Изваждане на Секретни болтове. Гарантирано предпазва джантите 100%

Безпроблемно вадене на Секретни болтове

Бързо, Лесно и без Щети по джантите

С настъпване на сезона за смяна на гумите много често се оказва , че сте забравили или загубили ключа за секретният болт или гайка. Това прави смяната на гумите невъзможна. Тогава на помощ се притичат механици с чукове и секачи, които нараняват джантите на Вашият автомобил в стремежа си да ви „Помогнат“ да извадят секретните болтове и никой не знае какъв ще бъде крайният резултат. Сега вече ние от Дунев Мотор Спорт Р21 имаме Интелигентно решение за безизходицата в която сте изпаднали. Ние ще извадим Вашите Секретни болтове Бързо , Лесно и без допълнителни щети и Проблеми.

Ако не искате да видите това на Джантите на Вашият автомобил докато някой „изважда“ секретните Ви болтове

секретни болтове

секретни болтове

секретни болтове

           Изберете нас и нашите услуги за Безпроблемно бързо изваждане на Вашите секретни болтове. Защото ние знаем Как и имаме Най-модерното оборудване за тази операция. Проследете в кадри Процедурата за изваждане на секретни болтове:

 секретни болтове-7 секретни болтове-8секретни болтове-9 секретни болтове-10 

Вижте крайният резултат:

секретни болтове-11

Важни Правила:

За да не стигнете до тази операция по изваждане на Секретни болтове:

1. Винаги когато сменяте гуми , Лично предавайте секретният ключ на механика или приемчика и го изисквайте обратно от него.

2. Ако ви се наложи да сменяте гума по време на път след смяната , първо приберете секретният болт след това сменената резервна гума, така риска от загубване на секретният болт който е в пъти по-малък от гумата е в пъти по-малък.

3. Когато стягате Секретният болт го правете така, че следващият път когато ви се наложи да имате възможност отново да го развиете.

4. Стягайте Секретният  Болт така , че той да не се саморазвие и гумите ви да станат уязвими от набези на Крадците

5.Изгубите ли Вашият ключ за Секретният Болт търсете САМО Специализирана помощ от реномирани сервизи , оборудвани с необходимата техника и оборудване, в противен случай проблемите ви и агонията ще продължат а разходите по изваждането на унищоженият Секретен Болт ще Растат.

След като извадим старите ви секретни болтове , при нас може да намерите висококачествени Секретни болтове и гайки за всички марки и модели автомобили . Очакваме Ви!

секретни болтове-2 секретни болтове-4 секретни болтове-3

7 коментара за “Изваждане на Секретни болтове. Гарантирано предпазва джантите 100%

  1. Искам да Благодаря за професионално свършената работа , попаднах на едни нещастници започнаха с електрожени и ми нараниха едната джанта доста сериозно , вашето момче извади секретите за нула време без нито една драскотина. Специално към шефовете това момче е злато повишете го.

  2. Цената на вадене на секретен болт е от 20-30 лв в зависимост от степента на сложност на операцията , но успеха и Качеството са Гарантирани 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *