Преглед преди Покупката на автомобил и проверка на Реалните километри

Преглед преди Покупката на автомобил и проверка на Реалните километри

Преглед при Покупката на автомобил

Преглед при Покупката на автомобил

Прегледа преди Покупката  на автомобил е Специално събитие за всеки човек и семейството му, защото не всеки ден можем да си го позволим и е важно да знаем реалните километри.

Разбирайки това, ние от Автосервиз Дунев Мотор Спорт Р 21 , ще прегледаме избраният от вас автомобил и можем да установим реалните километри а по-надолу ще ви обясним защо Реалните километри са наистина важни. Предложението ми за безпроблемна покупка на автомобил от мен, Румен Дунев, е да обърнете внимание на основните неща Гарантиращи Ви Здрав и Надежден  Автомобил!

Преди да започнем с Прегледа преди покупката на автомобила , Диагностиката и различните видове прегледи за да установим техническото състояние на автомобила е желателно да проверим Реаните киломерти и да установим реалният VIN номер на Автомобилана и да го сравним с този в Документите така ще установим дали VIN номера не е пренабит, а автомобила краден. На база  на тях може да изготвим детайлен отчет от DAT Group независим немски институт , който да даде детайлен отчет за Стандартното оборудване и Екстрите в автомобила по време на напускането му от Завода производител. В този отчет се дава оценка на автомобила като нов и цената му към момента на покупката. Често пъти в обявите ще срещнете в „Екстрите“  Ел.Стъкла, Климатик, ABS, AirBag искаме да подчертаем , че това не са екстри в автомобила а част от Стандартното оборудване , което всеки един производител след определена година е Длъжен да инсталира!

Ако километража е превъртян , то цената на автомобила от оценката на DAT Group независим немски институт се променя драстично и реално плащате една изкуствено завишена цена.

Често пъти клиентите ни питат дали цената която са спазарили е реална и изгодна, но сравнявайки я с независимата оценка на DAT Group продажната цена е значително завишена.  В долният пример клиента трябва да заплати над 21 600 лв ИЗЛИШНО за един и същи автомобил!

Цена за изготвяне на независима оценака от DAT Group оценката 29,95лв .

Цена за проверка на реалните километри във всички модули  34,95лв

Прегледа преди покупката на автомобила и Диагностиките, които препоръчваме ако наистина имате интерес към този автомобил са:

Диагностика на Двигателя ABS,ESP,AIRBAG ,както и на Системите за контрол. Само за 60 лв.  ще получите пълна информация за всички налични системи в автомобила преди да го закупите и тяхното състояние;

Диагностика на Електромобили , и Хибридни автомобили на автомобила преди покупка. Оценка на състоянието и живота на Батерията нещо изключително важно за максималният пробег , разхода на гориво и електоенергия за  тези автомобили . Покупката на един електромобил или хибрид с батерия в лошо сътояние може да се превърне в кошмар за вас и да ви струва после десетки хиляди за възстаноявавнето му. Цена на пълен преглед 100лв.

Компресия на Двигателя на автомобила преди покупка. Тя е основната величина ,която ще ви даде информация за състоянието на Двигателя , разхода на гориво и масло. Измерените Резултати – нашите специалисти ще сравнят с предписаните от производителя и така ще добиете Пълна Представа за състоянието на Двигателя. Цена за измерване Компресия – Бензин 45лв за 4 цил.ДВГ , Дизелов ДВГ 80лв-250лв;

Преглед ходова част  на автомобила преди покупка  – операция даваща информация за състоянието на Ходовата част , Купето ,както и течове на масла; Цена:45лв

Преглед Геометрия. При своевременни съмнения за удари  на автомобила, Ви препоръчваме да Проверите Автомобила за Тежки Удари на стенда за геометрия на Цена 35 лв.

Проверка на амортисьорите на тестер препоръчва се за всички автомобили със скъпи амортисьори, защото има амортисьори на цени от 2500-5600лв за брой. Цена на теста  50  лв.

Имаме удоволствието да Ви представим една нова услуга на Автосервиз Дунев Мотор Спорт Р21 – Консултация за проверка на реални километри на вашия автомобила.

Проверка на Реални километри преди покупка на автомобила

Ако искате да знаете реалните километри на автомобил, заповядайте при нас и нашите експерти ще отговорят на този въпрос.

Дебелина на боята

Дебелина на боята

Автосервиз Дунев Мотор Спорт Р21 извършва проверка и на дебелината на БОЯТА на автомобил. Тази проверка е много актуална при разразилата се градушка в София. цена 25 лв

Може да проверите дебелината на боята на автомобила преди да го купите и да се уверите дали няма скрити дефекти по купето от предишни ремонти.

Всички тези прегледи са Важни за покупката на един наистина добър и надежден автомобил .Когато ги направите в Дунев Мотор Спорт Р21 , Вие ще получите 10 % отстъпка за труда при първоначалното Обслужване на Автомобила, 10% от застраховка ГО и Каско , както и 10 % от монтажа на Аудио система , Аларма и закупуването на Антирадар.

Преглед при Покупката на автомобил

Преглед при Покупката на автомобил Благодарим за доверието

15 коментара за “Преглед преди Покупката на автомобил и проверка на Реалните километри

 1. Pingback: Как да направим правилен Избор за Покупка на Автомобил | Автосервиз Дунев Мотор Спорт Р21

 2. Здравей те искам да ви попитам за прегледа на реалните километри каква цена е и премерено как да си запиша час при вас.
  Благодаря ви предварително.

 3. Здравейте,
  Искам да Ви попитам дали извършвате диагностика на автоматичната скоростна кутия. Предполага, че в възможно и такава проверка да е включена в друга услуга? Става дума отново при закупуване на автомобил…
  Благодаря Ви!

 4. Имате ли представител в град Пловдив?
  Моля да ми изпратите адрес и телефон.

 5. Здравейте,искам най-сърдечно да ви благодаря за професионалното обслужване ,благодарение на вашата компетентност и висок професионализъм,както и модерни и нови технологии,успях да избера най-добрата кола,която карам с удоволствие!Благодаря ви Дунев Мотор Спорт!!!!

 6. Искам да ви благодаря за подробният преглед , наистина си заслужаваше. Всичко което получих като информация беше точно така. При покупка на автомобил използвайте този сервиз знаят какво да гледат и го правят добре. Препоръчвам

 7. Имате ли представителство в Стара Загора? Ако имате,моля да ми пратите адреса. Благодаря за вниманието!

 8. Здравейте,

  Имате ли представителство във Варна? Предстои ми да купя кола и имам нужда от помощ.

  Поздрави,
  Благодаря!

 9. Предстои ми покупка,на автомобил.
  Има ли в Пловдив или Сливен добър сервиз където мога да потърся преглед преди покупката на RAV4 s gaz?

 10. Здравейте,
  Искам да си купя кола, но преди това бих искал да я прегледа някой специалист. Видях в сайта ви, че предлагате подобна услуга. Прегледа в сервиза ли се прави или ваш екип идва на място? Другото, което искам да попитам е дали проверявате и акумулаторите за изтичане на ток?
  Колко би ми струвал (долу горе) цялостен преглед на автомобил?
  Предварително благодаря.
  Лек ден.
  Али

  • Здравейте!
   Заповядайте в сервиза ни за да направим преглед преди да закупите автомобил. Ако автомобилът няма регистрационни номера, можем да Ви предложим репатрация до и от сервиз Дунев Мотор Спорт. Диагностика и сканиране на двигателя е с цена 50лв, а проверката на ходовата част и всичко по окачването – 20лв. Предлагаме и една нова услуга при проверка на автомобил преди купуване – Проверка боя. Прегледът се осъществява по модерна технология и регистрира дали има удари и пребоядисване. Цена 25лв.
   Очакваме Ви.
   Приятен и ползотворен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *