Саунд Генератори за ауспуха REAL V8 ACTIVE SOUND

Саунд Генератори за ауспуха REAL V8 ACTIVE SOUND
5 (100%) 3 Гласа

Саунд Генератори REAL V8 Active Sound за изпускателни системи ауспух за Дизелови, Бензинови и Електрически автомобили

Дунев Мотор Спорт Р21 е официален вносител за България на Active Sound EU немска компания лидер на пазара в Европа за Саунд Генератори за изпускателни системи за Дизелови, Бензинови и електрически автомобили.

Какво Представляват Саунд Генераторите REAL V8 Active Sound ?  Това са електрически Говорители към ауспуха които издават звук наподобяващ мощен 8 цилиндров  бензинов  двигател. Говорителите се свързват , чрез допълнителен електронен модул към електрониката на двигателя и по този начин се синхронизират с оборотите на двигателя. При запалване на двигателя, Саунд Генератора издава мощният звук от ауспуха.

Посредством приложение може да задавате и променяте силата на звука ,  както оборотите и диапазона в който той да се чува най-силно , или може да направите вашият двигател да работи като V10  или като V12 само с едно движение през приложението.

Възможност на Саунд Генератора REAL V8 Active Sound за работа в много режими и запаметяване на 5 основни профила. Което дава възможност когато се прибирате късно вечер в къщи да намалите силата на звука и дори напълно да изключите Саунд Генератора REAL V8 Active Sound.

Новият модул е единственият в света, който  ви дава възможност да включвате към звука и MissFire имитирайки звука на BMW M Power или състезателен автомобил.  

Когато искате да не останете незабелязани , бързо и лесно може да смените на режим Пълна мощност и така всички да разберат за вашето присъствие на пътя благодарение на Саунд Генератора REAL V8 Active Sound.

Повечето звук предполага и повече мощност , за това прегледайте нашата тема за RaceChip Чип Тунинг с Германско качество и Гаранция!!!

Саунд Генератора REAL V8 Active Sound е особено подходящ за Електрически автомобили и Хибриди , които се придвижват доста безшумно, а това е предпоставка да не бъдат чути и забелязани от пешеходците и да се стигне дори и до пътно транспортно произшествие.

 

Предлагаме Саунд Генератора REAL V8 Active Sound за следните Марки автомобили:

Alfa Romeo , Audi , Bentley , BMW, Chrysler , Dacia , Fiat , Ford , Infinit , Jaguar , Jeep , Land Rover , Maserati, Mercedes Benz , Mini , Nissan , Opel , Peugeot , Porsche , Seat , Skoda , Tesla , VW , Volvo

Също така предлагаме и универсален кит който може да се монтира  към всеки един автомобил и работи със абсолютно същите параметри и звук

Как да поръчам? Свържете се с наш сътрудник на телефоните на Сервиза и може да уговорите час за тестване на системата в реални условия. Много е важно преди да закупите каквато и да е система задължително да чуете как тя звучи и как тя функционира , само така ще избегнете разочарованието!

Предлагаме системи с един говорител с два говорителя и системи с цяла генерация. Заповядайте при нас за да конфигурирате и изберете сами вашата система и истински звук!!!

Саунд Генератори REAL V8 на Active Sound може да намерите на цени от 1250 €

За да може мощноста на вашият автомобил да отговаря на мощноста и скороста вижте темата за RaceChip Tuning устроиствата на който Дунев Мотор Спорт Р21 е официален вносител.

Истинското немско качество разбира се  предлага и 2 години Гаранция  на всички компоненти и системи монтирани в Сервизите оторизирани от Active Sound EU.

 

3 коментара за “Саунд Генератори за ауспуха REAL V8 ACTIVE SOUND

  1. Pingback: Чип тунинг | Автосервиз Дунев Мотор Спорт

  2. Здравейте, каква е цената на този генератор и поставянето му за бмв ф11 2011г 530д Х драйв?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *