Батери Доктор

Батери  Доктор

Батери  Доктор

Батери Доктор

„Батери Доктор“ е верига центрове за Диагностика и обслужване на вашата Акумулаторна Батерия. Основната цел на „БатериДоктор“ е да спаси и удължи живота на Вашият Акумулатор.

Нашите специалисти , ще извършат Диагностика на акумулатора и ще ви предпишат най – доброто за неговия  живот с помощта на Високо технологична апаратура и оборудване.

Не изхвърляйте Вашия Акумулатор, дайте му шанс , Спестете Пари. Доверете ни се.

Най – често срещаните проблеми при Акумулаторните батерии са :

Батери  Доктор

Батери Доктор

 

–          Разредена Акумулаторна Батерия. Ние ще заредим с помощта на Дигитално зарядно устройство с 8 програми с различни цикли на заряд и ще Ви върнем Батерията напълно заредена и готова за експлоатация

 

 

Батери  Доктор

Батери Доктор

–          Сулфатизация на Акумулаторната Батерия. Когато батерията не се експлоатира, то плочите ѝ сулфатизират и киселината не може да проникне до тях, вследствие на което Акумулаторната  Батерия трудно се зарежда и трудно отдава напрежение. Ние имаме Решение на Проблема. Третираме сулфатизиралата Батерия с De-Sulfater добавка Номер 1 в Америка, която ще десулфатизира Вашата Акумулаторна Батерия, а след това ще я заредим със специална програма за Десулфатизация и ще получите батерията готова за Експлоатация. Най – често от този проблем страдат батерии ,които не са експлоатирани дълго време на Автомобили , Селскостопанска сезонна Техника, Мотоциклети , Лодки и Строителна техника.

Батери  Доктор

Батери Доктор

Батери  Доктор

Батери Доктор

–          Клетка на късо .В експлоатационният си период, когато Акумулаторната Батерия се зарежда и разрежда, част от активната маса, с която за обмазани плочите на Акумулаторната Батерия се отронват и попадат на дъното на кутията на Батерията. При движението на автомобила от дупки, неравности и вибрации, активната маса на дъното се набива и започва да притиска плочите на Акумулаторната Батерия в следствие на този натиск изолацията между плочите пробива и клетката дава на късо. В този случай нашият  БатериДоктор няма как да ви помогне освен да ви Предложи нова Акумолаторна Батерия на най-добра цена.

–          Прекъснала Клетка. Акумулаторната Батерия е съставена от 6 клетки, всяка от тях по 2 Волта. Така Вашият Акумулатор ви осигурява 12 волта. Клетките са свързани помежду си с мостове , които предават напрежението от клетка на клетка към полюсите на Батерията. Когато някой от тези мостове прекъсне ,се прекъсва подаването на напрежение към полюсите и батерията става негодна. Това се случва много често при удар или силно сътресение на Акумулаторната Батерия и за съжаление нашият БатериДоктор няма как да ви помогне освен да ви Предложи нова Акумулаторна Батерия на най-добра цена.

Цени на Нови Акумолаторни Батерии

…………….

…………………

В центровете на БатериДоктор може да намерите всички видове Стартерни Акумулаторни батерии за леки автомобили, включително и AGM батерии , Камиони, мотоциклети и лодки

/ Безплатна доставка /

 

Батери  Доктор

При смяната на Акумулаторната Батерия в центровете на БатериДоктор вие ще получите:

Безплатна Диагностика на системата за зареждане и Почистване клемите на Автомобила.

За да получите удължена гаранция на Вашата Акумулаторна Батерия само срещу 21 лева ще третираме новата ви Батерия с De-Mister, а вие ще получите още една допълнителна година гаранция.

Батери  Доктор

Батери Доктор

 

В центровете на БатериДоктор може да направите само срещу 10 лева пълно обслужване на Вашата Акумулаторна Батерия. Ние ще проверим нивото на електролита и гъстотата му, а при необходимост ще долеем , както и ще почистим кутията на Батерията за да няма паразитни лазещи токове по корпуса ѝ , които я саморазреждат. Ще почистим клемите и така Алтернаторът ще може да зарежда Батерията Ви Перфектно, а ние ще проверим зареждането и състоянието на ремъка на алтернатора.

стари акумулатори

стари акумулатори 

При смяната на Акумулатора не изхвърляйте стария!  Не замърсявайте Околната среда, а го предайте в някой от  центровете на БатериДоктор.

стари акумулатори

стари акумулатори

Спестете пари с БатериДоктор !

Заявка за включване във веригата на БатериДоктор.

 

1 коментар за “Батери Доктор

  1. Имам Форд Мондео дизел и акумулатора ме предаде в най-големият студ , случайно попаднах на вашият продукт и съм много доволен . След като го изсипах в акумулатора след 15мин той започна да пали безотказно , разминах се с покупка на нов уникална добавка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *