Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло

Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло
4.5 (90%) 8 Гласа

Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло

Множеството автомобили които харчат масло ни провокираха да намерим бързо решение на проблема .

моторни маслаПредлагаме на Вашето внимание Моторни масла от Америка Driven oil.

Моторното масло на Driven oil е висококачествено моторно масло което запазва и не разпада вискозитета си при повишаване на температурата дори при достигане на температури на маслото много по-високи от критичните. За разлика от европейските масла е стабилизирано с Цинк,  който запазва качеството и вискозитета на маслото и при критични натоварвания.

Маслото е тествано от Отбора на Дунев Рейсинг  и доказано работи както в Състезателните автомобили така и в нормални серийни автомобили.

С помощта  на Driven oil отбора и автомобилите на             Дунев Рейсинг спечелиха множество състезания.

Благодарение на Driven oil стотици наши клиенти се убедиха в качествата на маслото и си решиха проблем с разхода на масло и гориво.

моторни масла 1Предимствата на Driven oil:

-Намалява значително харченето на масло, а при отделни двигатели дори и спира разхода на масло. Така не се налага да доливате масло от смяна до смяна

-Предпазва двигателя при Екстремни натоварвания

-Намалява триенето в двигателя

-Намалява разхода на гориво

-Подходящ за Бензинови , Дизелови и Турбо двигатели и двигатели работещи на Газ

Ако двигателя на автомобила ви харчи масло , за пълен ефект , преди смяна на маслото направете промивка на системата с почистващата Добавка EPR 109 . Тя се изсипва в старото масло и двигателя се оставя да поработи 5мин. По този начин Добавката EPR 109 достига до сегментите и ги почиства. Така сегментите започват да прилягат по-плътно  по цилиндъра . В следствие на което се увеличава компресията и динамичността на двигателя а разхода на масло намалява.

Използвайте Американските Моторни масла Driven oil , те ще ви спестят разход на масло и пари.

С намаляването на триенето в двигателя намалява и разхода на гориво. Ето така в рамките на 10 000км ще спестите толкова пари , че парите за смяна на масло ще ви се върнат многократно.

За клиенти които наскоро са сменили вече своето масло на двигателя , но той упорито харчи масло имаме и добавка Стабилизатор на маслото който също значително намалява разхода на масло, намалява триенето и разхода на гориво.

моторни масла 2Ние от Дунев  Мотор Спорт Р21 препоръчване на нашите клиенти винаги преди смяна на маслото да се прави Промивка на маслената система а към вече смененото масло да се добавя добавка стабилизатор на маслото за намаляване на триенето и удължаване живота на двигателя.

За двигатели, които харчат масло проверявайте нивото на маслото РЕДОВНО.

Това е важно защото с намаляването на количеството на масло в двигателя той започва да работи с по висока температура, а това намалява живота на частите в него и е предпоставка за задирането му.

Спрете харченето на масло на двигателя сега!

3 коментара за “Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло

  1. При заложени параметри на производителите на двигатели да имат разход на масло в зависимост от типс каране защо тези масла да са по добри от оатаналите на пазара и тук идва и следващия ми въпрос ако е толкова добро маслото защо е неубходимо да се слага отделно добавки за запазване на вискозитета.имам и други въпроси ,но първо искам отговор на тези.благодаря ви и очаквам вашите съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *