TPMS от SteelMate

TPMS от SteelMate

 

Ако вашият автомобил няма заводски вградена система TPMS ние имаме Решение

Бързо , Лесно и Евтино с продуктите на  SteelMate

Какво е TPMS (Tire Pressure Monitoring System ) ?

Система за Контрол на Налягането в Гумите е система която се състои от датчици които следят налягането и чрез Wireless предават информацията към Табло което алармира водача за мека гума или за висока температура в гумата.

Продукти

Предлагаме на вашето Внимание RetroFit  TPMS системите на SteelMate , Shrader и Cub на цени от 226,07лв/брой до 486,17 лв/брой

Всичките Предлагани от Дунев Мотор Спорт Р21 системи измерват налягането в гумата но Алармират към водача по различен начин.

steelmate1

 • 1. TP-70B Системата е с външни датчици тип Капачки с възможност за смяна на батерията  и дисплей в запалката, който показва налягането. При спадане на налягането светва Червена индикация и започва да мига съответната гума под формата на свето диод на дисплея.

Бърз монтаж и настройка . Капачките са с опция против кражба за разлика от много други подобни системи на пазара.   Цена  266,24лв.

 

 • steelmate22. TP-76B Системата е с външни датчици тип Капачки с възможност за смяна на батерията  и дисплей в запалката , който показва налягането . При спадане на налягането светва Червена индикация и започва да мига съответната гума под формата на свето диод на  значително по-големия дисплей.

Бърз монтаж и настройка . Капачките са с опция против кражба за разлика от много други подобни системи на пазара и с възможност за смяна на батериите. Цена  294,51лв.

 

 • steelmate33. TP-77 Системата е с външни датчици тип Капачки с възможност за смяна на батерията  и LSD дисплей в запалката с USB порт  , който показва налягането и от него може едновременно да заредите и телефона си . При спадане на налягането индикацията за съответната гума и започва да мига и дисплея издава звуков сигнал. Бърз монтаж и настройка . Капачките са с опция против кражба за разлика от много други подобни системи на пазара.   Цена  315,71 лв.

 

 • steelmate44. TPMS-8886  Системата е с външни датчици тип Капачки и дисплей в запалката , който показва налягането и предава информацията към IPhone или Android . При спадане на налягането дисплея в запалката започва да мига и да издава звуков сигнал а на дисплея на Смартфона може да видите коя гума спада и каво е налягането и температурата .

Бърз монтаж и настройка . Капачките са с опция против кражба за разлика от много други подобни системи на пазара.                    Цена   351,05 лв.

 

 • steelmate55. TPMS-85   Системата е с вътрешни датчици за използване при по-високи скорости и за  по- голяма защита срещи кражба и дисплей в запалката , който показва налягането и предава информацията към IPhone или Android . При спадане на налягането дисплея в запалката започва да мига и да издава звуков сигнал а на дисплея на Смартфона може да видите коя гума спада и какво е налягането и температурата .

Цена   382,25 лв

 

 •  steelmate66. TP-73I Системата е с вътрешни датчици за използване при по-високи скорости и за  по- голяма защита срещи кражба и дисплей  за вграждане на мястото на някой от неизползваемите бутони на арматурното табло , който показва налягането и при проблем дава информация в коя гума е той . При спадане на налягането дисплея започва да мига и да издава звуков сигнал а свето диода на дисплея  започва да мига в червено.

Цена   329,84 лвsteelmate6.1

 

 • steelmate77. TP-05Е Системата е с външни датчици за лесен и бърз монтаж и връзка към дисплейя на навигацията или радиото.  . При спадане на налягането започва индикация върху бутона към системата и при натискането му на дисплея на навигацията или радиото излиза меню с налягането и температурата в гумите.

Цена   329,84 лвsteelmate7.1

 

 • steelmate88. TP-05 Системата е с вътрешни датчици за високи скорости и невъзможност за кражба и връзка към дисплея на навигацията или радиото.  При спадане на налягането започва индикация върху бутона към системата и при натискането му на дисплея на навигацията или радиото излиза меню с налягането и температурата в гумите.

Цена   372,25 лвsteelmate8.2 steelmate8.1

 • steelmate109. TP-90 Система за Мотоциклети и Велосипеди с външни датчици и дисплей за кормилото. При спадане на гумата индикира налягането и светлинен сигнал на дисплея показва коя  гумa е спаднала.  Цена 257,60 лвsteelmate10.1.jpg steelmate10.2jpg

 

 • steelmate1110. TP-03S  Системата е с външни датчици тип Капачки с възможност за смяна на батерията  и LSD дисплей в запалката с USB порт  , който показва налягането и от него може едновременно да заредите и телефона си . При спадане на налягането индикацията за съответната гума и започва да мига и дисплея издава звуков сигнал. Бърз монтаж и настройка . Капачките са с опция против кражба за разлика от много други подобни системи на пазара. Препоръчва се за автомобили 4х4 и АТВ    Цена  328,90лв.steelmate11.1 steelmate11.2

 

 • 11. TP-08 Системата е с вътрешни датчици за използване при по-високи скорости и за  по- голяма защита срещи кражба и дисплей в запалката  , който показва налягането и предава информацията към IPhone или Android . При спадане на налягането дисплея в запалката започва да мига и да издава звуков сигнал а на дисплея на Смартфона може да видите коя гума спада и какво е налягането и температурата .

Цена   382,25 лв

 

 • steelmate1312. Системата е с вътрешни  датчици за по-високи скорости  и LSD дисплей в запалката с USB порт  , който показва налягането на всяка една гума. Системата има възможност за индивидуално програмиране . При спадане на налягането индикацията за съответната гума и започва да мига и дисплея издава звуков сигнал. Бърз монтаж и настройка ..   Цена  411,12лв.steelmate13.1 steelmate13.2

13. TP-V2  Системата е с 6 бр външни датчици  и LSD дисплей в запалката с USB порт. Подходящ за Бусове и Каравани с 6 бр гуми , който показва налягането на всяка една гума. Системата има възможност за индивидуално програмиране . При спадане на налягането индикацията за съответната гума и започва да мига и дисплея издава звуков сигнал. Бърз монтаж и настройка ..  Резултат с изображение за STEELMATE tp-v2

Цена  411,12лв.Резултат с изображение за STEELMATE tp-v2

Други интересни продукти от Steel Mate

 •  14. Видео регистратор – Он борд камера

steelmate14Видео регистратора е черна кутия за Вашият автомобил.

Видео регистраторите са камери, които можете да поставите на Вашият Автомобил и те да снимат пътя и поведението Ви като водач. Те са нещо подобно като черните кутии при Самолетите и при катастрофа са неоспоримо доказателство.

Защо ни е необходимо всичко това?

steelmate14.1-Защото, в интензивният трафик това може да се окаже единственият начин да докажете на органите на КАТ правотата си;

steelmate14.2-Защото, зачестяват злоупотребите на закъсали финансово ромски семейства, които буквално удрят детските си колички или деца с велосипеди във Вашият автомобил и търсят след това Облага. В такива случаи Единствено  Видеото може да докаже Вашата НЕВИННОСТ дори и пред Съда;

– Може да осъществите и Семейната почивка, като запише както незабравимите Ви моменти от Пътешествието Ви, така и да начертае маршрута, който сте пропътували.

-Може да запечата и неповторимо изживяване или премеждие на пътя, с което може да влезете и в Световните Новини.  Цена  336,91 лв.

steelmate14.3 steelmate14.4 steelmate14.5

 

 • steelmate1515. V037 Камера за задно виждане  система PAL съвместимо с всички марки европейски автомобили . Връзва се за навигацията или радиото на автомобила. При включване на заден ход , камерата започва да предава и дисплея превключва автоматично на режим задна камера.   Цена  174,37 лв.steelmate15.1 steelmate15.2

 

 • steelmate1616.  A881 Имобилайзер против кражба на автомобила ви. Блокира запалването на двигателя. Активира се и се деактивира чрез вашият Смартфон . Бързо , лесно и удобно. Труден за разбиване от крадците , Модерен и иновативен начин да предпазите автомобила си от кражба. Ако не желаете да откарднат автомобила ви доверете се на Steel Mate A881 Цена  209,70 лв.

steelmate16.1 steelmate16.2

 • steelmate1717. T8209 Аларма от Steel Mate предпазва напълно вашият автомобил от кражба. Тъч скрийн дистанционни ,Шок сензор , Система против хакери, Go Home система, Управление на централно заключване и лесна за монтаж. Най добрата и ефективна аларма на пазара.

steelmate17.1 steelmate17.2

 

Интересни Факти за TPMS

Защо е необходимо да използвате TPMS?

1.На първо място е Безопасността.

– Меката гума е предпоставка за занасяне на автомобила и дори преобръщането му по таван.

– Високата температура в гумата е предпоставка за повишаването на налягането в гумата и нейното пръсване, съшо предпоставка за Пътно Транспортно Произшествие

2. Разхода на гориво

– Най голямото съпротивление след Аеродинамичното съпротивление е съпротивлението при търкаляне на автомобилното колело. Ет затова когато гумата е мека съпротивлението се увеличава а с него се увеличава и разхода на гориво.

3. Износването на гумите.

– Когато налягането в гумите на автомобила не отговаря на предписаното от производителя налягане, гумите се износват интензивно.

– Независимо дали е под или над допустимото налягане износването на гумата е в пъти по голямо

4. Опазване на околната среда и човека

– При по-високият разход на гориво от автомобилите се увеличава изпускането в атмосферата  на СО и NOx които са вредни и разрухщават Озоновия слой на Земята.

– При повишеният разход на гуми се налага по-голямо производство а това е свързано отново с разход на електроенергия и замърсяване на Околната среда.

На базата на Всички тези основания Европейският Съюз въведе от 16 Ноември 2014г. директива с която задължава всички автомобили произведени след тази дата да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО екипирани с TPMS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *