Автомивка

Автомивка
4.5 (90.67%) 15 Гласа
Автомивка

Автомивка

Автомивка

Автосервиз Дунев Мотор Спорт разполага с автомивка, заредена с луксозни препарати и автошампоани на немската фирма SONAX. Сега Вие може да предпочетете дали автомобила Ви може да бъде измит с Безконтактен препарат или Ръчно с автошампоан. Нашите специалисти ще отделят Внимание на Вашият автомобил и ще го почистят отвътре, отвън. Ще почистят стъклата му със специален препарат, както и ще изперат стелките Ви и ще почистят пепелника.

За още по-перфектен вид на Вашият автомобил предлагаме нанасяне Вакса въру боята.

Така ще имате отново блестящ автомобил с перфектен външен вид и ще го експлоатирате със Самочувствие.

Ние може да измием двигателят за 10лв и автомобила отдолу за 12лв , след тежките зимни дни, в които лугата от пътя се наслагва на пода на автомобила и предизвиква корозия. Ние съветваме  –  почиствайте автомобила си отдолу всеки месец през зимният сезон за да нямате проблеми с корозията на купето.

6 коментара за “Автомивка

 1. Здравейте. Имам много масло по двигателя отдолу. Миете ли двигатели отдолу?

 2. „Ние може да измием двигателят за 10лв и автомобила отдолу за 12лв , след тежките зимни дни, в които лугата от пътя се наслагва на пода на автомобила и предизвиква корозия. Ние съветваме – почиствайте автомобила си отдолу всеки месец през зимният сезон за да нямате проблеми с корозията на купето.“

  Това има ли го опция все още?!

 3. Здравейте, интересува ме дали бихте могли да измиете двигателя отдолу, тъй като има наслоено много масло и искам да го премахна?
  И трябва ли да запазя час предварително?

  Благодаря и хубав ден!
  Стефан

 4. Интересува ме цена на диагностика на предница/втулки и др./ на Шкода Октавиа – 2007г. – 2000м3 – 140 к.с.Благодаря

  • Здравей Владимир,
   изправянето на детайли от вдлъбнатини и градушки е операция , чиято цел е да намалява разходите и времето за боядисване на детайлите. За да може предварително да Ви дадем цена е необходимо да се направи оглед на детайла. Успешен Ден 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *