Реглаж на преден мост

Реглаж на преден мост

Реглаж на преден мост 1Имаме последно поколение стенд, с постоянно обновяващ се софтуер. Пълна база данни за Всички Марки и модели автомобили до 2016 година включително.
Машината Хънтер е най-прецизната и точна машина в света за реглаж на преден и заден мост .

С Новият стенд на Hunter реглажа на преден и заден мост става за по малко от 10 мин., което прави машината много производителна.
С Хънтер за по малко от 1 мин. имате пълна проверка на Предният и Заден мост и положението на колелата .
Румен Дунев е един от малкото специалисти по света които имаха честа да посетят базата на немската фирма KW suspension световен лидер в производството на Амортисьори и да бъде успешно дипломиран.

Успешно завършеният курс на Румен Дунев ни помага , не само да регулираме перфектно ходовата част на автомобила ни и да решаваме глобално проблеми с ходовата част и реглажа на автомобила. До момента сме решили проблемите а редица „Проблемни“ автомобили ходили на много реглажи а проблема им остава.

Реглаж на преден мост 2

Причината да се справяме успешно е Най-добрият стенд в света Hunter и доброто познаване на Кинематиката и Работата на Окачването и ходовата част , както и множеството решени проблеми и стремежа за постоянно усъвършенстване.
Не е необходимо да плащате по 180 лв за реглаж във Фирмените сервизи, Машината разполага с последната База данни и тя автоматично се ъпдейтва при излизането на нов модел автомобил. Реглажа на преден или заден мост в нашият автосервиз ГАРАНТИРАНО НЕ Е причина за падане на гаранцията на автомобила.
Някои автомобили са проблемни и е необходимо да се направи допълнителна Оптимизация за да не дърпат в страни и волана д а е прав.
Случвало ли ви се е многократно да правите реглаж на ходовата част а автомобила ви все да дърпа волана в страни, Сега ние може да ви решим проблема, заповядайте при нас.
Предлагаме и възможности за Изправяне на Страничният наклон и Сходимостта на преден и заден мост дори и на автомобили които не подлежат на реглаж, с това спестяваме на клиентите подмяна на скъпо струващи преден, заден мост или Амортисьори благодарение на EZ-shim и ексцентрични болтове за реглаж.

Реглаж на преден мост 3

Реглажа на преден и заден мост се извършва на абсолютно точно нивелиран канал което прави регулирането на автомобила много по точно от стендовете които регулират на черти колонен повдигач. Вероятността автомобила да не е идеално нивелиран върху крика е много голяма.

Реглаж на преден мост 4

 

Стенда за Геометрия е измервателен уред с голяма точност, затова ние го Калибрираме на всеки 6 месеца. На него работят механиците ,които регулират и нашите Състезателни автомобили. Изцяло следвайки предписанието на Производителя, ние поставяме тежести и натоварваме автомобила по предписание докато го регулираме. Така реглажа на предния и заден мост е най-точен, а това ви дава необходимата Сигурност и Стабилност на пътя. Съвременните автомобили- след 2006 год. изискват и синхронизация на волана чрез компютър. Благодарение на нашия диагностичен център ние може да го направим , точно така както Производителя Препоръчва.
Производителите на автомобили и гуми препоръчват регулирането на ходовата част да се извършва поне 1 годишно или след смяна на гумите или ремонт по окачването. Правилно регулираната ходова част ще намали разхода Ви на гориво, ще се намали допълнителното усилие на тампоните и шарнирите по окачването, защото колелата просто ще се търкалят с минимално съпротивление. Това ще увеличи значително живота им и ще ви спести страшно много средства за ремонт.
Понякога когато накрайниците или реглажните болтове са корозирали се налага Раздвижването им. За да може автомобила да бъде Регулиран е задължително всички реглажни резбови съединения да се движат.

Реглаж на преден мост 6 Реглаж на преден мост 5

17 коментара за “Реглаж на преден мост

 1. На CHEVROLET CAPTIVA при десен завой има тупане . Сменена лява полуоска . Може ли с диагностика да се установи причината за тупането ?

 2. Здравейте каква е цената за регулиране на преден и заден мост на Mercedes w124 , и трябва ли да си запиша час предварително ?

 3. Здр,
  А6 2010 възд. окачване. PR code 1BK.
  Имате ли спец инструмент VAG 1925, за да се настрои constant toe „S“.
  Благодаря.

 4. Колата е Рено Меган 1.9 dci 2004 г. Получи се ефекта – назъбване на протектора на предните гуми. Воланът стои леко вляво. Колко ще ми струва реглаж на преден мост?

 5. Здравейте,
  Колко ще ми струва реглаж на предница и смяна на накраиници.Колата е volvo v40 2001г.
  Поздрави

 6. Здравейте,
  След поставянето на зимните гуми бих искал проверка и при необходимост реглаж на предния мост.
  Имам намерение да посетя Вашия сервиз в събота, тъй като през седмицата ми е невъзможно.
  Необходимо ли е предварително записване на час?
  Благодаря

 7. Здравейте имам Chevrolet trans sport и ме интересува колко ще струва реглаж на предницата,защото колата до 70-80 км ми бяга надясно?

 8. Здравейте ! По-долу прочетох, че за реглаж са нужни да се извършат няколко дейности. Да разбирам ли, че ако имам ESP и болтовете не са ми раздвижени, ще трябва да дам около 70лв. за реглажа на преден мост ?

 9. Здравейте Колата ми е HYUNDAI XG 350 И понеже не е много разпространен модел дали можете да направите реглаж на преден мост и тест на амортесьорите?

 10. Имам ХюндайГетц2003г. 1.5дизел и преди няколко дни ми се наложи да му сменя предния мост . Но след смяната на моста видях че волана не е в прав и леко дърпа наляво ,а не съм сменял нищо друго. На какво може да се дължи това?

 11. Прекрасно професионално обслужване и резултати от реглажа! Препоръчвам услугата, както и екипа от професионалисти.

 12. Здравейте, имам Мерцедес 190е, на който подмених накрайниците на кормилните щанги. Колко ще струва реглажа им, защото колата, много леко, бяга надясно ?

 13. Здравейте Г-н Танев
  цената за реглаж преден мост е 35 лв
  цената за реглаж преден и заден мост 50лв
  за автомобили след 2004 год. заради системите ESP се налага синхронизиране на геометрията на автомобила с положението на волана чрез компютър затова допълнително се заплаща 10 лв
  Желателно е преди реглажа реглажните болтове и кормилните накрайници да бъдат раздвижени за да може чрез завиване и развиването им да се достигнат предписаните от производителя стойности. Ако те не а раздвижени се налага първо да се раздвижат и след това автомобила да бъде регулиран. Цената на раздвижването е от 15 -25 лв
  Успешен ден , Очакваме ви 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *