Откриване и Спиране на течове на Масло и Антифриз

Цветна Диагностика за Откриване и Спиране на течове на  Масло и Антифриз

Много често от агрегатите на автомобила има течове на масло  или антифриз и те много трудно могат  да се определят от къде за да бъдат отстранени. Ние вече имаме бързо решение на тези проблеми.

Течове на Антифриз

Надуваме системата със специален уред и следим спадането на налягането.

Ако налягането спадне то задължително ще видим локва с антифриз под автомобила и лесно може да установим от къде идва той.

    

Само за 45лв. ще открием теча на масло или антифриз в автомобила ви.

Обикновено когато теча на масло е от дълго време и маслото се е стекло по целият  двигател теча на масло се определя много трудно. Отделно при движението на автомобила въздушната струя разнася маслото и назад по скоростната кутия.

Течовете на масло трябва да се отстраняват възможно най-бързо тъй като когато маслото достигне до гумените тампоните на двигателя или окачването много бързо ги унищожава и допълнително натоварва бюджета ви за ремонт на автомобила.

Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 вече имаме решение на този проблем вижте как.

Към маслото на съответният агрегат се добавя 30-50гр. Оцветител , който е съвместим с всички видове масла минерални , синтетични , хидравлични и трансмисионни. След като поработи автомобила  третираният агрегат се осветява с Ултравиолетова светлина и оцветителя показва мястото на теча след което  той се отстранява.

Бързо лесно и точно може да дадем диагноза от къде е теча на Масло , Антифриз  или Гориво.

Точната диагноза ще ви Спести време и Пари.

С този вид диагностика може да проверим:

 1. Течове на масло от Двигателя Откриване на течове на Масло и Антифриз
 2. Течове на Антифриз от Охладителната уредба .При липса на външен теч на Антифриз от Двигателя направете СО тест на цена само от 25лв.Откриване на течове на Масло и Антифриз2
 3. Течове на Автоматичната Скоростната Кутия и Ръчна Скоростната Кутия ,  Междинни ДиференциалиОткриване на течове на Масло и Антифриз3
 4. Течове на Масло от Хидравликата на воланаОткриване на течове на Масло и Антифриз4
 5. Течове на Фреон от Климатичната системаОткриване на течове на Масло и Антифриз5
 6. Течове от Горивната уредбаОткриване на течове на Масло и Антифриз6

Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 ПРЕПОРЪЧВАМЕ след диагностицирането на теча той да бъде отстранен с подмяна на гарнитури , уплътнения или резервни части. Това е единствения дълготраен и надежден начин за отстраняване на проблема.

За Бързи , Спешни и Аварийни случаи , Предлагаме бързо решение на проблемите чрез третирането на съответният Агрегат с  Добавки за спиране на теча.

Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 не робуваме и не работим с една марка производител на добавки а използваме САМО най-доброто от всеки един Производител. Така имаме възможност да Ви предложим един букет от Добавки внимателно подбран от най-добрите производители в света.

 1. Добавка за спиране теча на масло от Двигателя Rislone  само за 55,лв. по химичен път активира всички гумени гарнитури , семеринги и гумички на клапаните и възвръща първоначалната им еластичност за дълъг период от време. Така теча на масло спира, а разхода му през гумичките на клапаните значително намалява
 2. Добавка за спиране Приплъзването и течове на масло на Автоматични скоростни кутии Rislone е единствената по рода си добавка, която със специалната си Двукомпонентна формула увеличава сцеплението между фрикционните дискове на Автоматичната Скоростна Кутия . По химичен път активира всички гумени гарнитури и семеринги  и възвръща тяхната първоначалната им еластичност за дълъг период от време, а  теча на масло спира. Само за 65 лв. кажете Сбогом проблеми.
 3. Добавка Rislone за спиране течове от Хидравликата на волана е единствената по рода си добавка, която със специалната си Двукомпонентна формула  активира всички уплътнители на рейката и гумените маркучи и възвръща еластичността им. Така вместо да доливате масло доливате добавка, която  Решава проблемите Ви и спира течовете на Хидравлична течност. Така само за 55лв казвате край на проблемите

Американската компания Rislone пуска за продажба на пазара само висококачествени добавки , които Гарантирано работят. Процеса на разработване и тестване на добавките може да отнеме и 5 години , но продуктите се пускат в търговската мрежа само когато са доказали , че работят. Затова ние се доверяваме на тях и Ви ги препоръчваме.

 

 1. Добавка за спиране течове в охладителната уредба BG Products  45лв.
 2. Добавка за спиране течове на Фреон от Климатичната система 58,70лв.
 3. Добавка за спиране течове на спукани Блокове и Гарнитура на Глава GaskIt  на цена  78,90лв.

Откриване на течове на Масло и Антифриз10    Откриване на течове на Масло и Антифриз11

4.Добавката за запушване на течове в Охладителната система на BG Products се отличава от останалите добавки на пазара с това , че е органична добавка която запушва само местата на които има теч. Тя реагира на кислорода от въздуха и светлина. Това ГАРАНТИРА , че ще запуши само течовете на охладителната система без да предизвиква ЗАПУШВАНЕ  на  РАДИАТОРЧЕТО на ПАРНОТО. Добавката свободно циркулира в Охладителната система на двигателя и ако някъде се появи теч на антифриз тя автоматично го запушва без дори вие да разберете , че е имало проблем.  Ние използваме този продукт за охладителната система на Състезателният автомобил така при движение зад друг автомобил ако камъче пробие радиатора добавката запушва дупката в радиатора и така автомобила финишира безпроблемно състезанието. Добавката е подходяща и за скрити и  течове на Антифриз и има дълготраен ефект.

5.Добавката на SuperCool  TOTAL Stop Leak за климатичните системи спира пропуските на Фреон и е решение за проблеми и малки скрити пропуски. За разлика от останалите добавки на пазара не предизвиква затрудняване работата на компресора на климатика и неговото увреждане. Добро и трайно решение за трудно откриваеми проблеми на Климатичната система

6. Добавката GasketIt е Английски продукт на компанията Eco-motive и развива и усъвършенства само продукта за бързо спиране течове на Антифриз през Гарнитурата на Главата и проблеми с пукнатини в Цилиндровият блок и Цилиндровата Глава. Така само срещу 58лв ще може да отстраните скъпоструващи ремонти. Продукта е тестван и в 92% от третираните двигатели има пълен ефект.

Въпреки , че Добавките който предлагаме на Вашето Внимание са тествани и доказано най-добрите на пазара ,Ние от Дунев Мотор Спорт Р21 ПРЕПОРЪЧВАМЕ на Нашите клиенти да ремонтират съответните агрегати и течовете от тях. Използването на добавки за Спиране на Течове по някога  са временно решение на проблема .

Откриване на течове на Масло и Антифриз13 Откриване на течове на Масло и Антифриз14 Откриване на течове на Масло и Антифриз15 Откриване на течове на Масло и Антифриз16 Откриване на течове на Масло и Антифриз17

5 коментара за “Откриване и Спиране на течове на Масло и Антифриз

 1. Предлагате ли проверка за теч на охладителна течност с Uv оцветител. Каква е цената и трябва ли записване.

 2. Добро утро
  Имам проблем с антифриза колата е Ауди а3 2.0TDI 2007г
  BKD мотор няма течове просто изчезва в зависимост колкото повече се работи турбината толкова по бързо спада нивото в казанчето.
  Беше в сервиз около 3 месеца и няма промяна отчаян съм
  Благодаря предварително.

 3. Здравейте, можете ли да ми изпратите по куриер : Добавка за спиране течове в охладителната уредба BG Products 35лв.

  • Моля свържете се на телефоните на сервиза и оставете ваш телефон и координати за да може да ви я изпратим по Еконт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *