична машина и ви спестява пари…

Цена 100€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB013

Упътване за работа с TDB013

 

 1. TDB014 OBD Port Tester от The Diagnostic Box

Сервизът OBD Port Tester се свързва към конектора OBDII / EOBD на автомобила и ви позволява лесно да диагностицирате електрически неизправности.

Веднага проверете схемите за захранване и заземяване

Определете протоколите за връзка за връзка

Непрекъснато следете напрежението на батерията с дисплея

Светодиоди Дейност:

 1. ЧЕРВЕН LED

(Pin 16) – автоматично се включва, веднага след като включите в DLC.

Цветът на червените светодиоди намалява, когато:

 • Ниско напрежение на акумулаторната батерия – вижте Волтметър и аларма ще издаде звуков сигнал (под 12V)
 • Захранването на DLC пина 16 е дефектно
 • Веригите на Масата имат проблеми със съпротивлението
 1. GREEN LED’s

(Пинове 4 и 5) – автоматично включване веднага щом включите DLC.

 1. BLUE LED’s
 • (Пинове 2, 6, 7 и 10) – Светодиодите трябва да мигат, когато се появят импулси за напрежение на серийните данни в линията. Сини светодиоди се намират на пинове 2, 6, 7 и 10, за да се посочи комуникацията с инструмента за сканиране или интерфейса и идентификацията на комуникационния протокол. Светодиодът ще се светне в зависимост от модела на вашия автомобил. При някои модели автомобили ще светне един или няколко сини светодиода, когато се свърже тестовият порт за OBD и стартирате запалването.
 • Яркостта на светодиодите ще зависи от естеството на сигнала, който се показва. Сервизът на порт за OBD може незабавно да идентифицира използвания протокол.
 1. ЖЪЛТНИ светодиоди
 • (Колчета 1, 3, 8, 9, 11, 12 и 13 трябва да мигат само когато се при използват.

Цена 120€ без ДДС

Видео

Брошура на TDB014

Упътване за работа с TDB014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *