Реглаж на преден мост

Реглаж на преден мост

Реглаж на преден мост 1Имаме последно поколение стенд, с постоянно обновяващ се софтуер. Пълна база данни за Всички Марки и модели автомобили до 2016 година включително.
Машината Хънтер е най-прецизната и точна машина в света за реглаж на преден и заден мост .

С Новият стенд на Hunter реглажа на преден и заден мост става за по малко от 10 мин., което прави машината много производителна.
С Хънтер за по малко от 1 мин. имате пълна проверка на Предният и Заден мост и положението на колелата .
Румен Дунев е един от малкото специалисти по света които имаха честа да посетят базата на немската фирма KW suspension световен лидер в производството на Амортисьори и да бъде успешно дипломиран.

Успешно завършеният курс на Румен Дунев ни помага , не само да регулираме перфектно ходовата част на автомобила ни и да решаваме глобално проблеми с ходовата част и реглажа на автомобила. До момента сме решили проблемите а редица „Проблемни“ автомобили ходили на много реглажи а проблема им остава.

Реглаж на преден мост 2

Причината да се справяме успешно е Най-добрият стенд в света Hunter и доброто познаване на Кинематиката и Работата на Окачването и ходовата част , както и множеството решени проблеми и стремежа за постоянно усъвършенстване.
Не е необходимо да плащате по 180 лв за реглаж във Фирмените сервизи, Машината разполага с последната База данни и тя автоматично се ъпдейтва при излизането на нов модел автомобил. Реглажа на преден или заден мост в нашият автосервиз ГАРАНТИРАНО НЕ Е причина за падане на гаранцията на автомобила.
Някои автомобили са проблемни и е необходимо да се направи допълнителна Оптимизация за да не дърпат в страни и волана д а е прав.
Случвало ли ви се е многократно да правите реглаж на ходовата част а автомобила ви все да дърпа волана в страни, Сега ние може да ви решим проблема, заповядайте при нас.
Предлагаме и възможности за Изправяне на Страничният наклон и Сходимостта на преден и заден мост дори и на автомобили които не подлежат на реглаж, с това спестяваме на клиентите подмяна на скъпо струващи преден, заден мост или Амортисьори благодарение на EZ-shim и ексцентрични болтове за реглаж.

Реглаж на преден мост 3

Реглажа на преден и заден мост се извършва на абсолютно точно нивелиран канал което прави регулирането на автомобила много по точно от стендовете които регулират на черти колонен повдигач. Вероятността автомобила да не е идеално нивелиран върху крика е много голяма.

Реглаж на преден мост 4

 

Стенда за Геометрия е измервателен уред с голяма точност, затова ние го Калибрираме на всеки 6 месеца. На него работят механиците ,които регулират и нашите Състезателни автомобили. Изцяло следвайки предписанието на Производителя, ние поставяме тежести и натоварваме автомобила по предписание докато го регулираме. Така реглажа на предния и заден мост е най-точен, а това ви дава необходимата Сигурност и Стабилност на пътя. Съвременните автомобили- след 2006 год. изискват и синхронизация на волана чрез компютър. Благодарение на нашия диагностичен център ние може да го направим , точно така както Производителя Препоръчва.
Производителите на автомобили и гуми препоръчват регулирането на ходовата част да се извършва поне 1 годишно или след смяна на гумите или ремонт по окачването. Правилно регулираната ходова част ще намали разхода Ви на гориво, ще се намали допълнителното усилие на тампоните и шарнирите по окачването, защото колелата просто ще се търкалят с минимално съпротивление. Това ще увеличи значително живота им и ще ви спести страшно много средства за ремонт.
Понякога когато накрайниците или реглажните болтове са корозирали се налага Раздвижването им. За да може автомобила да бъде Регулиран е задължително всички реглажни резбови съединения да се движат.

Реглаж на преден мост 6 Реглаж на преден мост 5

Цени :

Лек автомобил преден мост 45 Преден Заден мост 65лв

Джип Бус преден мост 55 преден заден мост 75лв

18 коментара за “Реглаж на преден мост

 1. Имате ли спец инструмент VAG 1925, за да се настрои constant toe „S“

 2. На CHEVROLET CAPTIVA при десен завой има тупане . Сменена лява полуоска . Може ли с диагностика да се установи причината за тупането ?

 3. Здравейте каква е цената за регулиране на преден и заден мост на Mercedes w124 , и трябва ли да си запиша час предварително ?

 4. Здр,
  А6 2010 възд. окачване. PR code 1BK.
  Имате ли спец инструмент VAG 1925, за да се настрои constant toe „S“.
  Благодаря.

 5. Колата е Рено Меган 1.9 dci 2004 г. Получи се ефекта – назъбване на протектора на предните гуми. Воланът стои леко вляво. Колко ще ми струва реглаж на преден мост?

 6. Здравейте,
  Колко ще ми струва реглаж на предница и смяна на накраиници.Колата е volvo v40 2001г.
  Поздрави

 7. Здравейте,
  След поставянето на зимните гуми бих искал проверка и при необходимост реглаж на предния мост.
  Имам намерение да посетя Вашия сервиз в събота, тъй като през седмицата ми е невъзможно.
  Необходимо ли е предварително записване на час?
  Благодаря

 8. Здравейте имам Chevrolet trans sport и ме интересува колко ще струва реглаж на предницата,защото колата до 70-80 км ми бяга надясно?

 9. Здравейте ! По-долу прочетох, че за реглаж са нужни да се извършат няколко дейности. Да разбирам ли, че ако имам ESP и болтовете не са ми раздвижени, ще трябва да дам около 70лв. за реглажа на преден мост ?

 10. Здравейте Колата ми е HYUNDAI XG 350 И понеже не е много разпространен модел дали можете да направите реглаж на преден мост и тест на амортесьорите?

 11. Имам ХюндайГетц2003г. 1.5дизел и преди няколко дни ми се наложи да му сменя предния мост . Но след смяната на моста видях че волана не е в прав и леко дърпа наляво ,а не съм сменял нищо друго. На какво може да се дължи това?

 12. Прекрасно професионално обслужване и резултати от реглажа! Препоръчвам услугата, както и екипа от професионалисти.

 13. Здравейте, имам Мерцедес 190е, на който подмених накрайниците на кормилните щанги. Колко ще струва реглажа им, защото колата, много леко, бяга надясно ?

 14. Здравейте Г-н Танев
  цената за реглаж преден мост е 35 лв
  цената за реглаж преден и заден мост 50лв
  за автомобили след 2004 год. заради системите ESP се налага синхронизиране на геометрията на автомобила с положението на волана чрез компютър затова допълнително се заплаща 10 лв
  Желателно е преди реглажа реглажните болтове и кормилните накрайници да бъдат раздвижени за да може чрез завиване и развиването им да се достигнат предписаните от производителя стойности. Ако те не а раздвижени се налага първо да се раздвижат и след това автомобила да бъде регулиран. Цената на раздвижването е от 15 -25 лв
  Успешен ден , Очакваме ви 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *