Почистващи Автомобилни добавки BG Products

Почистващи Автомобилни Добавки BG Products 100% made in USA с официален вносител и представител в България

Дунев Мотор Спорт Р21

Почистващите автомобилни добавки BG products са Номер едно в иновациите, защото постоянно се развиват в крак със съвременното автомобилостроене и имат пълна гама добавки за почистване, а всички те просто работят перфектно и има резултат.

Защо да изберете продуктите на BG Products ? Компанията BG Products е с дълга история и традиции. Създадена през 1971г в Канзас, добавките на BG Products се разработват и  произвеждат 100% само в Америка. Водени от едно от основните свойства на химията, че подобно се разтваря в подобно, в добавките на BG Products се използват само химически елементи  необходими за точното почистване и защита на това за което са предназначени. Това ги прави изключително ефикасни и безпощадни дори и към най-твърдите и упорити отлагания. Доверете се на опита и професионализма.

Пълната гама продукти може да намерите тук https://www.bgprod.com

Почистващите автомобилни добавки BG products имат разработени програми за удължаване на живота на автомобила и Програма за обслужване на ново закупени автомобили втора употреба, Програма за безпроблемна работа на Бензинови и Дизелови двигатели, Двигатели с директно впръскване и Програма за поддръжка на Мотоциклети, които може да намерите при нас.  Пълната гама програми може да намерите тук https://www.bgprod.com/programs/

За да добиете пълна представа за работата на продуктите за Почистващите автомобилни добавки BG products вижте и видеото към всяка една добавка. Може и да ви писне от видеа, но преди да поръчате или използвате всяка една добавка BG Products е добре да сте изцяло запознати как  работи тя!

Ако желаете да продавте Почистващите автомобилни добавки BG products във вашият Автосервиз моля сържете се с нас на тел: 0878202121

BG Products  за Почистване и Обработка

Дунев Мотор Спорт Р21 е официален вносител и представител на добавките BG Products  за България. При нас вече можете да намерите пълната гама продукти на компанията, позната от години на Българският пазар BG Products са продукти за перфектно почистване и поддържка на вашият автомобил.

Американската компания BG Products  е създадена 1971г и произвежда Автомобилни добавки основно за почистване на всяка една система или детайл от автомобила.

Американската компания остава Вярна на първото  основно правило на Химията, че „подобно се разртваря в подобно“. Преди години масово са се избивали цветнокожи и тъмнокожи и от тяхната телесна маса са се произвеждали сапуни, защото мърсотията от човешкото тяло се е отделяла няй-бързо и лесно. Друг нагледен пример за това, че подобно се разтваря в подобно е следният.:Ако изцапате панталона си с блажна боя, то за да го почистите перфектно е необходимо да използвате разредител или бензин, ако атакувате петното с Кореселин, въпреки, че е по-силен, резултата ще е по-слаб. Ако го атакувате с вода резултата ще е нулев.

Ако изцапате панталона си с кал и го атакувате с разредител или кореселин, отново няма да постигнете положителен ефект, защото те не могат да разтворят калта, просто защото не са подобни. Единственият начин  да атакувате калта е с вода, тогава ефекта е гарантиран.

Защо Американските фирми произвеждащи автомобилни добавки имат имат по-добър почистващ ефект?  Водени от това важно правило в Химията „подобно се разтваря в подобно“, изследват внимателно химическия състав на всяко едно замърсяване и го атакуват с подходящото химично съединение и нямат ограничение в използването на химикалите.  За разлика от тях много Европейски производители на Автомобилни добавки, не могат да използват тези химични съединения, защото  Европейският съюз налага забрани на много от тях и Европейските производители се налага да ползват заместители, които не могат да се справят толкова добре с почистването и обработката на замърсяванията. С това кратко въведение ви представяме пълната гама Автомобилни добаки на BG Products .

Хиляди клиенти вече изпробваха добавките на BG Products и са изключително доволни от резултатите.

Добавки BG Products  за почистване и обработка на Двигател

 1. EPR : Най-добрата и ефективна добавка за почистване на двигателя отвътре, добавя се към старото масло и работи 20минути. Почиства маслената система и хидравличните повдигачи, почиства нагарите от сегментите на буталата, възстановява компресията и разхода на масло. Използвайте преди всяка смяна на маслото, това ще намали разхода на гориво и ще увеличи пробега на двигателя занчително.  BG109 Цена: 24,90лв
 2. МОА е добавка,която се добавя към новото масло .Тя осигурява защитен слой на всички триещи се повърхнини и значително намалява триенето и износването. Предпазва дори и най-отдалечените части на двигателя от сухо триене. Благодарение на намаленото триене,а оттам и ниско съпротивление,намалява и разхода на гориво. Предпаза двигателя от корозия при изгарянето на горивото в цилиндъра. Също така МОА добавено към всяко едно масло не позволява образуването на нагари и блокирането на сегментите и значително удължава живота на двигателя. BG115 Цена: 49,95лв

Вижте и се убедете как работи единствената промивка в света BG Products  EPR, която повишава компресията на двигателя, разтваря твърдите карбонови съединения от маслените сегменти и значително намалява разхода на масло и увеличава компресията.

В следващото видео BG Products  EPR в действие по почистването на твърди нагари.

Добавки BG Products за почистване на Горивна система на бензинов двигател

 1. BG Products 44К: Добавка №1  за почистване на дюзи и цялата горивна уредба. Предназначен специално за двигателите с директно впръскване GDI, FSI TSFI . Лошото и различно качество на горивото по различните бензиностанции и понякога недостатъчното налягане на горивната помпа,са предпоставки за образуване на твърди карбонови съединения по инжекторите, всмукателните отвори, всмукателните клапани и горивната камера. Гарантирано най-бързото и добро почистване може да ви осигури само BG Products  44К

Цена: 64,95лв

 1. BG Products 210: Добавка 44K за почистване на дюзи и цялата горивна уредба. Предназначен за двигатели с впръскване на горивото . Лошото и различно качество на горивото по различните бензиностанции и понякога недостатъчното налягане на горивната помпа,са предпоставки за образуване на твърди карбонови съединения по инжекторите, всмукателните клапани и горивната камера. Гарантирано най-бързото и добро почистване може да ви осигури само BG Products 210

Връща мощността, намалява разхода на гориво и намалява вредните емисии от изпускателната система.

Цена 64,95лв

3.Air Intake System Cleaner от BG Products BG206: премахва отлаганията, които се натрупват по дросел клапата и всмукателният тракт. Маслените пари от картерните газове, които се връщат във всмукателният колектор се отлагат и причиняват замърсявания. Тези отлагания значително ограничават притока на въдух, в следствие на това се променя гориво въздушната смес и двигателя започва да харчи повече гориво, а мощността му спада и се увеличават вредните емисии. За пълен и най-добър ефект на почистването да се използва в комплект с BG Products 44К

Симптомите са :

 • Нестабилен празен ход
 • Ниска мощност
 • Повишени емисии на отработени газове

Цена 54,95лв

 1. Intake System Cleaner от BG Products BG211: почиства перфектно всмукателните клапани на съвременните бензинови двигатели с директно впръскване, защото техният нагар получен от маслените пари на катранените газове е много по-твърд и упорит от тези във всмукателният колектор. Причината във всмукателните клапани нагарите да са по-упорити е,че клапана е подложен на висока температура от горенето в цилиндъра и когато той е нагрят до температури над 1000оС в момента в който маслените пари се залепят върху него, изграждат много трърди въглеводородни вериги, които трудно се разграждат,но това не е проблем за ISC BG211. Почиства Турбото, ЕГР клапана,общо взето все елементи които са много силно термично натоварени. Този продукт е подходящ и за изваждането на запекли дизелови дюзи на двигателите Мерцедес. За пълен и най-добър ефект на почистването да се използва в комплект с BG Products 44К  Цена: 54,95лв

 1. Добавки за почистване на Клапаните на бензинови двигатели с Директно впръскване GDI, FSI, TFSI

За превантивна поддръжка и почистване на всмукателните клапани на GDI, FSI и TSI вече може да ви предложим решение на BG Products.

Добавките BG Gasoline Direct Injection Cleaner са част от Програмата на Американската компания  BG Products за превантивна грижа и почистване на силно замърсени всмукателни клапани GDI, FSI и TSFI.

Процеса на почистване е разделен на две части 1ва част с добавката PN271, която разтваря и омекотява твърдите диспозити натрупани по всмукателните клапани на двигатели GDI, FSI и TSFI.

Втората част на почистването с PN272  тотално изчиства всички диспозити нагари по всмукателните клапани на Бензиновите Двигателите  с  Директно впръскване.

Защо е важно този процес да се извършва периодично?

Твърдите диспозити и нагари в Бензиновите Двигателите  с  Директно впръскване създават Уникален Проблем! Те нарушават разпръскването на Дюзи GDI, FSI и TSFI, затрудняват Запалването, намалява Мощността и се увеличава Разхода на Гориво .

Освен това нарушаването на струята на Дюзата много  често тя се насочва към някоя силно загрята зона в горивната камера а това води до самозапалване на Горивото в цилиндъра и неконтролируемо Детонационно  горене което е съпроводено със силно чукане на Двигателя, което може да доведе и до счупването му.

За да не изпадате в скъпоструващи ремонти използвайте два пъти годишно BG Gasoline Direct Injection Cleaner  Part 1 и Part 2

Цена за комплекта: 108,95лв

Добавки BG Products за почистване на дюзи и горивна уредба на Дизелов двигател

 1. BG Products 244K е най-силният продукт за почистване на Дюзите и горивната система на дизеловите двигатели. Почиства безкомпромисно и нагарите в горивната камера и изпускателният тракт. Съвременните дизелови двигатели са особено чувствителни към твърдите карбонови отлагания, те намаляват мощността им, увеличават разхода на гориво, предизвикват шумове в двигателя и намаляват производителността им.

BG 244® ефективно почиства,както инжектори и цялата горивна система,също така  премахва  и отлаганията на нагарите и саждите. Ефективен и за катализатора и DPF филтъра  Цена: 54,95лв

2.Добавки BG Products BG25532: за почистване на всмукателният тракт, вихровите клапи, всукателният колектор, Турбото, ЕГР клапана и индуктивната система.

BG Diesel ISC® BG25532 е добавка, почистваща трудно почистващите се замърсявания,причинени от   маслени отлагания и неизгоряло напълно дизелово гориво.

Дизеловите двигатели, оборудвани с клапан за рециркулация на отработилите газове (EGR), са чувствителни към остатъци от гориво и отлагания на нагари, които запушват EGR и всмукателния колектор . Това значително огранича въздушния поток и намалява мощността на двигателя, икономията на гориво и е предпоставка за счупване на системата на Вихровите клапи и EGR клапана, които са много скъпи.

С помощта на BG Diesel ISC® BG25532, който е със специално разработена формула за бързо и лесно премахване на твърди маслени отлагания и остатъци от неизгоряло гориво по EGR клапана и индукционната система /всмукателен колектор и всмукателни клапани/, след като бъдат успешно почистени замърсяванията изгарят в горивната камера и няма опасност от запушване на катализатора и DPF филтъра.  Цена 89,95лв

 1. BG Products DFC puls for High Pressure Diesel Injection Systems BG23232 : 7 в 1 е Професионална автомобилна добавка към Дизеловото гориво за всесезонна употреба със смазващи свойства за по-дълъг живот на горивната уредба. DFC puls BG23232 е предназначена да предпазва дизелови горивни системи с високо налягане и Common Rail . Седем предимства в една опаковка
  1. Почиства дюзите
  2. Стабилизира горивото
  3. Увеличава цетановото число П
  4. Предпазва зимата от замръзване на дизеловото гориво
  5. Предпазва двигателя и горивната система от корозия
  6. Увеличава живота и намалява шума на дюзите
  7. Абсорбира водата в горивото.

DFC puls съдържа в себе си и лубриканти за по-добро смазване на елементите на горивната уредба и значително удължава живота им. Катализатора и DPF филтъра, дори са с  удължен живот,защото когато горивната система е чиста двигателя отделя по-малко сажди и така по-малко запушва DPF филтъра. С 1 литър от BG Products DFC puls може да третирате 1000литра дизелово гориво. Което прави цена от 6,8 стотинки на литър, за сравнение всяка една верига бензиностанции предлага цена на по-скъпият дизел от 10-30 стотинки на литър. Заслужава си! Цена 67,90лв

Добавки BG Products за Автоматични скоростни кутии

 1. BG Products Quick Clean BG106 е добавка за почистване на всички видове автоматични скоростни кутии. Изключително важна за използване преди смяната на маслото, за да почисти отлаганията от износването на фрикционните дискове и упоритите отлагания причинени от високата температура на маслото на кутията. BG Products Quick Clean BG106 Почиства цялата скоростна кутия от вътре /Корпус, Фрикционни пакети, Клапанното тяло и Охладителя на кутията/. Може да се инжектира с помощта на машина или с помощта на ръчен шприц. Цена: 25,95лв
 2. BG Products ATC+ Automatic Transmission Conditioner BG310 :е добавка към новото масло на автоматичната скоростна кутия,което намалява ударите при превключването на автоматичната скоростан кутия. BG Products ATC+ Добавен към маслото на автоматичната скоростна кутия ще предотврати натрупването на отлагания и ще запази качеството на маслото за по-дълго време. Натрупването на отлагания може да доведе до приплъзване, трудно превключване и удари в трансмисията . С помощта на BG Products ATC+,ще избегнете тези проблеми и ще удължите живота на кутията и на всички гумени уплътнения и респективно ще избегнете бъдещи течове. Цена: 50,00лв
 3. BG Products CVT+ CVT, DCT и DSG Fluid Conditioner BG303 е добавка към новото масло на автоматични скоростни кутии CVT, DCT и DSG.

CVT кутиите имат непрекъсната работа с високи скорости, което води до силното им износване и същевременно условия на екстремно налягане. CVT маслата са подложени на висок термичен и окислителен стрес, които води до разграждането им. CVT кутиите могат да получат повреда, когато нивата на химикали против износване се изчерпят. Металните частици и въглеродните отлагания могат значително да ускорят износването на компонентите на трансмисията. Това е единствената добавка, която може да добавяте към DCT и DSG трансмисии.

Когато се добави BG Products  CVT+  това ще удължи живота на маслото и ще намали температурата му, ще предотврати образуването на отлагания и ще подобри стабилността на маслото. BG Products CVT+  е специално разработен, за да повиши производителността на маслата за CVT кутии, като същевременно поддържа уплътнителите меки и гъвкави, повишават се характеристиките против износване и осигуряват плавно движение.  Цена: 55,00лв

Добавки BG Products за механични скоростни кутии, диференциали и раздатъчни кутии

 1. BG Products MGC® Multi-Gear Concentrate BG325 е модерна добавка за трансмисионно масло, разработена с цел да подобри дебелината на смазочния филм и да подобри свойствата на екстремното налягане върху повърхностите на зъбните колела при условия на триене. Водачите ще изпитат редица ползи. BG Products MGC® BG325намалява триенето и температурата в скоростната кутия, намалява износването на компонентите, повишава термичната стабилност, удължава експлоатационния живот на петрола и намалява разходите за поддръжка.

Дори когато металната повърхност изглежда гладка за окото, тя е груба и изрязана под микроскоп. Тази присъща грапавост допринася за износване и може да доведе до евентуална повреда на частите. Лагерите, предавките на входящия и изходящия вал и зъбите на зъбните колела при ръчни трансмисии се подлагат на интензивен стрес и топлина при нормална работа. Това натоварване причинява лющене на метала Питинг на зъбните клоела и на лагерите, води до износване на зъбите на зъбни колела и вилките и муфите . Всички тези условия водят до шум и евентуална повреда.

BG Products MGC®  BG325 е иновативна добавка за трансмисионно масло за професионална употреба препоръчва се да се добавя към всяка смяна на маслото на ръчна скоростна кутия, диференциал или раздатъчна кутия. Цена: 55,00лв

 1. BG Universal MGC® BG328 е създадена да защитава,както Диференциалите с ограничено приплъзване / Шпер диференциали /, така и стандартните диференциали.

Подобрява дебелината на лубрикантния слой и подобрява характеристиките на екстремни налягания на всяко трансмисионно масло.

Укрепва смазочното средство за предавките, Предотвратява приплъзване в диференциали с ограничено приплъзване, Увеличава плътността на филма, Подобрява термичната стабилност, Намалява температурата на скоростната кутия BG328 Цена: 45,00лв

Добавки BG Products за охладителна система

 1. BG Products Universal Cooling System Sealer BG511: бързо и напълно запушва всички течове в охладителната система. Рафинираните органични влакна са финни частици на уплътнителя, които се изграждат един върху друг около дупка, докато се затвори напълно теча.

ВАЖНО: BG511 Запушва само външни течове и Гарантирано не затлачва радиаторчето на парното и не намалява ефективната му работата през зимата. Това се постига благодарение на ефективната органична формула.  Цена: 55,00лв

 • Ремонтира течове
 • Предпазва от прегряване
 • Удължава живота на охладителната система
 1. BG Products Universal Super Cool® BG546: С времето защитните добавки в охлаждащата течност на двигателя се изчерпват. Деградираната охладителна течност може да е киселинна и неспособна да предпазва компонентите в системата. Това води до корозия и образуването на ръжда или котлен камък и увреждане на охладителната уредба. Увредената или не добра работа на охладителната уредба води до прегряване на двигателя. Ако не се вземат мерки, това състояние може да причини течове, прегряване и други проблеми с двигателя.

BG Universal Super Cool® BG546  предпазва от разпенване и корозия и възстановява критичния баланс на охлаждащата течност и PН на охлаждащата течност. Цена: 55,00лв

 • Предотвратява течове
 • Предпазва от прегряване
 • Удължава живота на охладителната система
 1. BG Products BG540 :С течение на времето в системата за охлаждане могат да се натрупат ръжда и котлен камък. Когато се образуват тези отлагания върху повърхности за пренос на топлина, двигателят губи способността си ефективно да се охлажда. Натрупването също ограничава дебита и циркулацията на охлаждащата течност, което води до прегряване и евентуално повреждане на двигателя.

BG Universal Cooling System Cleaner BG540 премахва натрупаните ръжди,котлен камък, масла и тежки минерални. Също така премахва твърдите остатъци, причинени от повреда на замърсяването с масло от охладителя на маслото.  Цена: 45,00лв

 • Предпазва от прегряване
 • Предотвратява повреда на охладителната система
 • Удължава живота на охладителната система

Продукти за хидравлика на волана

 1. BG Products Quick Clean BG108 е предназначен за бързо и качествено почистване на Хидравликата на волана . Безупречно и ефективно елиминира натрупаната мърсотия от помпите на сервоусилвателите, маркучите и тръбопроводите и клапаните на рейката.

В системата на сервоусилвателя на волана има изключително високи налягания и температури. Тези условия причиняват рязко намаляване свойствата на течността на сервоусилвателя, като с течение на времето тя губи възможностите си за смазване. Дори при нормална експлоатация системата на сервоусилвателя на кормилото произвежда абразивни метали, които предизвикват увреждане на уплътненията и клапаните на рейката. Това износване може евентуално да доведе до скъпоструваща повреда на компонентите.

BG Quick Clean for Power Steering BG 108 бързо и безопасно почиства замърсителите от системата на сервоусилвателя. Подходяща е и в случаите на объркана хидравлична течност или доливане по погрешка на течност за чистачки или моторно масло.  Цена: 25,00лв

 1. BG Products Power Steering Conditioner BG3306 кондиционерът е създаден, за да предотврати бъдещи течове на системата, да осигури гладка работа и да елиминира писъците от ремъка . Тя подобрява качествaта на хидравличната течност на волана, намалява триенето на компонентите и поддържа чистi вътрешните пружини и клапани на уредбата, запазва гумените уплътнители меки и удължава живота им.

Високите работни температури и наляганията в системите на сервоусилвателя на кормилното управление увеличават изискванията за течността на сервоусилвателя и добавките, съдържащи се в тях. Замърсяването с течности се причинява главно от окисление, което от своя страна води до образуване на отлагания. Тези отлагания причиняват износване на важни компоненти на сервоусилвателя, като помпи и зъбни колела. При настъпване на износване започва шум в системата и течове. Подходяща е за системи които разпенват течноста в следствие на  което, стават по-шумни.

BG Power Steering Conditioner BG3306 е продукт за професионална употреба, който съдържа антиоксиданти, дисперсанти и съставки против износване, които поддържат течно състояние, чистота на системата и предотвратяват шума и прекомерното износване. Това ще намали образуването на отлагания и ще предотврати образуването на пяна. Цена: 55,00лв

Продукти на BG Products на Спрей

 1. BG Products In-FORCE BG438: Силата му се крие в иновативната формула на йонно активиращо и проникващо масло, което разгражда ръждата, смазва и освобождава ръждясали части. Може да се използва и в приложения за монтаж. Когато е свързан с метал, той образува защитно покритие и смазваща повърхност, която се подсилва от други смазочни материали и инхибитори на корозията. Специалната пръскаща система го прави и Супер икономичен в сравнение с останалите продукти на пазара. Цена: 34,80лв
 2. BG Products Throttle Body & Intake Cleaner BG406: бързо и безопасно премахва натрупаните отлагания от дроселната клапа, моторчето за празен ход и всмукателният тракт на двигателя.

Автомобилните двигатели са прецизно настроени и изключително чувствителни към отлагания, които се натрупват в системите за подаване на въздух и гориво. Лаковите отлагания и мръсотията редуцират въздушният поток а това ще наруши критично съотношението  гориво / въздух и качеството на желаната Стехиометрична смес за всеки един бензинов двигател. Това може да доведе до проблеми като неравномерен празен ход, висок разход на гориво, намалена мощност и повишени емисии на отработени газове.

BG Throttle Body & Intake Cleaner е смес от почистващи препарати, комбиниращи смазочни материали и антикорозионни съставки, които безопасно и бързо отстраняват натрупаните отлагания от дроселната клапа, корпуса на дроселната клапа и моторчето за празен ход на въздуха, както и всмукателният тракт. Цена: 38,80лв

 1. BG Products Air Intake Valve & Combustion Chamber Cleaner BG PF04-N1MG Ново

Почистващият препарат за Всмукателните Клапани и Горивна камера BG PF04-N1MG Platinum ™ е разнообразна смес от почистващи съставки, които преминават през почти непроницаемия външен вид на депозита и доставят мощни перилни препарати на уязвимия център. По същество депозитите се унищожават отвътре! Цена: 59,85лв

 • Възстановява производителността
 • Възстановява горивната ефективност
 • Увеличава мощността
 1. BG Products Mass Air Flow Sensor Cleaner BG4073: Малко фирми в света могат да си позволят да произвеждат висококачествен силно почистващ и бързоизпаряващ се продукт, който да почиства Перфектно нажежаемата част на дебитомера. Защо е отговорно и сложно почистването на дебитомера? Въздуха който постъпва в двигателя е примесен с маслени пари и прах, част от които попадат върху нажежаемата волфрамова жичка на дебитомера и я покриват / изолират / . С промяната на температурата тя променя и съпротивлението си, респективно показанията към компютъра, който управлява от своя страна впръскавнето. Точната информация към компютъра гарантира точно подаване на горивото в двигателя, респективно висока мощност и нисък разход на гориво. Когато почиствате дебитомер с обикновен и ефтин обезмаслител за спирачки, той не мож еда се изпари напълно и част от него остава върху Волфрамовата нажежаема жичка съответно имате различно охлаждане и неточна информация към компютъра. Затова Професионалните Диагностици почистват с Професионални продукти BG4073 е точният продукт за вас! Цена: 29,90лв

Продукти за обслужване на климатик

 1. BG Products Frigi-Fresh BG708: Силно ефективен и безопасeн спрей, който ще елиминира всички, миризми от климатичната система.

Автомобилните климатици премахват влагата от въздуха. Тази влага се установява в изпарителя на системата.Това е благоприятна среда за развитие на спори и гъбички и мухъл, които са основните причинители на лошите миризми в купето на автомобила. Тези замърсители могат потенциално да предизвикат алергични реакции при собствениците на превозни средства или децата които превозват.

BG Frigi-Fresh® BG708:

 • Убива мухъл, плесен, гъбички и други организми, причиняващи миризма
 • Работи без скъпо ръчно почистване на системата
 • Поддържа интериора на автомобила свеж и чист

BG Frigi-Fresh® BG708 е дезинфектант и освежаващ дезодорант . Цена: 55,00лв

 1. BG Products Frigi-Clean BG709 е почистваща пяна за почистване на гъбъчки, плесен и замърсявания от Изпарителя на климатика, както и за почистване на мазният никотинов слой от въздуховодите на купето на автомобила. Може да изгледате следващото видео за да разберете как BG Frigi-Clean® BG709 действа.

Еднократно пробивате кутията преди изпарителя или съшо така може да го впръснете през отвора на филтъра на купето, а мърсотията ще излезне през одушниците за конденз на автомобила.

Ако не бъдат премахнати тези замърсители, те могат да причинят здравословни проблеми като алергии, астма, респираторни инфекции и заболявания.

BG Frigi-Clean®: Цена: 55,00лв

 • Възстановява ефективността
 • Подобрява обема и качеството на въздушния поток
 • Прави студения въздух по-студен
 • Освежава вътрешния въздух

 1. BG Products Frigi-Quiet BG701 е масло за компресори на климатични системи използващи, R-134a . Подобрява охлаждането, осигурява по-тиха работа на компресора и удължава живота на компресора. Характерното е, че в маслото има добавен оцветител, който спомага за по-лесното откриване на течове от климатичната система.

Повечето масла за компресори страдат от поглъщането на влага и от там провреди, дължащи се на топлината.

Може да се добави с машината за зареждане на климатици или с уреда на BG Products

BG Frigi-Quiet® BG701 е професионално автомобилно смазочно средство за климатизация, което се отличава с всички приложения на производителността на компресора.

 • Не се влияе от влага
 • Широк температурен диапазон
 • Превъзходна защита от износване
 • Технология за откриване на течове

Цена: 24,80лв

 1. BG Products Frigi-Quiet BG702 е масло за компресори на климатични системи, използващи R-1234yf . Подобрява охлаждането, осигурява по-тиха работа на компресора и удължава живота на компресора. Характерното е, че в маслото има добавен оцветител, който спомага за по-лесното откриване на течове от климатичната система.

Повечето масла за компресори страдат от поглъщането на влага и от там провреди, дължащи се на топлината.

Може да се добави с машината за зареждане на климатици или с уреда на BG Products

BG Frigi-Quiet® BG702 е професионално автомобилно смазочно средство за климатици, използващи фреон R-1234yf  което се отличава с всички приложения на производителността на компресора.

 • Не се влияе от влага
 • Широк температурен диапазон
 • Превъзходна защита от износване
 • Технология за откриване на течове

Цена: 24,90лв

Продукти за Акумулаторната батерия

 1. BG Products Battery Cleaner – Acid Detector BG485

Терминалите на акумулаторната батерия и кабелите са уязвими за натрупване на корозия, което може да доведе до изтощаване на батерията от саморазреждане.

BG Battery Cleaner – Acid Detector BG485 премахва корозията от клемите на акумулаторите, кабелите и други електро носители. Той също така се превръща в червен, за да предупреди за наличието на киселина или пукнатина или изтичания около полюса на акумулаторната батерия.

 • Защитава полюсите на акумулаторите, кабелите и електро носителите
 • Удължава живота на акумулаторната батерия.

Цена: 34,95лв

 1. BG Ignition & Battery Termal Sealer BG490 напълно защитава и уплътнява кабелите и елементите на акумулаторната батерия, както и всички кабели и елементите на високоволтовата запалителна уредба на двигателя и електрическите им връзки.
 • Възстановява повредената изолация на кабелите на батерията
 • Предпазва изолацията на кабелите от стареене

Цена: 38,85лв

 1. BG Products Battery Cleaner & Leak Detector BG885 :препарат за поддръжна на акумулаторната батерия.

Полюсите на акумулаторите, кабелите и носителите са уязвими за натрупване на корозия, което може да доведе до изтощаване на захранването от батерията. BG Battery Cleaner & Leak Detector BG885 премахва корозията от полюсите на батериите, кабелите и носителите. Той също така става червен, за да предупреди за присъствието на киселина, или пукнатина или изтичане около полюса.

 • Защитава терминалите на акумулаторите, кабелите и носителите
 • Удължава живота на батерията

Цена: 24,85лв

Продукти против скърцане на накладките

 1. BG Products Stop Squeal® BG 860 елиминира досадните звуци от скърцащи или пищящи спирачки при спиране на автомобила с ниска скорост преди светофар.

Една от най-честите оплаквания от собствениците на автомобили е свиренето на спирачки. Шумът от спирачките може да бъде причинен от:

 • Разхлабените или износени компоненти на спирачните накладки вибрират
 • Прекомерно триене от застопорени спирачни апарати

Като част от услугата BG Stop Squeal® BG 860 е безопасен и ефективен продукт за премахване или предотвратяване на шума от спирачките. Чрез импрегниране / намазване / на фрикционната част на накладката този неприятен шум ще изчезне.

Обработете всяка една накладка и оставете да изсъхне за 15 мин след това повторете същата процедура когато препарата  BG Stop Squeal® BG 860  попие в дълбочина и повърхността изсъхне, може да монтирате накладките обратно на автомобила. При монтирането на накладките смажете водачите на спирачният апарат и пластинките на апарата които водят накладката, често пъти скържането се получава точно от вибрациите на тези пружинни пластини. Така ще получите надеждна Спирачна система без скърцане при спиране, дори и да монтирате най-ефтините нкладки.  Цена: 19,95лв

Продукти за мотоциклети пълната гама продукти за мотоциклети може да намерите във следващото видео:

Надяваме се да сме били полезни с информацията за продуктите на BG Products, ако имате нужда от допълнителна информация не се притеснявайте да се свържете с нас по телефона 0878202121

1 коментар за “Почистващи Автомобилни добавки BG Products

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *