Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло

Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло

Множеството автомобили които харчат масло ни провокираха да намерим бързо решение на проблема .

моторни маслаПредлагаме на Вашето внимание Моторни масла от Америка Driven oil.

Моторното масло на Driven oil е висококачествено моторно масло което запазва и не разпада вискозитета си при повишаване на температурата дори при достигане на температури на маслото много по-високи от критичните. За разлика от европейските масла е стабилизирано с Цинк,  който запазва качеството и вискозитета на маслото и при критични натоварвания.

Маслото е тествано от Отбора на Дунев Рейсинг  и доказано работи както в Състезателните автомобили така и в нормални серийни автомобили.

С помощта  на Driven oil отбора и автомобилите на             Дунев Рейсинг спечелиха множество състезания.

Благодарение на Driven oil стотици наши клиенти се убедиха в качествата на маслото и си решиха проблем с разхода на масло и гориво.

моторни масла 1Предимствата на Driven oil:

-Намалява значително харченето на масло, а при отделни двигатели дори и спира разхода на масло. Така не се налага да доливате масло от смяна до смяна

-Предпазва двигателя при Екстремни натоварвания

-Намалява триенето в двигателя

-Намалява разхода на гориво

-Подходящ за Бензинови , Дизелови и Турбо двигатели и двигатели работещи на Газ

Ако двигателя на автомобила ви харчи масло , за пълен ефект , преди смяна на маслото направете промивка на системата с почистващата Добавка EPR 109 . Тя се изсипва в старото масло и двигателя се оставя да поработи 5мин. По този начин Добавката EPR 109 достига до сегментите и ги почиства. Така сегментите започват да прилягат по-плътно  по цилиндъра . В следствие на което се увеличава компресията и динамичността на двигателя а разхода на масло намалява.

Използвайте Американските Моторни масла Driven oil , те ще ви спестят разход на масло и пари.

С намаляването на триенето в двигателя намалява и разхода на гориво. Ето така в рамките на 10 000км ще спестите толкова пари , че парите за смяна на масло ще ви се върнат многократно.

За клиенти които наскоро са сменили вече своето масло на двигателя , но той упорито харчи масло имаме и добавка Стабилизатор на маслото който също значително намалява разхода на масло, намалява триенето и разхода на гориво.

моторни масла 2Ние от Дунев  Мотор Спорт Р21 препоръчване на нашите клиенти винаги преди смяна на маслото да се прави Промивка на маслената система а към вече смененото масло да се добавя добавка стабилизатор на маслото за намаляване на триенето и удължаване живота на двигателя.

За двигатели, които харчат масло проверявайте нивото на маслото РЕДОВНО.

Това е важно защото с намаляването на количеството на масло в двигателя той започва да работи с по висока температура, а това намалява живота на частите в него и е предпоставка за задирането му.

Спрете харченето на масло на двигателя сега!

3 коментара за “Моторни масла от Америка за автомобили които харчат масло

  1. При заложени параметри на производителите на двигатели да имат разход на масло в зависимост от типс каране защо тези масла да са по добри от оатаналите на пазара и тук идва и следващия ми въпрос ако е толкова добро маслото защо е неубходимо да се слага отделно добавки за запазване на вискозитета.имам и други въпроси ,но първо искам отговор на тези.благодаря ви и очаквам вашите съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *