Hot Flusher

Hot Flusher е машина която почиства радиатора/охладителя  на Автоматичната скоростна кутия, Маслени радиатори на Двигателя , Радиатори и Изпарители на Климатични системи.

Тази операция е задължителна в случаите на ремонт на Автоматичните кутии.

Ако не можете да докарате автомобила , демонтирайте и изпратете охладителя на автоматичната скоростна кутия. Ние ще го почистим и ще ви го върнем като нов само за 99лв. !!!

Когато кутията се счупи малки парченца метал попадат във филтъра но част от тях охладителя се задържа в сложната структура на Охладителя.

Сложната структура на охладителя ПРЕДИ почистване с Hot Flusher

Сложната структура на охладителя СЛЕД почистване с Hot Flusher

Просто свалете Охладителя ни го изпратете на адрес и ние ще ви го върнем перфектно почистен заедно с проба от боклуците  в него. Няма да повярвате какво може да излезе от него.

Всеки опит за друг вид почистване води до такива последствия с Охладителя

Когато охладителя на Автоматичната скоростна кутия се унищожи по този начин това води до по-висока температура на маслото в кутията а от там приплъзване и намаляване живота й.

Задръстването на структурата на охадителя с карбони или неговото разрушаване  намалява и затруднява охлаждането на Автоматичната скоростна кутия , а прегряването води до по-бързо рзрушаване на феродовите дискове и омекване на пружините , както и намалява якостта на материалите. В следствие на това намалява живота и пробега на Автоматичната скоростна кутия.

Естественият процес на износване на пакетите на Автоматичната кутия по време на нейната експлоатация е съпроводен с изноване на феродовите дискове материала , който се отделя смесен с маслото образува кални отлагания. Една част от тези отлагания се поемат от филтъра на кутията другата част се задържат в Охладителя. Затова на автоматични скоростни кутии без филтър или кутии на които филтъра не може да се смени задължително се препоръчва Промиването на Радиатора.

Не може да си представите какво излиза от втрешноста на системата

Как работи машината и защо тя е най-добрата в света. Машината се закача само към охладителя на кутията. Загрява почистващата течност и след като тя стигне до необходимата температура , започва да я върти през Охладителя на кутията чрез пулсации като на всеки 3 сек. обръща и посоката на въртене на течността за ¼ сек. (0,25s).  Високата  Температурата позволява да се разтворят всички карбонови отлагания на маслото , а пулсациите с тази честота изваждат от сложната структура на Охладителя всички метални парченца , стружки и заседналата в охладителя кал от феродото на износените  пакети

Гаранция за успешно почистване.

Къде отиват парченцата метал и продуктите на износването ? Всичко това може да Видите!

Филтър цедка ПРЕДИ почистването

Филтър цедка СЛЕД почистването

Чрез нашият патентован метод ние гарантираме 100% почистване на Охладителя , Гаранция за това е специалният Лазарен Брояч на частици който може да улови частици с големина  микрони.  Самата машина също има филтър който улавя частици с големина 10 микрона. Който се сменя на всеки 30 почистени Охладителя. Колко е голям Микрона ?

Машината може да почиства маслени радиатори на двигатели след счупване или механични повреди в него.

След всяко почистване с Охладителя показваме  и боклуците които са излезли от него.

 

 

1 коментар за “Hot Flusher

  1. Pingback: Проверка, Зареждане, Ремонт и Обслужване на Авто Климатик с R134 , 1234yf , R12

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *