Газов инжекцион

 Газов инжекцион

газов инжекцион

газов инжекцион

Намаляването на разходите за експлоатация на Автомобила са цел Номер едно за всеки един шофьор. Именно за това стартирахме нова Програма за монтаж на Газови Инжекциони Уредби с Гаранция 5 години.

Обикновено клиентите като чуят думата Газ  моментално в съзнанието им изниква думата Проблем. Ние искаме да разчупим този стериотип и да Ви докажем, че за Безпроблемната работа на Вашият автомобил на Газ ние Вече имаме РЕШЕНИЕ.  Решението е Високо качествени Италиански Компоненти на Уредбата и Прецизен Монтаж при нас. Това е Нашата Печеливша Формула на Успеха.

Ние направихме Първият СЪСТЕЗАТЕЛЕН автомобил на газ и по време на изпитанията на стенд получихме с 10 к.с. Повече мощност на Газ!  А същевременно разхода за Гориво е Наполовина.

             Решихме и Проблема с износването на двигателя и неговата защита. Сега вече може спокойно да карате на Газ и да сте спокойни със Системата за Омазняване на Клапаните която Ви осигурява Сигурност за Двигателя

             За закупуването на Газов Инжекцион също сме се погрижили. Сега вече може да го закупите и на изплащане . По този начин плащайки си вноската  и разходите за газ, Пак ще ви излиза по изгодно отколкото да карате на Бензин.

Пример : Ако вашият автомобил харчи 10 литра на 100 км сметката е следната:

Знаете ли ,че ако заредите за 50 лв

Ако се интересувате колко ще ви струват 100 км

Ако се интересувате колко ще спестите: 10 000  30 000 50 000

При монтажа на Газовата уредба задължително сменете запалителните свещи, въздушният филтър и проверете състоянието на Ламбда сондата.

20 коментара за “Газов инжекцион

 1. Бих искал да монтирам газов инжекцион но трябва да се смени съединителя, маслото, антифриза, маркуч на водно съединение и ако има нещо което не се сещам в момента.
  Може ли всички тези действия /РЕМОНТА + ГАЗОВИЯ ИНЖЕКЦИОН/ да ги направим на изплащане.
  Автомобила е BMW 330 xi – 231 конски сили.

 2. За Пежо 307 1.6 16V 109 коня подходящ газов инжекцион и цена за него с монтаж.

 3. Карам автомобил КИА Каренс 2005 с дв.1,6i на газ и се нуждая от диагностика на двигателя и настройка на газовата уредба. Уредбата е ЗАВОЛИ АЛИСЕЙ. Може ли да стане при Вас?
  С Уважение, В.Вълчев

 4. Разходът на гориво на газ НЕ Е по-нисък от този на бензин. Всъщност разходът на гориво на газ е ПО-ВИСОК от този на бензин. В литри. Просто горивата са различни. Обаче разходът в лева на газ е ПО-НИСЪК, отколкото на бензин, защото газта е над 2 пъти по-евтина от бензина

 5. Г_н Дунев, става въпрос за Мазда 626 с газов инжекцион течна фаза /така ми казаха ,че е техническият термин/ холандски Проблем с оборотите много играят падат и колата гасне Смених свещите същата история Проблем в дюзите или в помпата е просто в Пловдив не искат да погледнат Има ли възможност при Вас да се почистят дюзите и да се оправят оборотите. Благодаря Ви за отговора предварително

 6. Здравейте.Може ли да получа цена за монтаж на ГИ на Ланчия Либра 1.8,131 кс,1999г.Благодаря предварително.

 7. Добър вечер г – н Дунем, може би е късно и не съм в правилната тема , но преди малко ми се откачи гърнето на колата – Фолксваген Шаран. Дали ремонтирате гърнета? Когато погледнах от долу виждам , че тръбата от първото към второто гърне ( не знам дали обяснявам правилно ) точно където има скоба се извадила или скъсала. Вие правите ли такъв вид ремонт? Предварително Ви Благодаря.

  • Здравейте, г-н Даковски.
   Заповядайте в сервиза ни и ще отремонтираме проблема на автомобила Ви.

   Приятен ден!

 8. здевеите искам да сложа газов инжекцион фобос на шкода фабия 1,4 мпи 2003г.мотор AZE мисля че е 8 клапана.трябва ли да има OBD функция и каква е цената.

 9. УВАЖАЕМИ Г-Н ДУНЕВ,
  МОЛЯ ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ДА МОНТИРАМ ГИ ИЛИ МЕТАН НА МБ Е200 КОМПРЕСОР, 1998г. И КОЕ ПОРЕД ВАС Е ПО ДОБРЕ, КАКТО И КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ И КОЛКО БИ СТРУВАЛО ПРИ ВАС.
  БЛАГОДАРЯ
  Д.А.

  • Здравейте, г-н Анастасов.
   С удоволствие ще Ви информирам коя от уредбите ще е по-подходяща за Вашия автомобил и ще Ви предложа ценова оферта, но тъй като темата е изключително обширна, ще Ви помоля да се свържете на телефоните на сервиза ни (0878 20 21 21; 0886 20 21 21; 0899 83 21 21; 02 971 32 69) и да търсите мен, Румен Дунев.

   Приятен и успешен ден!

 10. здравейте,

  Решил съм от дълго време да сложа на колата на жена си газ , причините са ясни. става въпрос за vw polo 1996 г AEE мисля че е моно. каква ще е крайната цена и заслужава ли си за този автомобил.

  поздрави

  • Здравейте ,
   заповядайте на място в сервиз за да ви разясним двата вида системи които биха могли да се монтират на вашият автомобил и да ви направим оферта .
   Приятна вечер 🙂

 11. Здравейте,
  Бих желал да поставя газов инжекцион на автомобила си който е Мазда Премаси – 2002 г., 1840 куб.см, 101 кс. Бихте ли ми предложили подходящ ГИ – цена с тороидална бутилка и зареждане от капачката на резервоара.
  Предлагате ли други марки ГИ освен Фобос и с колко гаранция са всичките ГИ?

 12. Здравейте!
  Мисля да си купувам Дайхацу Териос 1,5, 105 к.с.,2006 г.
  Може ли да му сложа ГИ, каква марка и за каква сума?
  Лека вечер

  • Здравейте Г-н Крумов,
   Разбира се , че можете да сложите Газов Инжекцион на този автомобил , но за да е функционален и безпроблемен е много важно той много точно да бъде конфигуриран за съответния модел автомобил. Затова бих ви поканил в Автосервиза на оглед на автомобила и ще конфигурираме най-доброто за Вас.
   Приятна вечер . Очакваме Ви 

 13. Здравейте виждам, че вече има въпроси като моя карам Мазда Демио 99 година много хора ми казват, че газовите уредби правят проблеми на маздите често прекъсвали и били много проблемни. Цената на бензина доста ме мори колата ми е икономична но бих искал да си сложа газ инжекция позволих си да сложа връзка на един сайт от който доста прочетох за някой газови инжекциони ако не е позволено нека коментара ми да бъде изтрит. Та да се върнем на въпроса какво газово е добро за такъв модел мазда и каква е цената му вие можете ли да монтирате и за колко време става монтажа. От въпросния сайт си харесах като цяло TOMASETO като марка но не знам дали това трябва да си избера. Дайте съвет както и цена 🙂 благодаря ви предварително

  • Здравей Иво,
   ако прочетеш по горе текста от темета ще разбереш нашата печеливша формула с монтажа на газовите уредби. Ние предлагаме уредбите на Фобос защото са с 5г. Гаранция или 150 000 км нещо което не може да предостави всеки един Производител на газови уредби.
   След монтажа задължително е да се направят прецизно настройките на газта. Нашите диагностици са Професионалисти в настройката на Системите на Фобос и затова ако искаш уредбата да функционира нормално и да има нисък разход то трябва да избереш Фобос.
   Имали сме десетки случай в които клиенти с различни газови инжекциони, идват при нас само за настройка на газ, тъй като в сервизите където въпросните уредби са монтиране не могат да се справят и двигателите имат проблеми. В такива случаи се налага да подменим половината газова уредба за да се получат коректните настройки и клиентите да са доволни. Затова ако още не си се спрял на конкретна марка ти препоръчвам Фобос за да може да ползваш след това услугите на нашите диагностици.
   Цената на уредбата с вкючен монтаж в твоя случай ще бъде : 860лв
   Приятен Ден 🙂

 14. Здравейте Ваня,
  за автомобила МВ С200 Компресор 2005г най-добре е да се монтира Газов Инжекцион с OBD това е система която се адаптира сама по компютъра на Банзина и не е необходимо след това в процеса на експлоатация на автомобила да правите диагностики в зависимост от промяната на атмосферните условия, което е предимство на този тип уредби.
  Цената на цялата Газова Уредба е 1250лв с включен монтаж. Финансирането и през Jet Credit ще изглежда така:
  за 6 вноски Х 223,32 лв
  или 12 вноски Х 133,78 лв
  В повечето случай вноската по кредита + месечните разноски по зареждане на газ са по малко от разноските по експлоатация на автомобила само на Бензин.
  Така след като изплатите уредбата си ще може да реализирате до 50% икономия от Гориво.
  Очакваме Ви!

 15. здравейте интересуваме каква е цената на газов инжекцион за мерцедес С200 компресор 163 к.с. 2005г. и каква вноска ще е на месец ако го вземем на изплащане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *