TPMS – Сензори в гумите , Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

TPMS  Сензори за налягане в гумите /Tire Pressure Monitoring System или Система за Мониторинг на Налягането в Гумите/

При нас може да намерите всичко необходимо за TPMS  датчици за налягане в гумите , инструменти и диагностична апаратура за Европейски , Американски и Азиатски автомобили. Програмиране и обучаване на сензори BOSCH и HELLA!

 

  

 

Дунев мотор спорт Р21 е официален вносител на TPMS Сензори за налягане в гумите на марките Huf , Schrader , Alligator , Hamaton , T-pro, Orange , AUTELи CUB  както и на най-добрите Диагностични уреди  ATEQ и Bartec , Pad програматори за сензори Huf , Alligator и Schrader

Ние изгражданме мрежа из цяла България. Ако не сте от София и имате нужда свържете се с нас на 0878202121 и ще ви кажем къде може да посетите наш TPMS център във вашият град!

Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

Ние може да Загасим тази лампа 

Защото разполагаме с:

 • Диагностична апаратура за да установим кой сензор на автомобила не работи
 • Разполагаме с TPMS сензори за всички марки и модели автомобили
 • Машина за сваляне на данните от старият TPMS сензор и програмиране на нов.
 • Имаме възможност да ремонтираме вентила на вашият TPMS сензор защото разполагаме с пълен комплект за ремонт на TPMS сензори.

НИЕ сме Първите и Най-добри в сферата на TPMS сензорите за първоначално вграждане.

Какво е предимството да използвате TPMS система  в Автомобила си?

 • Безопасно шофиране без изненади от спаднали гуми
 • Постоянен контрол за налягането в гумите
 • По-дълъг живот на гумите до 30% тъй като гумите се експлоатират с предписаното от производителя налягане а това увеличава пробега им.
 • По-нисък разход на Гориво около 8-10  % тъй като при спадане на налягането на гумата съпротивлението от търкаляне на гумата се увеличава драстично.

Ние можем да сменим вашият дефектирал или развален TPMS сензор

Ние може да ви направим дубликат на вашият TPMS сензор

Ние може да ви обучим  4 нови TPMS сензора и да ги монтираме на вашият комплект Зимни Гуми. Така няма да се налага да демонтирате и монтирате всеки сезон вашите гуми от джантите

Предлагаме безлихвен Лизинг за 2 , 4 и 6 месеца  за 4бр сензора

Когато сте пред дилемата Оригинален ОЕ сензор za/от официалният вносител на автомобила / или Универсален сензор ?

Ние ви съветваме да предпочетете Универсален сензор ето защо:

1.       Универсалният сензор  много по-качествен защото фирмите производители на автомобили използват евтини сензори за да постигат цена.

2.       Универсалният сензор в повечето случай е на по-добра цена от сензора на вносителя на автомобила

3.       Универсалният сензор покрива над 80% от всички марки и модели автомобили. Когато закупите комплект  Универсални сензори  вие инвестирате в поне 6-8 години напред  и дори когато смените автомобила си с нов вие може да използвате същите сензори за новият си автомобил независимо каква марка и модел е тя.

4.       Оригиналният сензор поддържа само един протокол и няма възможност за Препрограмиране, докато Универсалният сензор може да се Препрограмира до 700 пъти и поддържа голямо количество Протоколи което го прави универсален за над 80% от автомобилите

За да сме коректни към вас за предлагаме ви опция Buy Back . Ако закупите от нас 4 бр. сензори и при смяната на автомобила те не покриват новият модел автомобил ние ще оценим и изкупим обратно вашите универсални сензори и ще доплатите само разликата до новите , съвместими с новият ви автомобил

Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

Възможност за следене на данните от всички TPMS сензори директно на IPhone.

Ние можем да монтираме TPMS уредба на вашият автомобил независимо , че той не е екипиран фабрично.

Ние можем да инсталираме TPMS  система и на гумите на Вашето ремарке.

 

 

Използването на TPMS уредби става задължително за всички автомобили произведено след  Ноември 2014. В Световен мащаб това би довело освен до намаляване на разхода на гориво на автомобилите но и до намаляване на изпусканите от тях вредно емисии и по точно СО2. Това от своя страна ще спаси природата и милиони човешки животи.

Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

 

Сега нещо Ново! Бюжетен вариант на ТПМС със светеща капачка за Автомобили , Камиони , Автобуси и Селаскостопанска Техника!

За повече информация посетете нашият сайт www.tpms.bg

 

17 коментара за “TPMS – Сензори в гумите , Система за Мониторинг на Налягането в Гумите

 1. Здравейте,интересувам се за цената на комплект 4 бр.винтили с датчик .Колата е Тойота-Корола-2022г.

 2. Мойте сензори на Ситроен с8 са развалени към кого да се обърна аз съм от Русе

 3. Здравейте,
                  Прочетох подробно Вашата оферта и проявявам интерес за комплект универсални TPMS – Сензори за AUDI 100 (44,44Q, C3) 2,0 KP, SEDAN /8-1984g.do 12-1987g./,85/115. Гуми 195/65/R15, 91H. Моля Вашето предложение като марка, подходяща за нас.
                   Моля за офертна цена и условия за доставка!                      Очаквам отговора Ви!
  С уважение: Дим.Тодоров
  гр. Шумен 0895 9256 440

 4. Имам Киа рио 3 2016г.Искам 4 датчика с вентили и обучение.Колко ще струва?Мойте датчици са 434 mhz.

 5. Имам Киа рио 3 2016г.Колко ще струват 4датчика с вентили и обучение.мойте датчици са 434mhz

 6. Здравейте,моля за ценова оферта за 4бр.вентили и датчици за налягане на гумите които ще бъдат монтирани на комплект джанти със зимни гуми на Мазда сх7 2.2 сrdi 2009г.

 7. Здравеуте.
  Неска си смених гумите.
  Смисал размених им местата като направиха демонтаж и монъаж.сензорите неса им сменени местата само гумите.
  И ми светна лампичката на TPMS давам на RESET не се оправя.
  Как мога да го оправя.
  Благодаря предварително

 8. Здравейте и честита 2018г.,
  Моля, за ценова оферта за клониране на 4бр. нови TPMS-датчици с вентили и доставка до Стара Загора,за да бъдат монтирани на джанти със зимни гуми.Бъдещият ми автомобил е Мазда СХ3,която ще бъде доставена с летни гуми с оригиналните датчици-за номера на рамата,моля,да се чуем по телефона.

 9. Здравейте…от 2 месеца съм в затруднение и никъде не могат да ми изгасят лампата на таблото за TPMS,дали ще може да ми съдействате?

 10. Здравейте,собственик съм на Сузуки,след няколко месеца обикаляне по сервизите,дори и официалния представител на Сузуки не успяха да ми помогнат,единствено Вие от Дунев Мотор Спорт се справихте за по-малко от 15 мин и загасихте светналата лампа на таблото ми.С огромно уважение искам да изкажа благодарността си към вас!Продължавайте в същия дух момчета.

 11. Здравейте,възползвах се от тази ви услуга и искам да споделя щастието си от това че имам спокойствието но пътя,тъй като доста пътувам.благодаря ви!

 12. Здравейте. Карам Дачия сандеро 2016г. Единият датчик не работи. Колата е гаранционна, но не ми поемат датчика. Каква е цената на универсалния датчик и може ли да бъде програмиран без да имам проблеми със гаранцията

 13. Здравейте,имам ford еxpedition 2005g.,едни некадърници ми счупиха единия вентил с датчик при смяна на гумите,поръчах си нов от Щатите но не сработва,възможно ли е да го обучите и при вас и какво ще ми струва.

 14. Здравейте, автомобилът ми е Инфинити FX -35 2005г. и от известно време два от датчиците ми се губят. Бихте ли ми дали цена на комплекта за този модел с доставка до гр. Варна.
  Благодаря Ви предварително!

  • Здравейте ,
   моля да се свържете с нас по телефона за да уточним модела. Имаме всички Налични датчици за Американски , Европейски и Азиатски автомобили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *