Ремонт и Възстановяване на Резби на Свещи

Ремонт и Възстановяване на превъртели / развалени / резби на Свещи или скъсани Свещи

Ремонт и Възстановяване на Резби на СвещиМного често при прекомерно стягане на свещите или при нередовна смяна когато опитате да смените свещите на автомобила си установявате , че резбите на свещите  са развалени.

Тогава започва ходене по мъките и когато не може да възстановите Резбата се стига до най-неприятният момент „Сваляне на Цилиндровата глава“  една скъпо струваща операция.

Ние вече имаме решение на този проблем.

Сега само при нас за 85лв на развалена резба на свещ ние ще Възстановим  развалената резба на свещта и ще ви Спестим излишни разходи.

Ремонт и Възстановяване на Резби на Свещи1

Ето и няколко основни правила за да не стигнете до тази неприятна ситуация:

  1. Желателно е Свещите да се сменят на студен двигател
  2. Когато сменяте запалителните свещи не ги стягайте прекалено силно , защото главата най-често е алуминиева и резбата на свещта се разваля много лесно
  3. Не оставяйте запалителните свещи хлабави , това може да доведе до саморазвиване и разрушаване на свещта и резбата, а някой случаи , свещта може да пробие и предният капак на автомобила.
  4. Когато сменяте Запалителните Свещи проверявайте дължината на резбата. Прекалено дългата резба може да доведе до удар на буталото в свещта или ако работи по резбата на свеща се натрупва нагар и при развиването и нагара разваля резбата на свещта.
  5. Ако резбата на запалителната свещ вече е ремонтирана с втулка , Задължително изчакайте двигателя да изстине това ще предпази изтръгването на ремонтната втулка.
  6. Сменяйте Вашите запалителни свещи на всеки  30.000-50.000км САМО в реномирани сервизи . Това ще намали риска от скъсване и излишни проблеми.

Ремонт и Възстановяване на Резби на Свещи2 Ремонт и Възстановяване на Резби на Свещи3

Надяваме се Съветите ни да са Ви били Полезни.

При евентуални проблеми Ви Очакваме.

Запазете своя час на телефоните на сервиза.

4 коментара за “Ремонт и Възстановяване на Резби на Свещи

  1. Здравейте имах проблеми с подменяването на новите свещи преди два дни и днес една от свещта скъса резба и тя останала а преди това не успяваше да се затегне хубаво превърташе възможно ли е съдействие от ваша страна намирам се в град София

  2. Апаратурата за извършване на процедурата мобилна ли е, и ако не е предлагате ли транспортиране на автомобила до сервиза Ви.

    • Имате ли мобилен екип който извършва този ремонт.Имам проблем със свещ на четвърти цилиндър.Дайте цена за посещение в гара Елин Пелин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *